Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Oksana ja Olenka yhdessä ja erikseen

Tässä on taas sellainen asukokonaisuus, että oksat pois! Nämä setit ovat näitä minun luottosettejä. Tykkään yhdistää asun yhdessä mutta käytän myös lähinnä hametta useinkin mm. Everlotte cashmir neuleen kanssa. Meillä oli samantyylinen setti myynnissä helmikuussa, jonka esittelinkin teille meidän Espanjan matkallamme. Tämä setti eroaa helmikuisesta setistä hieman mallinsa sekä värinsä puolesta. Setissä väri on aavistuksen vaaleampi beige kuin helmikuisessa asussa, T-paidassa on V-kaula-aukko ja hame levenee alaspäin, helmassa ei ole halkioita.

 

Tämän setin materiaali on aivan ihana. Se on pehmoista modaali/polyesteriä. Itselläni on kokemusta tästä materiaalista sekä hameen että paitojen kohdalta ja siitä olen ollut tyytyväinen, että ne eivät kaipaa silitystä pesun jälkeen. Kun kahden ihmisen taloudessa pesee kerran viikossa vaalean pyykin ja max. kahdesti viikossa tumman pyykin, on pesukone juuri sopivan täynnä. Sopivan täydellä tarkoitan sitä, että se on hieman vajaa joka taas tarkoittaa sitä, että hieman vajaassa pesukoneellisessa pyykkiä, pyykki ei ole yhtä ryppyinen kuin koneessa, joka on ihan täynnä. Ja kun tämän jälkeen kuosittelee vaatteet kauniisti ja laittaa ne joko henkareille kuivumaan tai roikkumaan, on usein tämän jälkeen silitys tarpeetonta.

Minä käytän vaaleita vaatteita ja mies käyttää välillä valkoisia paitoja, niin yksi pesu viikossa riittää. Tummia vaatteita pesen sen kaksi kertaa viikossa, koska miehen paidat ovat lähinnä tummia ja tummaan pyykkiin kuuluvat meidän urheiluvaatteet, joita tulee muutamia settejä viikossa

 

Oksana paita

Oksana t-paidassa on ihana materiaali. Se toimii Olenka hameen kanssa settinä ja myös erikseen muiden alaosien kanssa. Paidassa on V-kaula-aukko ja lasketut hihat, jotka ylettyvät noin kyynerpäiden kohdalle. Hihat ovat löysähköt. Malliltaan paita on suora ja se loppuu lantiolle, sivuissa on pienet halkiot. Minulla on paidasta päällä koko XS. Paita on reilua kokoa.

 

Olenka hame

Olenka hame on loistava ja helppo hame niin arkeen kuin pieneen menoon. Hameessa on kuminauha vyötärö. Hame levenee kevyesti alaspäin (siinä on helppo kävellä) ja se on midimittainen. Minulla on hameesta päällä koko S.

 

Jos tämä setti viehättää, niin toimi nopeasti. Tätä settiä emme saa lisää.

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee tehdä verkkokauppa tilaus ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Nyt on kesäsetti aivan mahtava; istuvuus, leikkaukset, materiali ja vöri ovat täydelliset. Täydet pointsit tälle ja viedään varmaan käsistä, koska on elegantti ja tyylikäs.

  Itse olen aivan myyty tuohon kankaan materiaaliin. Eilen oli testissä Doppista hankkimani shortsi-setti. Taitaa olla samaa materiaali kuin tämän päivän unelma asu? Helppo, huoleton ja style materiaali.

  Pohdin päässäni paria juttua mitä kaipailen vielä kesääni joten nyt plärättävä verkkokaupan sivustoanne.

  Kokoilen nyt jo juhannuksen vaatteita. Tarvitaanko toppatakki, pipo ja hanskat merelle? Lämmin oloasu vai voiko pulahtaa kesämekkoon huoletta? Kaikki vaatteet pitää olla helppoja, stylejä ja yhdisteltävissä, mutta kun keskittää ostokset Doppiin, niin palapelin tekeminen on helppoa.

  Kotitoimistolla tänään Doppwomanin vaalea kynähame ja vaalea paita. Kenties parvekkeelle pujahdan iltapäivällä ja sujahdan viime vuotiseen aamiaismekkoon, mikä on kestänyt kulutusta ja käyttöä. Illalla, jos on lämmintä, niin shortsi-setti päälle ja jäätelön hakuun. Jäätelö silloin tällöin piristää ja itselläni näitä piristyksiä oli viime viikolla seitsemän kertaa. Jäätelö vaan kuuluu kesään ja on herkkua. Doppissa poikkeaminen on kalorivapaampaa ja piristää aina.

  • Hei Jaana! No jep, kesäsetti on mahtava:) Tämä on hieman ohkaisempaa materiaalia kun shortsisetiit, mutta kummatkin ovat loistavia! Huolettomia, helppo hoitoisia ja stylejä ja ennen kaikkea pitkäikäisiä. Aamiaismekko on loistava tuote, sma minulle, viime kesän mekolla mennään. Minullakin oli DW Nina hame juuri perjantaina päällä vaalean paidan kanssa ja että on ihana. Tykkään kovasti. On style ja hameen pituus loistava ja kun se vielä kapenee alaspäin, niin se on tosi hyvä:) Voi tiedän, jäätelä menee täälläkin massukkaan iltaisin! kata