Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Trikoomekko postaussarja; raitaa!

Ihanasti olette tykänneet Trikoomekko postaussarjasta! Kirjoitin postauksissa pitkästä aikaa myös muita asioita eli kerroin mieheni ja minun ensi treffeistä ja venereissustamme Hankoon. Minähän en suunnittele mitä kirjoitan, vaan menen kirjoittamisessa täydellä fiilispohjalla. Välillä tekstiä tulisi kuin Runebergin kynästä ja välillä saan juuri ja juuri kirjoitettua tuotetekstit. Tiedän, että teksteistä tykätään, saan usein kommentteja että ne ovat mielenkiintoisia tai hauskoja ja yritän kirjoittaa niitä enemmän, jos mieleeni juolahtaa asioita, joita haluan jakaa kanssanne. Minulla on sama videoiden tekemisessä eli puhumisessa. En suunnittele mitä sanon vaan puhun vain kerralla kaiken purkkiin. Samaa tekee Gabi. Me teemme kaikki yhdellä kerralla, joskus harvoin kun ihan rupeaa menemään pieleen, niin otamme uusiksi. Mutta tämä toisaan tapahtuu harvoin. Yksi syy on myös tiukka aikataulumme, koska videot pitää tehdä aamulla  ennen klo. 10.00, kun ensimmäiset työntekijät tulevat töihin ja alkaa tohina.

 

Dalga t-paita mekko

Dalga mekko on miellyttävän tuntuista, valuvaa ja joustavaa materiaalia. Mekossa on O-kaula-aukko ja reippaasti olkapäiden alapuolelle tipahtaneet hihat. Hihansuissa on tuplakäännös. Malliltaan t-paita mekko on suora ja loppuu juuri polven alapuolelle. Helma on aavistuksen pyöristetty. Minulla on mekosta päällä koko XS, mekko on reiluhkoa kokoa.

Dalga mekko on loistava arkimekko ja miten ihana siihen on pukeutua vaikkapa mökillä. Ei haittaa vaikka tulisi yllätysvierailijoita mökille, kun on tyylikäs raitamekko päällä 🙂

 

Yksi suosittu aihe Instagramin storyjen puolella on hiukset ja meikit. Minulla on kampaaja reilun viikon päästä ja voisin silloin kertoa hiuksistani mikä projekti minulla on käynnissä, koska hiukseni ovat paljon tummemmat kuin normaalisti. Meikkivideosta piditte hurjan paljon, voin tehdä uuden meikkivideon, vaikka mielestäni en ole mikään hyvä meikkaaja…Kynsistä en olekaan postannut aikoihin, koska ne ovat olleet minulla ihan retuperällä viimeiset pari vuotta. Ennen Doppwoman mekkokuvausta kävimme Gabin kanssa laittamassa kestolakkaukset kynsiin. Minä otin kynsiini Shellac kestolakkauksen ja Gabi otti geelilakkauksen. Itse en voi ottaa geelilakkausta, koska se poistetaan viilaamalla sillä kamalan äänisellä laitteella. Minun kestolakkus poistetaan asetonilla ja on tarkoitettu kuulemma hyväkuntoisille ja vahvoille kynsille eli sellaislla kynsillä Shellac kestolakkaus pysyy parhaiten. Tämän kun kuulin, niin ajattelin että jaahas, tämä ei ole sitten minun varten. Päätin kuitenkin kerran kokeilla ja yllätys, yllätys tämähän onkin ihan mahtava juttu. Kynnet ovat nyt kaksi kertaa kestäneet reilut kolme viikkoa ja jopa neljään viikkoon olisi päästy, mutta aikani uuteen lakkaukseen oli jo varattu. Tänään menen laittamaan uuden kestolakkauksen eli jos sinua kiinnostaa kynnet ennen ja jälkeen, niin Instagramin ja Facebookin storystä löytyy huomenna kuvia.

Työ vaatteiden ja laatikoiden kanssa on todella kuluttavaa kynsille ja olen erittäin yllättynyt että kestolakkuas kestää näin hyvin ja kynnet kasvavat ja voivat hyvin! Lakkaus kestää noin tunnin, niin sen jaksan istua kerran kynsihuollossa vajaassa neljässä viikossa 

 

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli verkkokauppa tilauksen haluaa noutaa liikkeestä, valitaan maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat,

7 kommenttia

 1. Jalkahoito,kosmetologi,kampaajan kanssa voi tehda sopimuksen etta tulee kutsu joka 6 viikon välein hoitoihin.
  Raita mekko aamuisin partsilla kun juo kahvia ja kuuntelee linnunlaulua…titityy

  • Hei Marianne! Jep, raita rules aina 🙂 Kata

 2. Nämä trikoomekot ovat juuri sellaiset, että näissä viihdytään; ollaan lomalla, mökillä, otetaan yllärivieraat vastaan, piipahdetaan kesätorilla, keikutaan veneessä, pidetään koiraa tai kummilasta sylissä, syödään jötskit ja saadaan rippeet rinnuksille, mutta pikapesu ja mekko on taas menoon valmis. Eikä raita ole lainkaan hullumpi!

  Tykkään, kun Kata jakaa palan elämästään blogissaan. Videot ovat aivan huippuja; luonnollisia, lennokkaita, energisiä ja niin täynnä asiaa. Ymmärrän myös senkin, jos välillä blogissa on vain kauniit asukuvat ja tuoteteksit. Yrittäjälläkin on vain sama tuntimäärä vuorokaudessa ja välillä pitää ottaa omaakin aikaa tai muuten voi käydä hullusti.

  Tehokaksikon: Gabi ja Katan aikaan saamiset kertoo kyllä siitä, että varmaan jo unessakin ideat ja seuraava päivä aikataulutetaan sekä suunnitellaan. Hyvin suunniteltu on jo puoleksi tehty. Me naiset se tiedetään.

  Hius-, kynsi- ja meikkivinkitkin otetaan ilolla vastaan samoin kuin muut kauneusvinkit. Ihanaa, että Kata kerrot kokemuksistasi, niin me muut voimme myös rohkeasti kokeilla perässä. Kokemuksien jakaminen on yhtä juhlaa. Tuottaa iloa ja tietoa, niin ei tarvitse yksinään pähkäillä.

  Aurinko hellii jo meitä aamusta. Alkaa olla viimeinen hetki tehdä kunnon jalkahoito, jotta sandaalit voi sujauttaa jalkaan. Tosin jalkahoitoja kuten muitakin hoitoja pitäisi tehdä säännöllisesti. Itsestään on pidettävä huolta tai muuten koneisto hyytyy. Aurinkoa, iloa ja naurua alkavaan viikkoon. Nyt se kesä taisi tulla? Voi jos jäisikin eikä vain piipahtaisi.

  • Hei Jaana! no juuri sellaisia nämämekot ovat 🙂 Ihan sama mitä puuhaa, raitamekko voi olla päällä. Totta, itsestään pitää pitää huolta 🙂 Jalkahoito on itselläni juuri nyt retuperällä, tammikuussa kävin mutta nyt pitäisi taas mennä. Minulla kun jalat ovat kovalla käytöllä päivittäin. Odotan ensi viikon kampaaja, minulla on ollut lehmänhermot hiusten kanssa nyt vikat kaksi kuukautta. Toivottavasti tulee hyvät, ettei tarvi kiukutella täällä kotona miehelle pikkuasioista…Juu ja nyt on kesä tullut! Vihdoinkin! terkuin Kata

  • Totta, nämä ovat helppoja kesämekkoja! kata