Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Trikoomekko postaussarja; kauluksellinen huippumekko

Eilen alkoi muutaman päivän ”Trikoomekko postaussarja”. Tämän postaussarjan ideana on esitellä käyttökelpoisia arkimekkoja ja miellyttäviä sekä tyylikkäitä lomamekkoja. Kaikkien mekkojen pituudet, mallit, värit ja kuosit tulevat olemaan erilaisia. Tässä postauksessa esittelemme Jincent mekon kolmessa eri värissä. Postauksen lopussa oleva video kannattaa katsoa, sieltä löytyy sukkahousut, jotka yllättävät monet!

 

Olen iloinen, että Jincent mekkoa valmistettiin myös tummansinisenä. Mehän olemme ihan ykkösiä siinä, että meiltä saa tummansinisiä vaatteita ympäri vuoden! Me myös valmistamme omaan Doppwoman mallistoomme aina tummansinistä. Minusta tummansininen kuuluu klassisiin perusväreihin ja varsinkin talvella, kun kaikki eivät halua käyttää mustaa, niin tummansininen on loistava niin arkeen kuin juhlaankin.

Tummansininen kulkee perusväreissä mustan rinnalla meillä varsinkin housuissa, jakuissa ja perusneuleissa ja neuletakeissa

 

Huppista, mikä tuulenpuuska! 

 

Jincent kauluksellinen mekko

Jincent mekko on sitä huippu materiaalia, mistä meillä on ollut ennenkin mekkoja ja oloasuja! Tämä on kesän uusin mekkomalli. Mekossa on V-kaula-aukko ja kaulukset. Hihat on laskettu olkapäiden alapuolelle ja hihoissa on tilaa, ne ovat suorahkot ja loppuvat kyynerpään yläpuolelle. Hihansuussa on tyylikäs leveä kantti. Malliltaan mekko on suora (rinnan- ja lantionympärys on sama mitta) ja sivuissa on taskut. Mekko loppuu noin polveen. Minulla on mekosta päällä koko XS.

Mekko on ihanan pehmoista ”pese&pidä” materiaalia! Mekkoa voi käyttää ilman vyötä mutta myös vyöllä.

 

Terveiset Hangosta! Ajoimme veneemme Hangon kesäpaikalle Itämeren Porttiin eilen lauantaina. Aamun lähtö klo. 8.00 takkusi hieman, koska merellä oli sumua, satoi ja tuuli, eli kaikki elementit, mistä en pidä, olivat leppoisan venereissun yllä. Mies rupesi olemaan sen verran rauhaton klo. 8.45 olohuoneemme ikkunan edessä, että annoin periksi ja astuin veneeseen ( siis raahasin kasseja ja vastahangoittelevaa mopsia veneeseen, hyppäsin märälle venekannelle, irroitin fendarit = leputtajat ja vedin köysiä vesisateessa). Onnekseni sumu hälveni kun pääsimme Helsingin edustalle ja tuulikaan ei ollut niin paha kuin kuvittelin. Pystyin jopa juomaan aamukaffet Dopphome termospulloista  ja syömään muutaman voikkuleivän. Saavuimme Hankoon klo. 13 jälkeen ja sitten saimme nauttia purkkareiden fallien eli purjeiden nostonarujen ”hakkaamisesta mastoihin” , shampanjasta ja toimimattomasta jääpalakoneesta. Kyllä, luit oikein, kirjoitin jääpalakone. Mieheni rakastaa kylmiä juomia, joten jääpalakone on oltava joka paikassa missä hän liikkuu. Niitä löytyy veneen lisäksi tottakai meiltä kotoa, Rukalta ja Vaasan huvilalta. No, en minäkään vastusta kylmiä juomia kesäkuumalla.

 

Meillä on tosiaan oma venepaikka Hangossa, Itämeren portissa, joka on saari Hangon edustalla, lähellä manteretta. Itämeren portista voi ostaa tai vuokrata oman venepaikan, venepaikkoja täällä on satoja. Paikat ovat eri levyisiä ja pituisia eli eri kokoisille veneille on eri mittaiset paikat. Saarelta löytyy suihkut, wc, saunat ja kesäravintola. Naisten suihkutilat ovat varsin tyylikkäät ja siistit, samoin kesäravintolassa on loistava ruoka. Eli täällä on hyvät puitteet venelomailuun. Saaren ja mantereen välillä kulkee yhteyslautta. Lautta on ihmisiä, koiria ja tavaroita varten, autolla saarelle ei pääse. Lauttamatka on nopea, se kestää vain pari minuuttia. Tapaamme käydä kesäviikonloppuisin täällä Hangossa (ei joka viikonloppu), samoin lapset käyvät täällä, varsinkin Hangon Regatassa. Teemme pieniä venereissuja täältä tai sitten vietämme aikaa veneellä ja Hangossa. Elokuussa ajamme veneen takaisin kotimme laituriin Helsinkiin.

Olimme täällä Hangon Itämeren Portissa jo 90-luvun puolivälissä ja lopussa, kun lapset olivat pieniä. Meillä oli silloinkin iso moottroivene ja oma laituripaikka täällä. Asuimme silloin Espoossa. Möimme paikan pois kun muutimme Vaasaan, mutta nyt hankimme täältä uudestaan venepaikan kun ostimme pari kesää sitten uuden moottoriveneen. Hanko on hyvä tukikohta lähteä veneilemään Ahvenanmaalle ja Turun saaristoon

 

Katso alla oleva video!

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli verkkokauppa tilauksen haluaa noutaa liikkeestä, valitaan maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat,

6 kommenttia

  • Hei Annamaija! No jep, sitä ne ovat 🙂 terveisin Kata

 1. Hei!
  Mukavan rentoja koti- ja lomamekkoja. On ollut kivoja mekkoesittelyjä koko kevään. Doppwoman Miia mekko varsinkin on tosi upea!
  Kiva, että teillä on tummansinistä valikoimissa. Itse käytin ennen paljon mustia housuja ja mustaa töissä. Viitisen vuotta sitten ihastuin tummansiniseen, jota käytän nyt enemmän ja se sopii itselleni mielestäni mustaa paremmin. Musta on aika kova väri, vaikka onkin tyylikäs.
  Kaksi tummansinistä mekoistani on Doppista, toinen Doppwoman mallistosta.
  Aurinkoista kesää!

  • Hei Anni! Ihanaa kun olet tykännyt, mekkoja on ollut paljon 🙂 Se on juuri näin, tummansininen on pehmoisempi ja ”armollisempi” kuin musta väri. Ihanaa kun sinulta löytyy DW mekko:) Mukavaa viikonloppua, Kata

 2. Ihanat, huolettomat, siistit sekä stylet kesämekot. Jokaiselle löytyy taatusti noista kolmesta mieluinen väri. Itse ihastuin vaaleaan.

  Eilinen ilma ei houkutellut aamulla ainakaan veneilyyn. Hatun nosto Katalle, että löhdit reissuun. Minireissu piristi taatusti. Valoran ja sinun ilme olisi ollut aamulla näkemisen arvoinen.

  Hanko on ihana kesäkaupunki ja muutenkin, mutta kesällä se sykkii ja vetää puoleensa. Fiksu idea viedä vene sinne ja kesämökki on sielläkin, kun voi veneessä yöpyä.

  Voi noita miehiä! Jääpalakone, mutta totta kai sellainen pitää olla ja mieluusti useampi. Jos me naiset selailemme muotilehtiä ja luemme blogeja, niin miehet innostuvat tekniikan lehdistä. En edes uskalla ajatella mitä mieheni on keksinyt täksi kesäksi must hankinta-listalle. Yhden asian tiedän, murisen, mutta olkoon, ehkäpä se tulevaisuudessa kannattaa ja maksaa itsensä takaisin.

  Wau ja noi sukkahousut on taatusti naise kesksimät! Ihan täydelliset! Vöitä rakastan ja niitä käytän, jos siltä tuntuu välillä viipotan ilman.

  Sandaaleita mietin, mutta taidan pähkäillä taas liian kauan ja jäädä ilman. Mekko ja eräät ihanat housut meni tilaukseen, joten ne housut kotiutetaan ainakin huomenna. Niitäkin olen pähkäillyt aivan liian kauan ja kun aurinko alkaa porottaa, niin ne loppuvat taatusti.

  • Hei Jaana! Totta, kolme loistavaa väriä mekoista 🙂 Hanko on tosiaan kiva kesäkaupunki, vielä oli hiljaista mutta Juhannuksesta elokuun puoliväliin hanko elää kukoistustaan. Sukkikset ovat kerrassaan loistava keksintö, itse käytän niitä päivittäin 🙂 Juu, miettiä ei kauaa kannata..muutamat sandaalit ovat vielä jäljellä. Mukavaa iltaa, Kata