Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uudet mekot ja ”Hello Charlie” Instagramissa

Me kuvasimme eilen aamulla ihan ”hullunlailla” uusia asuja ja teimme muutaman videonkin. Olin bookannut ikkunanpesijänkin pesemään liikkeen kuusi isoa kaari-ikkunaa sisäpuolelta ja sehän vaati sen, että tyhjennämme ikkunalaudat nukeista ja muista somistuksista. Kun tytöt saapuivat töihin aamulla, niin liikkeessä oli täysi kaaos. Saamme aina joko pienemmän tai isomman kaaoksen aikaiseksi kun meillä on kuvausaamu. Nyt on kyllä pakko sanoa, että seuraavien päivien asut ovat JÄRISYTTÄVÄN UPEITA! Ihan jouduimme tuumaamaan itsekin, että nyt ovat sisäänostot menneet enemmän kuin nappiin!

Teimme Gabin kanssa niin ihanan hauskan videon nimeltä ”Hello Charlie”, mutta se näkyy ainoastaan Instagramissa klo. 09.00. Valitettavasti emme pysty musiikin takia jakamaan sitä muualla, mutta suosittelen todellakin katsomaan sen!

Nämä uudet mekkoasut näkyvät videolla.

 

Gabilla on mekosta päällä koko 36 ja minulla on 34. Gabilla mekko istuu rinnan kohdalta loistavasti mutta minun mekkoni on ”nippa nappa” rinnan kohdalta. Mekon mittataulukkoon kannattaa tutustua täältä.

Ps. Kietaisumekoissa on erittäin tärkeätä, että ne sitoo napakasti, ei löysästi, vyötärölle kiinni!

 

Rory kietaisumekko

Rory mekko on kaunis! Mekossa on kietaisumallinen yläosa joka aukeaa kokonaan. Helmaosa on laitettu sivusta kiinni eli helmaosa ei aukea kovalla tuulellakaan. Itse puin mekon alakautta päälleni. Mekossa on vyötäröllä leveät nauhat, jotka kietaistaan rusetille vartalon vasemmalle puolelle. Mekossa on olkapäiden alle tipahtavat holkkihihat ja mekon helma levenee kevyesti alaspäin. Mekossa on vuori ja sivuissa on taskut.

Rory kietaisumekossa on upea pinkin punainen sävy! Sanon siksi pinkin punainen koska pinkki vivahtaa punaiseen

 

Sama Rory kietaisumekko löytyy myös tässä sähkönsiniseessä vesiväri kukkakuosissa.

 

Rachel on hauska mekko. Mekon kangas on jo valmiiksi ryppyinen eli se on helppo pestä ja vetäistä päälle. Kangas on näyttävä, se on hieman krahiseva ja super kevyt ja vaaleansininen sävy upea!

 

Rachel midimekko

Mekossa on O-kaula-aukko ja niskassa on nappi. Mekon vyötäröä koristaa kuminauhakuja, joka tulee (nostetaan) vyötärön kapeimmalle kohdalle. Helma laskeuttu kauniisti alaspäin ja siinä on tilaa. Minulla on mekosta päällä koko 34 ja Gabilla on päällä koko 36.

 

 

Rossa leokuvio midimekko

Rossa leokuvioinen mekko on näyttävä! Mekossa on V-kaula-aukko ja hihat ovat pussimaiset vuorella ja loppuvat hyvään kohtaan käsivartta. Mekossa on poikkileikkaus, joka on ylempänä edestä kuin takaa eli poikkileikkaus kartuu taakse selkäpuolelle. Mekossa on vuori ja mekko on edestä lyhkäisempi kuin takaa. Mekon sivuissa on taskut. Mekko on reilua kokoa! Mekosta kannattaa ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti. Minulla on mekosta päällä koko 34 ja Gabilla on koko 36.

Eläinkuosit ovat nyt POP!

 

Mekkoa voi käyttää ilman vyötä, jolloin mekko on runsahko, mutta sen saa kauniisti asustettua myös korivyöllä. Suosittelen mekkoon näitä vöitä:

 

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli verkkokauppa tilauksen haluaa noutaa liikkeestä, valitaan maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

 

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Tuleeko pinkkiä mekkoa lisää? Vasta nyt ehdin lukemaan uusimman postauksen ja eihän enää ole pinkkiä myynnissäkään. Olis ollu tosi kaunis ja omantyylinen mekko.

  • Hei Laura! Pinkki mekko on ihan loppu myös päävarastosta eli lisää ei tule. Mutta kannattaa seurata verkkokauppaa, se elää jatkuvasti! Mukavaa iltaa, Kata

 2. Voi jestas mikä vauhti teillä on päällä! Minä tunnen kuinka vauhti kiihtyi biisi alkoi soimaan päässäni lukiessani tänä aamuna blogia, hengästytti ja nauratti, kun silmissäni näin teidät eilen aamulla hyörimässä Doppissa. Näky oli varmaan kuin ampiaispesään olisi hyökätty ja teitte taatusti kukin työtänne intohimolla ja täydestä rakkaudesta työhönne sata lasissa. Bravo ja lopputulos on taas uskomaton.

  Pää meni ihan sekaisin näistä mekko ihanuuksista. Oli kietaisumekkoa, punaista, sinistä vesiväri kukkakuosia, vaaleansinistä ryppypilveä ja eläväistä leokuosia.

  Aurinkolasit, kassit, korut ja vyöt viimeistelivät tyylin. Säärin oli kai sipaistu taikasauvalla sukkahousujen kuningatteret; seitinohuet pikameikki sukkahousut.

  Wau, juhlat voi alkaa ja nyt tänään Doppin ladyt vetävät henkeä, mutta itse taidan tarvita kohta hajusuolaa tai nitroa.

  Ootte vaan tehneet niin huikeeta työtä Doppissa, blogissa kuin somessakin unohtamatta teidän kahden suunnittelemaa omaa mahtavaa mallistoa. Tänään vapaalla on hyvä kohottaa malja elämälle, mikä on yhtä juhlaa. Jos se ei aina siltä tunnu, niin on hyvä palauttaa mieleen hyvät hetket.

  Jokaisen elämä on lahja ja suuri seikkailu. Itse voimme vaikuttaa siihen seikkailuun osittain, mutta oma mieliala vaikuttaa mennäänkö mollissa vai ei. Skool ja elämälle kiitos. Pitkää ikää Doppille!

  • Hei Jaana! Juu, meillä vauhtia piisaa 🙂 Täytyy sanoa, että itsekin olin viime viikolla hengästynyt kun tavaraa tuli PALJON ja muutama tytöistä oli lomalla. Kiitos 🙂 Teemme parhaamme. Nyt vain odotellaan juhlia, koska asuja löytyy 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 3. Vilpoisa Rachel mekko ja sähäkkä punainen Rory.

  • Hei Annamaija! Aivan ihania, eikö vain 🙂 Punainen on aivan ihana! Mukavaa iltaa, Kata

 4. Vaaaaau! Mitä mekkoja! Voisin pitää noita kaikkia! Todella vaikeaa olisi valita noista yksi! Rullailin kuvia edes takaisin, joka mekolla on puolensa. Todellakin olette valinneet mahtavia mekkoja valikoimaanne👏. Siellä verkkokauppa paukku ja liikkeessä käy kuhina😅. Videota odotellessa ☕️.

  • Hei Maarit! Kiitos, ihanaa kun tykkäät 🙂 mekkoja on paljon, mutta niin pitääkin. Meillä on aina, 22 vuotta ollut hyvä tarjonta asuja 🙂 tapaankin sanoa, että meiltä ei tavara hevillä lopu! Mukavaa iltaa, Kata