Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uutta tulossa ja kiva setti!

Kerroinkin eilen Instagram storyssä, että odottelimme saapuvaksi noin 25 laatikkoa uutta tavaraa. No nehän saapuivat ja samalla kun purkasimme uutta tavaraa varaston puolella, hakivat tytöt uunituoreita tuotteita asiakkaille. Meillä oli eilen joulu keskellä toukokuuta 🙂 Koitamme saada tuotteet purettua kahden seuraavan päivän aikana ja kuvaamme niitä tänne verkkokauppaan. Itse lähden torstaina parin päivän reissulle, joten kiirettä pitää että saadaan hommat valmiiksi. Yleensä teen töitä matkoillakin, mutta tällä reissulla työnteko ei ole mahdollista, mutta ehkä hyvä niin.

Helatorstaina liikkeemme on suljettu, muuten palvelemme normaalisti. Verkkokauppa palvelee 24/7

Tämä alla oleva asukokonaisuus on aika ihana!

 

Sandy liivi

Sandy liivi on sellainen, jota voi pitää yksistään sekä paitojen ja ohkaisten neuleiden tai mekkojen päällä. Liivi on kuin jakku, ilman hihoja. Liivissä on tuplanapitus edessä ja se on leikattu vartalonmyötäisesti. Liivi ylettyy pepun alle. Minulla on liivistä päällä koko 36.

 

Chiara vajaamittaiset housut

Chiara vajaamittaiset housut ovat ihanan laskeutuvaa materiaalia. Ne ovat ns. culottes housut, mutta nämä eivät ole niin leveät culottekset kuin normaalisti. Vyötärönauhan takana on kuminauha. Vyötärö tulee navan päälle, ei vyötärön kapeimpaan kohtaan. Lahkeet ovat suorat ja loppuvat noin nilkkaluun kohdalle. Sivussa on taskut. Minulla on housuista päällä koko 34.

 

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli verkkokauppa tilauksen haluaa noutaa liikkeestä, valitaan maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Tulin eilen juuri sopivasti mekko-ostoksille ja löysin uutuuksista aivan ihan vadelmanpunaisen mekon 💗.
  Oli tosi kiva käydä liikkeessä, jossa on ihanien vaatteiden lisäksi kerrassaan mainio palvelu ja hyvä silmä siitä mikä asiakkaalle sopii – nytkin minulla oli 3 vaihtoehtoa, joista valita, kaikki omalla tavallaan viehättäviä ja minulle just sopivia.

 2. Oh boy, mikä setti! Super kaunis Kata ja asu tuo mieleen Bond-leffat. Jotain salaperäisen vaarallista ja aistikuuttaa on tämän päivän asussa. Tykkäsin vietävästi!

  Jos teillä on Doppissa ollut joulu eilen avatessa paketteja, niin meillä blogin lukijoilla elämä on yhtä juhlaa kun teette niin ihania postauksia sekä kuvaatte niin upeita asuja. Ei ole päivää jolloin en huokailisi ihastuksesta lukiessani blogia tai katsoessani verkkokauppaan ilmestyviä upeita asuja.

  Asut mitkä pääsevät Doppiin ovat tarkoin valittuja. Voin vain kuvitella teidät sisäänosto hetkellä.
  Silmät, kädet ja kaikki aistit tarkastavat ja skannaavat asut sekä suunnittelette asukokonaisuuksia sekä alitajuntanne työstää jo tulevia postauksia. Olette kyllä oikeita tarmonpesiä. Sähikäisiä!

  Minilomalla jätät tietty työt pois mielestäsi ja käsistäsi. Me doppilaiset emme katoa, vaikka piipahdat minilomalla. Lataat akkujasi, nautit ja annat sielusi virkistäytyä, niin palaat entistä sähäkkäämpänä sekä säihkyvämpänä takaisin. Halaus, voimia ja ihanaa minilomaa.

 3. Oi, näytät ihanalle, kuten aina! Tosi tyylikäs asukokonaisuus! 🤩
  Olisipa ihanaa päästä pläräämään vaaterekkejä, voin kuvitella, miten innoissaan siellä ollaan purkaessa paketteja ja ehkä ei ihan muista, mitä kaikkea olette sisään ostaneet ja niitä ihastuksen huokauksia ja mallailuja peilin edessä😘.
  Tekee ihan hyvää päästä hetkeksi pois työn kiemuroissa, vaikka tunnetkin työn intohimoksesi. Hyvää minilomaa!