Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Doppwoman puuvillamalliston esittely!

Tässä postauksessa esittelemme kolmannen kevään 2022 Doppwoman mekkomalliston! Ennen vappua esittelimme kuosimekkomalliston, viime tiistaina pellavamekkomalliston ja nyt puuvillamekkomalliston. Tähän mallistoon kuuluu neljä erilaista mekkomallia ja tässä nyt niistä kolme. Selma huivimekko esiteltiin reilu viikko sitten ja Selma mekko löytyy täältä. Kaikki mallit ovat ihan erilaisia ja väreinä tässä puuvillamallistossa on valkoinen, sininen ja musta. Ne ovat värejä, jotka kestävät aikaa.

Jotkut mekkomalleista ovat olleet liikkeessämme jo viikon päivät ja jotkut tulivat juuri eli siksi jotkut koot on mekoista jo loppuunmyyty! Mekkoja valmistettiin koot XS-XXL

 

Miia mekko istuu selästä kuin hansikas käteen!

 

Miia midimekko

DW Miia mekko on näyttävä midimekko. Mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Mekossa on vajaamittaiset hihat, joidenka hihansuissa on kuminauha. Hihat voi pitää suorana tai nostaa hihoja pussille. Gabilla on kuvissa hihat suorina, minulla käännettynä pussille. Mekko on aavistuksen slimmattu ja mekon sivusaumoissa on nauhat, jotka voi sitoa eteen korostaen vyötäröä tai taakse, jolloin etuosa ei ole katkaistu ja etuosa jää edestä suoraksi eikä nappaa vartaloon kiinni. Vyön voi sitoa myös tuplasti vyötärön ympärille. Kaikki vyön sitomistavat löytyvät alla olevasta vidosta. Helma levenee kevyesti alaspäin ja loppuu noin nilkkoihin. Selkäosassa on poikkileikkaus, joka takaa mekon loistavan istuvuuden selästä. Helmassa on leveä käänne, joka on kaunis yksityiskohta ja tekee mekosta hyvin laskeutuvat. Mekon sivuissa on taskut. Minulla ja Gabilla on mekosta päällä koko S. Minä olen 163 cm ja Gabi 170 cm pitkä.

 

Pernilla midimekko

DW Pernilla mekko istuu loistavasti ylhäältä. Siinä on sopivan syvä valekietaisumallinen yläosa V-kaula-aukolla eli mekko ei tarvitse toppia alle. Mekossa on pienet hihat ja rinnan alla on poikkileikkaus. Helma levenee kauniisti alaspäin ja helmassa kaksi salsakanttia. Mekko ylettyy lähes nilkkoihin, riippuen koosta ja käyttäjän pituudesta. Meillä on Gabin kanssa mekoista päällä koko S.

 

Pyrimme tekemään kaikkiin valmistamiimme mekkoihin taskut, mikäli ne sopivat tuotteiden malliin ja kangas ”hyväksyy” ne. Taskuilla mekkoon tuodaan rentoutta ja niihin on kiva välillä pujottaa kädet.

 

Donata mekko

Doppwoman Donata mekko on aivan ihana! Mekossa on valekietaisu yläosa ja vyötäröllä on poikkileikkaus. Helmaosa levenee kevyesti alaspäin ja helmassa on salsakantti. Takana on vetoketju. Mekon alle ei tarvitse pukea toppia, se ei ole liian avonainen vaan istuu rinnan kohdalta loistavasti. Mekkoon kuuluu pitkä vyö. Vyön voi kietoa ensin edestä taakse ristiin ja laittaa rusetin eteen. Tai takaa eteen ja ristiin ja rusetti selkäpuolelle. Mekko loppuu polveen riippuen koosta ja käyttäjän pituudesta. Mekon sivuissa on taskut. Minulla ja Gabilla on mekosta päällä koko S.

 

Toivottavasti pidätte Doppwoman puuvillamekko mallistosta yhtä paljon kuin olette tykänneet kuosi- ja pellavamallistosta. Doppwoman mallisto löytyy vain meiltä:)

Iso kiitos kuvista super valokuvaajalle Pinja´s Photography

Katso alla oleva video mekkojen esittelystä.

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli verkkokauppa tilauksen haluaa noutaa liikkeestä, valitaan maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Jälleen niiiiiin ihania mekkoja! Käsitykseeni ja kokemukseni mukaan saattaisi mekon materiaali (puuvilla-polyamidi-elastaani) olla mukava päällä ja huoleton käyttää, eikö vain? Voi, kunpa pääsisin taas teille sinne Helsinkiin mekkoja sovittelemaan…. Jospa sitten kesälomareissulla. Minulla on nimittäin nykyisin töissä ”mekkomaanantai” – pukeudun siis aina maanantaisin mekkoon. Sunnuntai-iltana katson valmiiksi, minkä mekon ja millaisten asusteiden kanssa sen laitan – sää ja työtehtävät huomioiden 🙂 . Kiva tapa ottaa kaikki mekot käyttöön!

  • Hei Marianne! Kiitos :)) Kyllä, on helppo materiaali käyttää. Hieno sinun ”mekkomaanantai” idea! Silloin saa vuorotellen mekkoja käyttöön eivätkä jää kaappiin. Mukavaa päivää, upea sää tulossa! Kata

 2. AI pidetäänkö me näistä mekoista ? Näitähän suorastaan rakastetaan! Ja rakastetaan monta vuotta, kun ovat laadukkaita ja ajattomia! 😍🤩 Näillä mekoilla mennään tilanteeseen kuin tilanteeseen, asusteita vaihtaen. Monikäyttöiset mekot ja noi rusetti mahdollisuudet👏. Rusetteja rusetteja 👏, olette tartuttaneet rusetti ”höperyyden” 🌸

  Kaikki mallit ovat todella kauniita, hetken jo harkitsin säpäkän sinistä Pernillaa, mutta tässä kohden täytyy sanoa, että onneksi kokoni on loppu 😂, mennään nyt näillä mekoilla mitä on, että kierto pysyy pyörimässä ja joka mekkoa tulee käytettyä.
  Ihana mallisto! Valkoinen Miia sopisi myös häämekoksi 👍

  • Hei Maarit! Voi kiitos :)) Juu, mehän rakastetaan selkeitä linjoja kummatkin Gabin kanssa mutta fyrrykantit ovat pop ja rusetit ovat erityisesti minun mieleeni. Olet oikeassa, valkoinen sopisi aikuisen naisen häämekoksi 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 3. Voi taivas tätä mekkojen ilotulitusta, postaus tahtia ja teidän kahden energiapakkauksen energiaa, osaamista, taiteellisuutta sekä yritteliäisyyttä. Aivan vavisuuttaa, vaikkei maa tärisekkään eikä taifuuni tai tsunami ole iskenyt. Olen kuin puulla päähän lyöty ja päässä soi titityy.
  Olette kyllä uskomattomia naisia! Taitavia taikureita tai ovelia velhoja, kun kaiken muun pyörityksen ohessa teette henkeä salpaavia mallistoja hattutemppuina. Bravo!

  Kaikki Doppwoman mallistot ovat upeita. Kuosi-,pellava-ja puuvillamekot ovat todella kauniita. Miksei olisikin kun kaksi taitaavaa naista suunnittelee yhdessä. Haluaisin olla kärpäsenä katsomassa kuinka suunnittelu sujuu; sulassa sovussa vai onko sarvien kolinaa ja räiskähtelyä. Olisi kiva nöhdä sekin videolla.

  Vaikka sottapytty olenkin, niin nyt iskin silmäni Miia midimekkoon valkoisena ja mieheni taas siniseen. Juhlamekko yhä hakusessa ja taidan kuhnurina jäädä ilman Doppwoman mekkoa, mutta onneksi Doppissa on paljon muitakin juhlamekkoja. Vai onko? Apuva!!! Taidan olla kohta pulassa.

  Pernilla ja Donata mekko ovat tyylikkäitä myös. Selma taas hullaannutti rusetillaan. Ei ole helppoa valita mekkoa, mutta jos vetkuttelee saa tyytyä mustaan jätesäkkiin ja vetää sen päälle juhliin. Kai senkin saa asusteilla juhlavaksi? Tuskin.

  Upea postaus, kauniit mekot, säteilevät kaunottaret ja opettavainen video sitä on Dopp ja se on Pop!

  • Hei Jaana! Kiitos paljon ja ihanaa kun mekot hivelevät silmiä 🙂 Varmasti löydät omasi, eilen saapui ISO kasa taas mekkoja ja ihanaa uutta, myös kesäloma vaatetta. Hah, hah unohda jätesäkki! Lähdenkin täsät liikkeeseen ja kuvukset alkakoon, mukavaa päivää Kata

 4. Tyttömäiset Donata mekot ja juhlavat Miia mekot.Ihanat kirsikankukat.

  • Hei Annamaija! Kiitos ja kirsikankukat ovat aivan ihania 🙂 Mukavaa päivää, Kata