Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Näitä tarvitaan kesällä!

Katso alla oleva video, jossa esittelemme kesän ”Must have” tuotteita. Esittelyssä on super mukavat cooling pantsit, loistava alusmekko ja kesäiset sukkahousut niin arkeen kuin juhlaan.

 

Videolla olevat mekot löytyvät liikkeestämme ja tulevat verkkokauppaamme huomenna sunnuntaina
klo. 06.00.

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli verkkokauppa tilauksen haluaa noutaa liikkeestä, valitaan maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti

  1. Näin se vaan on, että juhlapukeutuminen vaatii hyvät alusvaatteet, kenties alusmekon sekä hyvät sukkahousut eli pikku meikin säärille. Niinhän se on täytekakun kanssakin, että ne täytteet pitää olla myös maittavat ja mageat eikä vaan pelkkä kakun ulkokuori kondiksessa.

    Cooling pantsit menee harkintaan sekä ne huikean ohuet sukkahousut millä sääret pikameikataan juhlakuntoon.

    Ihanaa Kata ja Gabi kun valistatte ja jaatte meille juhlakauden salaiset aseeenne. Tuli taas oppia ja tietoa. Gabi säteilevän hymynsä kera hiusten kehystäessä kauniita kasvoja selostamassa juhlapukeutumista ja Kata kauniina kuten aina vierellä niin ryhdikkäänä ja tyylikkäänä. Mikä tietopaketti, mitkä kaunottaret sekä mitkä sensuellit vilautukset. Wau, nyt voi juhlakausi alkaa!