Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Nilkkafarkut ja yläosat

Tässä postauksessa esittelen loistavia yläosia eli sellaisia käyttöyläosia, jotka soveltuvat vaikkapa farkkujen kanssa. Alaosana minulla on Dream Chic nilkkafarkut vaaleansinisessä pesussa. Nilkkafarkkuja löytyy myös valkoisina eli nekin ovat loistavat kesähousut, koska sopivat eri väristen yläosien kanssa.

Päivitin juuri verkkokauppaan kahdet ihanat sandaalit, jotka sopivat näiden settien kanssa ja pari ihanaa mekkoakin sinne taisi tupsahtaa:)

 

Candy neliökaulus paita

Candy paita on vaaleansininen, jossa on valkoisia ohuita raitoja. Paidassa on kaunis neliön mallinen kaula-aukko jota reunustaa pieni fyrrykantti ja paidassa on löysähköt, kivat hihat. Edessä kauluksessa on leveä kantti, jonka jälkeen paita levenee A-linjaisesti alaspäin. Paita loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

Antoinett frilla paitaa löytyy valkoinen ja vaaleansininen.

 

Dream Chic nilkkafarkut

Dream Chic nilkkafarkut ovat ihanat farkut. Ne joustavat ja ovat mukavat päällä. Chic malli on nilkkamittainen eli pituus on 27″. Pituus on super hyvä jos ei ole kovin pitkä. Itse rakastan lyhyehkö jalkaisena nilkkafarkkuja tai nilkkahousuja ylipäätänsäkin. Kaikki Dream Chic nilkkafarkut löytyvät täältä. Värejä on useita, samoin kokoja.

 

Antoinett hihaton frilla paita

Antoinett frilla paita on kaunis. Kaulus on O-mallinen ja reunaa kiertää kapea frillakantti, samoin hihansuissa on pienet frillakantit. Paita on istuva rinnan kohdalta, jonka jälkeen se levenee alaspäin eli se on A-linjainen. Paita loppuu haarasauman kohdalle. Minulla on paidasta päällä koko XS.

 

Freja pitkä kauluspaita

Freja kauluspaita on vaaleansini/valkoraitainen ja pidemmän mallinen kauluspaita. Tällaiset paidat ovat klassikoita. Paidassa on kokonaan avattavat napit edessä eli sitä voi pitää myös auki toppien ja hihattomien mekkojen päällä. Paidan helma on kauniisti pyöristetty. Malliltaan paita on suora. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

Freja holkkihiha paita

Freja paita on kauniin eleetön paita. Paidan väritys on vaaleansini/valkoinen raita. Edessä on täysin avattavat napit ja kaulus on ympyrän mallinen. Hihat tipahtavat olkapäiden alle ja paidan helma on aavistuksen pyöristetty. Paita on malliltaan suora. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

Molemmat Freja paidat, pitkä paitapusero ja holkkihiha paita ovat samaa kangasta 

Valkoisia klassisen mallisia neuletakkeja on kyselty ja nyt niitä löytyy sekä myymälästä että verkkokaupasta täältä.

 

Ville paita

Ville paita on todella kaunis ja se korostaa vyötäröä upeasti. Paidassa on V-kaula-aukko ja pussimaiset hihat, jotka ovat hieman pidemmät. Vyötäröä korostaa kaksi kuminauhakujaa sekä nyörit ylemmässä poikkikantissa. Paita loppuu noin haarasauman kohdalle. Minulla on paidasta päällä koko 34. Paita on loistava X- ja A-malliselle vartalolle.

 

Ville sarjaan kuuluu Ville paita valkoisena ja tryffelinä, samoin Ville hame molemmissa väreissä sekä Ville mekko valkoisena. Kaikki Ville tuoteet löytyvät täältä.

 

Mainitsin aluksi että kahdet ihanat sandaalit päivitettiin juuri verkkokaupaan eli ne löytyvät täältä.

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli verkkokauppa tilauksen haluaa noutaa liikkeestä, valitaan maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Voi ihanuus, että juhlamekkojen lisäksi postaatte myös ihan käyttövaatteita. Olishan se ihanaa, jos elämä olisi yhtä juhlaa ja prinsessamekkoja. Vaikka elämä on kyllä yhtä juhlaa…

  Candy paita neliökauluksen kera on oikea karkki. Väri on oikea poutapilvi.
  Antoinett frillan kera molemmissa värissä on chic. Molemmat Freja paidat ryhdikkäät ja stylet. Ville paita korostaa naiselliset muodot ja kurvit esiin boheemilla hippi-tyylillä.

  Nilkkafarkut sling-backeilla, sandaaleilla tai korkkareilla sointuu ja rokkaa tilanteen mukaan. Valkoinen neuletakki stailaa tyylin uudelle linnunradalle.

  Voi te ladyt, kun te jaksatte painaa duunia sata lasissa. Upeita ootte ja oikeat tehotyttöjä!

  • Hei Jaana! Jep, jep arkivaatetta kehiin 🙂 Elämä on arkea, mutta onneksi arjen katkaisee välillä pienet menot ja jopa isommat juhlat 🙂 Loistaa arkipukeutumista farkkujen kera ja ihanaa päivää, Kata

 2. Huomenta ihanaiset ! No kaikkea ihanaa tupsahtelee kera kauniiden hymyjen päivittäin verkkokauppaan. Onneksi ei sentään tussilla näytölle ympyröi, mitä kaikkea halajaa, voisi olla iPadin näyttö kohta musta 😀
  Kauniita yläosia ja monikäyttöisiä, helppo yhdistää housuihin ja hameisiin. Mukavaa päivää !

  • Hei Maarit! Hih, hih no jep, onneksi ei voi merkkailla tussilla ipadiin 🙂 Kyllä, helppo yläosia joka päiväiseen käyttöön. Mukavaa päivää, Kata

  • Hei Annamaija! helppoja paitoja arkimenoihin 🙂 Aurinkoista päivää, Kata