Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Doppwoman pellavamalliston esittely!

Ilolla esittelemme oman Doppwoman mallistomme ensimmäiset pellavamekot. Me olemme valmistaneet tälle keväälle kuosimekkomalliston, joka löytyy täältä sekä puuvillamalliston, josta olemme esitelleet Selma mekon (lisää puuvillamalliston esittelyä tulee sunnuntaina) sekä pellavamekkomalliston, jonka esittelemme tässä julkaisussa sekä postauksen lopussa olevalla videolla.

Olemme super tyytyväisiä kaikkiin mallistoihimme! Mekoissa on loistavat istuvuudet ja malleissa on otettu huomioon sekä kurvikkaammat että suoremman malliset vartalot

Pellavamekko malleja löytyy kolme:

 • Melody kietaisumekko mustana
 • Remi mekko värit vetiver ja vaaleansininen
 • Allison mekko vaaleansininen ja musta

Mekkojen koot ovat XS-XXL ja mitoitukset on tehty suomalaisille naisille. Minulla ja Gabilla on pellavamekoista päällä koko S, paitsi Melody kietaisumekosta Gabilla on päällä koko M (myös S koko on hänelle sopiva). Minä olen 163 cm pitkä ja Gabi on 170 cm pitkä. Tarkat mitat löytyvät verkkokaupastamme.

 

Melody kietaisumallinen pellavamekko

Melody pellavamekko on upea! Se on malliltaan midimittainen kietaisumekko. Yläosa istuu kauniisti, mekko ei yleensä tarvitse toppia alle vaan menee tarpeeksi ristiin edestä, kun koko on oikea. Mekon helma levenee kevyesti alaspäin ja on midimittainen. Hihat tipahtavat reippaasti olkapäiden alapuolelle. Mekko istuu myös selästä täydellisesti. Minulla on mekosta päällä koko S ja Gabilla on päällä koko M. Gabille mahtuu myös koko S, mutta hän pitää reilummasta mekkomallista. Mekon sisäpuolen kangas menee reilusti toisen jalan päälle eli mekko ei aukea edestä kun kävelee.

 

Sekä rinnan sekä vyötärönympärys ratkaisee mekon koon. Jos rinnanympärys sekä vyötärönympärys ei mekossa riitä, ei mekko mene tarpeeksi kiinni edestä. Kietaisumekot ovat loistavia X- ja A-vartaloille.

Melody mekko on niin näyttävä, että sillä menee mihin vaan! Sävy pellavassa on pikimusta, mikä on upea

 

Minulla on päällä vetiver väri Remi pellavamekosta ja Gabilla on vaaleansininen väri Allison mekosta. Värit ovat upeita, koska ne ovat melerattuja.

 

Tämä mekko on vetiver värinen eli melerattu vaalea army green. Kuvassa mekon väri voi näyttää harmaalta, mutta sitä se ei ole vaan se on vihertävä.

 

Remi pellavamekko fyrryhihoilla

Remi pellavamekko on juuri sopivan löysähkö, mutta silti vartaloa imarteleva malli. Hihoissa on fyrrykantit, jotka peittävät juuri sopivasti olkapäät. Mekko on aavistuksen vyötäröltä slimmattu ja lantiossa on sopivasti leveyttä. Sivuissa on taskut ja mekko loppuu noin polveen. Minulla on mekosta päällä koko S.

 

 

Meillä on päällä Allison pellavamekko malli mustana ja vaaleansinisenä

 

Allison pellavamekko

Allison pellavamekossa on juuri sopivan syvä V-kaula-aukko. Kaula-aukon reunaa kiertää pieni söpö fyrrykantti. Mekko on kaunis rinnan kohdasta ja vyötärön jälkeen se levenee aavistuksen alaspäin loppuen noin polven kohdalle. Helman reunassa on salsakantti. Olkanauhojen alla pysyvät liivit piilossa. Minulla ja Gabilla on mekosta päällä koko S.

 

Pellavamekoissa on kauniit mallit. Halusimme valmistaa mekot, jotka imartelevat vartaloa ylhäältä eli rinnan kohdalta, kauluksesta, olkapäistä ja hihoista. Mekot ovat juuri sopivan löysiä massukan ja lantion kohdalta. Melody kietaisumekko korostaa vielä vyötäröä kauniisti.

 

Pellavamekkojen mitat löytyvät verkkokaupastamme. Toivottavasti pidät pellavamekko mallistostamme!

Katso alla oleva video, jossa esittelemme Gabin kanssa pellavamekot tarkemmin.

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Mahtavat pellavamekot! Takuulla vilpoisia ja tyylikkäitä Doppin oman malliston unique mekkoja.

  Onhan se musta Melody kietaisumekko kohtalokas ja salaperäinen. Molemmilla kaunottarilla istuu kuin hansikas.

  Remi mekko rempseä ja raikas. Molemmat värit kauniita, mutta vetiver väri kiehtoo.

  Allison mekko ja sen helma kiinnitti huomion. Ihana salsakantti on kuin lintusen pyrstösulat. Söpö yksityiskohta.

  Upeita ladyjä olette. Teissä on luomisvimmaa, energiaa, osaamista ja aitoutta. Olette huippuja. Maailma on teille avoin ja tätä mallistoa kannattaisi hehkuttaa ympäriinsä. Tyylikäs, eleetön, mutta chic mallisto.

  • Hei Jaana! Voi iso kiitos :)) Olemme ylpeitä mallistostastamme ja se on saanut niin ihanan vastaanotan. Nautin, kun saan nähdä DW mekkoja naisten päällä liikkeessä ja kuinka kauniisti ne istuvat ja kuinka niistä tykätään. Se on aivan ihanaa ja kerrassaan palkitsevaa. Totta, pellavamallisto on tyylikäs ja eleetön ja aikaa kestävä. Puuvillamallisto esitellään sunnuntaina 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 2. Huomenta Ihanaiset !
  Voi elämä, miten kauniit pellavamekot ! Olen kyllä niin Doppwoman -mallisto fani jotta ! Viimeksi käydessänihän laskettiin, monta malliston mekkoa minulla jo on 😀
  Näistä mekoista ihastuin tulenpalavasti Remi malliston vetiverin sävyiseen mekkoon ! Oih, mikä ihanuus ! Valitettavasti jää minulle liian lyhyeksi 🙁
  Tosi hienoa, että näytätte mekkoja teidän molempien yllä, niin on helppo hahmottaa pituus.
  Super kauniita ovat kaikki mekot ja molemmat mallit, aivan ihastuttavat !
  Ihanaa päivää !

  • Hei Maarit! Ihanaa kun tykkäät ja niin olet ja mikä sen ihanampaa 🙂 Sinulla on aivan upeita DW mekkoja! Juu, vetiver väristähän pidät. Se on kerrassaan upea väri. Mukavaa iltaa, Kata

 3. Tyylikäs kietaisumekko juhliin ja Allison mekko arkisempaan menoon.

  • Hei Annamaija 🙂 jep, asustamalla saa kivasti muutettua mekkoja arkeen ja pieneen menoon ja jopa isompaan juhlaan tuo Melody kietaisumekko 🙂 Mukavaa iltaa, Kata