Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Upeat juhlamekot!

Jos sinulla on tulossa esimerkiksi ylioppilasjuhlat, hääjuhla tai jotkut muut juhlavat juhlat, niin tässä on kauniit ja näyttävät asut! Meiltä on kyselty paljon tänä keväänä hääjuhlavaatteita, kun oma tytär tai poika menee naimisiin. Äidin hääjuhla asu riippuu paljolti siitä, millainen hääpari on ja millaiset häät tulevat olemaan. Myös hääjuhlapaikka vaikuttaa puketumiseen. Mikäli hääjuhla on puutarhassa, tulee silloin kiinnittää huomiota erityisesti kenkiin, piikkareissa ei nurmilla kävellä. Kengät taas vaikuttavat asuun. Mikäli hääjuhlaa vietetään upeassa juhlatilassa tai ravintolassa, tulee pukeutuminen olemaan juhlavampaa.

Tällaiset asiat vaikuttavat, joten on suoralta kädeltä vaikea sanoa miten hääjuhlaan tulee pukeutua morsiamen tai sulhasen äitinä. Mutta sen voin sanoa, että vaatteessa on itse viihdyttävä, on tunnettava itsensä kauniiksi ja asussa on oltava hyvä olla, sen ei saa kiristää eikä asua pidä jatkuvasti korjailla. Asun tulee mukautua kantajalleen, se ei saa olla vaivaksi eikä siihen tule kiinnittää sen enempää huomiota hääjuhlan aikana.

Ihan mahtavaa, että ihmiset rupeavat taas järjestämään juhlia!

 

Viittaponchoke mekon päällä on juhlava ja se liikkuu kauniisti kun kävelee

 

Diana mekko

Diana mekko on upea ja näyttävä mekko! Mekko on klassinen hihaton kotelomekko, joka istuu aivan loistavasti. Mekon päälle puetaan harsomainen viittaponchoke eli siinä on kädenpaikat ja nappi, millä sen saan pysymään loistavasti mekon päällä. Viittaponchoke on saman mittainen mekon kanssa. Minulla on mekosta päällä koko M. Mekko on yhtä kokoa pienempi kuin normaalisti.

Sekä mekkoa että viittaponchoketta voi käyttää myös erikseen.

 

Gabi meni naimisiin vajaat kaksi vuotta sitten, heinäkuun lopussa. Minulla oli liikkeestä useita juhla-asuja mielessäni, mutta tottakai möin ne pois kun niitä haluttiin 🙂 joten heinäkuun alussa, kun minun piti oikeasti ruveta miettimään asuani, ei meiltä löytynyt enään sopivaa juhla-asua. Kävin oman kaappini kimppuun ja löysin sieltä vanhan tummansinisen pitsimekon, joka istui minulle kuin hansikas. En kuitenkaan tuntenut itseäni kotoisaksi mekossa, joten vein mekon ompelijalle ja pyysin häntä lyhentämään mekon paidaksi. Ompelijamme teki minulle yläosaan tummansinisen midimittaisen taftihameen leveällä vyötärönauhalla eli kun puin pitsisen yläosan hameen sisälle, niin asu oli kuin mekko. Halusin hameeseen myös taskut ja oikeanpuolisesta taskusta tehtiin niin syvä, että iso iPhone puhjahti taskuun helposti ja oli aina käden ulottuvilla kun halusin ottaa valokuvia. Niin kätevää ja niin minua 🙂 jalassani minulla oli luonnonvaaleat sandaalit. Olin oikein tyytyväinen asuuni, se oli klassinen ja ajaton.

Sanoin juuri Gabille, että jos nyt olisi sinun tai poikien hääjuhlat, niin pukisin tämän Diana mekon päälle cafe latte sävyssä!

Gabin ja hänen aviopuolisonsa häävideo löytyy täältä. Kannattaa katsoa, jos ei ole vielä nähnyt sitä. Se on niin ihana ja täynnä rakkautta!

 

Tummansininen asu on aina tyylikäs ja varma valinta juhlaan, samoin helmikorut

 

Bella jakku

Bella jakku on loistava juuri hihattomien mekkojen ja toppien päälle. Jakku on tarpeeksi lyhyt myös leveähelmaisten mekkojen päälle. Jakussa on kaulukset ja puolipitkät hihat. Jakussa ei ole nappeja ja se pidetään auki. Minulla on jakusta päällä koko S ja se ei mene edestä kiinni, mutta jakku tuo mekon kauniisti esille.

 

Olivia kukkamekko

Olivia vihreä kukkamekko on todella kaunis! Mekossa on kietaisumallinen yläosa. Itselleni mekko jäi omaan makuuni hieman liian avonaiseksi edestä, joten laitoin sisäpuolelle pienen hakaneulan, joka ratkaisi ongelman. Vyötäröllä on ohut kuminauhakuja ja mekon helmaosa on pliseerattu. Mekko ylettyy pohkeiden alapuolelle. Mekon helmaosa liikkuu ihanasti kun kävelee ja mekossa on vuori. Minulla on mekosta päällä koko S, mekko on hieman pienempi ylhäältä kuin normaalisti eli mekko sopii sironmalliselle yläosalle.

Sekä valkoinen että cafe latte värinen Bella jakku sopii Olivia mekkoon täydellisesti. Mekosta löytyy valkoisen värin lisäksi vihreätä ja beigeä.

 

Minulla on jalassani 6 den sukkahousut, jotka ovat ohkaiset ja ovat ”säärten meikki”. Sukkahousut löytyvät täältä.

Katso alla oleva video Diana mekon esittelystä!

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Teillä on ollut todella kauniita mekkoja tänä keväänä.

  • Hei Annika! Kiitos 🙂 Niin meistäkin, ihan uskomattoman kauniita. Ja eivät nämä tähän lopu, lisää mekkoja on tulossa 🙂 Mukavaa tulevaa viikkoa, Kata

 2. Oi, niin kauniita ja tyylikkäitä 😍

  • Hei Marianne 🙂 Kiitos! Mukavaa sunnuntaita, Kata

 3. Mikä viikko takana super postauksien kanssa ja viikon päättää sunnuntain napakymppi postaus: upeat juhkamekot.

  Aivan uskomattoman kaunis cafe latte Diana mekko! Jos olisi tiedossa kutsu häihin, niin tähän mekkoon minäkin pujahtaisin. Upea!

  Tummansinisenä.Diana mekko on ajaton ja konservatiisempi. Mieheni peukutti tälle ja sanoi tarkistavansa heti kalenterinsa, josko joudun edustamaan mukaan, niin tämä on yksi vaihtoehto asukseni. Luettiin minun ”lehteni” yhdessä aamulla sängyssä.

  Olivia kukkamekko on raikas tuulahdus. Miksei silläkin hääjuhlaan menisi, mutta riippuu paikasta. Itse valkkaisin mekon firman kesäjuhliin, oopperaan tai balettiin.

  Gabin häävideo on niin täynnä rakkautta ja lämpöä. Ikimuistoinen juhla ja Katalla käytännöllinen sekä kaunis asuvalinta. Upea hääpari ja naimisiin meno on saanut Gabin hehkumaan.

  Hienot vinkit säärten meikkaamiseen. Se tuottaa ainakin minulle näin talven jälkeen löytää oikea sävy sukkahousuihin. Työlästä puuhaa.

  Jään pohtimaan, että vieläkö ensi viikko mennään yhtä kiihkeään postauksien tahtiin ja mekko magian kanssa? Vai palataanko back to basic eli arkeen? Jatkuuko kesä-teema? Kesä 2022 aamiaismekot, t-paidat ja lisää kesäasuja töihin? Aivan sama mitä postauksia tulee, koska kaikki on upeita, lukemisen arvoisia, opettavaisia ja täynnä ihania kuvia tehokaksikosta sekä kauniista asuista.

  Taitaa tuo lisääntynyt auringonvalo saanut tehokaksikkoon lisää enegiaa, kun tykkivät aamusta iltaan.
  En yhtään ihmettele, että ette kohta repeä liitoksista moisen työtahdin takia. Lepoa teillekin soisin sekä toivon edes välillä, vaikka yrittäjän on painettava silloin kuin tarve vaatii. Iloa ja jaksamisia Katalle sekä Gabille. Muistakas huilia välillä sekä hemmotella itseänne. Ihminen ei ole kone.

  • Hei Jaana! Ihanaa kun tykkäät, mekot ovat kerrassaan upeita. Tällaisia ei olla ennen nähtykään! Niissä on ison maailman meininkiä 🙂 Taidetaan mennä enemmän tai vähemmän juhla-asujen tahdissa vielä tämä kuukausi, koska niin moni etsii asu tuleviin yo-juhliin 4.6. Mutta koitetaan saada väliin arkiasupostauksia myös. Kivoja yläosia kuvattiin juuri perjantai aamuna ja ne jaan tänne pikapuolin tai ainakin verkkokauppaan. Kiitos kun huolehdit jaksamisesta 🙂 Siitä näkee että arvostat tekemäämme työtä joka ulottuu myös muuhun kuin itse liikkeeseen eli tähän blogiin, verkkokauppaan ja sosiaaliseen mediaan. Töitä on paljo, sitä emme kiellä mutta onneksi meillä on myös loistava kuuden henkilön tiimi, joka puhaltaa yhteen hiileen. Mukavaa sunnuntaita, Kata

 4. Tyylikäs beige Dianasetti kenkiä myöten.

  • Hei Annamaija! Kiitos, niin minustakin, super style, myös sinisenä 🙂 Mukavaa sunnuntaita, Kata