Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Taas tämä ihana mekkomalli!

Tänään ei pitänyt tulla blogijulkaisua, mutta koska päivitimme nämä mekot verkkokauppaamme, kun ne eilen iltapuolessa saapuivat, niin en malttanut olla laittamatta kuvia myös tänne blogiin. Mekot ovat taas jälleen kerran niin kauniita sekä värityksensä että mallinsa puolesta.

Mekon malli on sama kuin Tyra mekko, jonka esittelimme pari viikkoa sitten, mutta tämä Yvonne nauhakujamekko on aavistuksen kapeampi ja sirompi 

 

Yvonne nauhakuja mekosta löytyy beigeä, rosaa, nutria ja vaaleata.

 

Yvonne nauhakujamekosta löytyy vihreätä, tummansinistä, vaaleansinistä, beugeä ja vaaleata.

 

Tämän enempää en mekoista tällä puolella kerro eli mekoista voi lukea lisää Doppshop verkkokaupastamme. Sieltä löytyy myös videot mekoista.

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat

4 kommenttia

 1. Nyt en yhtään ihmettele Doppin blogin postaustahtia, mikä on kiihkeömpi tahdiltaan kuin Säkkijörven polkka, koska niin upeita mekkoja saapuu päivittäin liikkeeseen. Ei niitä saa piilotella vaan ne taiotaan esiin vaikka yö myöhään asiakkaille tehokaksikon taikasormin. Upeeta työskentelyä ja mitä löytöjä nämä molemmat mekot ovat.

  Yvonne beige mekko on hienostuneen hillitty. Jakku harteilla sopii täydellisesti mekon kanssa. Värien sulosointuista sinfoniaa.

  Yvonne vihreä mekko tuo mieleeni minulle Madeiran. Vihreän värin upeaa räiskyvyyttä, sinisen eri sävyt taivaasta, beige ja vaalea väri hiekan eri sävyissä yhdistettynä hyvään muotoiluun on täydellinen. Jakulla tai ilman, kumpikin käy.

  Tänään vapaapäivänä on silmäiltävä verkkokauppa, tehtävä pari kesätilausta, mutta ensi viikolla on rynnittävä Doppiin tarkempaan katsastukseen hakemaan itselleen piristystä sekä saamaan roppakaupalla energiaa. Dopp on aikuisen naisen kalorivapaa karkkikauppa sekä vitamiinikauppa. Saat namusina upeita vaatteita, mitkä slimmaaa ja hyvää oloa sekä energiaa hyvästä palvelusta niin että kuplivaa oloa ja virtaa riittää kotiin viemiseksikin.

  • Hei Jaana! Hih, hih :)) postaustahti on nopea mutta en kerta kaikkiaan malta olla esittelemättä ihania asuja! Aina kun avaamme laatikot ja huokailemme, oi apua kuinka ihana! Ja ne on pakko heti kuvata, koska näyttäväthän ne kauniilta päällä, ihan eri kuin pelka tuotekuva. Tervetuloa doppailemaan, kaikkea löytyy 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 2. Yvonne nauhakujamekko beige tyylikäs valinta.

  • Hei Annamaija! mekossa on kerrassaan kauniit ja harmoniset sävyt 🙂 Mukavaa päivää, Kata