Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mitä hihattomien mekkojen päälle ja uusi Selma mekko

Mitä puetaan hihattomien mekkojen päälle, kun lähdetään juhliin? Tämä ikuinen ongelma! Olen esitellyt vaihtoehtoina neuletakkeja ja jakkuja. Nimenomaan niin puettuna, että ne puetaan vain harteille eikä hihoihin pujauteta käsiä. Edelleen olen sitä mieltä, ne ne ratkaisevat monta asuongelmaa. Mutta aina ne eivät kuitenkaan toimi. Siksi etsimme kissojen ja koirien kanssa lyhkäisiä bolero jakkuja ja löysimme todella kuniita ja käyttökelpoisia jakkuja ja ihanan klassikkojakun, joka löytyy postauksen lopusta.

Asustimme jakut oman mallistomme Selma mekkojen kanssa. Harmittavan moni jäi ilman Selma mekkoa viime kesänä, joten päätimme valmistaa sitä lisää. Teimme muutamia muutoksia kohti entistä parempaa Selmaa ja Selmasta löytyy nyt kaksi väriä eli musta ja sininen!

 

Bella lyhyt jakku

Bella jakku on loistava juuri hihattomien mekkojen ja toppien päälle. Jakku on tarpeeksi lyhyt myös leveähelmaisten mekkojen päälle. Jakussa on kaulukset ja puolipitkät hihat. Siinä ei ole nappeja eikä vuorta ja se pidetään auki. Minulla on jakusta päällä koko S ja se ei mene edestä kiinni, mutta tuo mekon kauniisti esille. Jakku on itse konepestävä 30 asteessa.

 

Teimme seuraavat muutokset Selma mekkoon:

 • Pidensimme helman pituutta reilut 5 cm
 • Teimme mekon helmaan leveän tuplakantin, jotta mekko laskeutuu entistä paremmin
 • Pidensimme kauluksessa olevia nauhoja, jotta nauhat saa nyt helpommin kauniille rusetille, mutta ne toimivat myös yhdellä solmulla

 

 

Bella jakkua löytyy myös valkoinen, joka on helppo yhdistää mihin tahansa mekkoon!

 

Selma huivikaulus mekko

Selma mekko on huivikaulusmekko, joka on leikattu kauniisti. Mekko on slimmattu rinnan kohdalta lähemmäs vyötäröä, jonka jälkeen se levenee kevyesti alaspäin ja loppuu polveen. Mekko on juuri sopivan löysä, se korostaa ja häivyttää samanaikaisesti. Minulla on mekosta päällä koko S.

Selma mekossa on stretchiä eli se joustaa muutamia senttejä

 

Tällaisesta jakku yhdistettynä housuihin tai hameeseen saa myös siistin ja asiallaisen työasun. Kun jakun yhdistää farkkuihin ja valkoiseen laadukkaaseen t-paitaan tai kauluspaitaa, saa asusta klassikko asun, joka toimii aina.

 

Diandra jakku

Diandra jakku on kaunis ja se istuu todella hyvin. Jakussa on kauniit kaulukset ja siinä on kaksirivi napitus. Jakku soveltuu mekkojen ja housujen kanssa. Minulla on jakusta päällä koko S. Jakku on vuoreton ja se on normaalia kokoa. Se myös joustaa ja sen saa pestä itse 30 asteen vesipesussa.

 

Katso alla oleva video, millä esittelen postauksen asut!

 

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Jos tuotteen haluaa varata liikkeeseemme, tulee verkkokaupassa valita ”Nouto liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

5 kommenttia

 1. Tilasin tuon Diandra-jakun itselleni ja jälleen kerran oli huippunopea toimitus niinkuin aina DOPPilla , iso kiitos.
  Jakku on supersupertyylikäs kultaisine nappeineen ja todella kaunis niin malliltaan kuin väriltäänkin.

 2. Neuletakit toimii aina hihattomien kanssa, mutta nämä bolero jakut on huiput. Tyylikkäät, simppelit ja antavat vartalolle muotoa. Hyvät väritkin. Löytyykö mustana?

  Nyt on tyylitaikurit tehneet Selma huivimekkoon taikasauvoillaan mielettömät temput. Mekko on kauniimpi kuin koskaan ennen. Aivan perfect!

  Diandra jakku on tyrmäävä. Todellinen yliveto jakku! Istuu hyvin, väri, napit ja taatusti materiaalikin.

  Postauksen laukut sekä kengät ovat kuin kirsikka kakun päällä ja tietty myös sukkahousut. Kyllä se vain niin on, että tyylitaikuriksi ei pysty kaikki, mutta Kata on jo syntynyt sellaiseksi. Enkelinä opastaa ja neuvoo meitä muita iloisesti mikä sopii, mikä ei ja millä taikoo parhaat puolensa esiin. Dopissa tehdään taikoja myyjien avulla. Siellä syntyy uskomattomia taikoja ilman loitsuja; oikeilla vaatteilla, väreillä ja ihanien myyjien avulla. Iso kiitos!

  • Hei Jaana! Mustana ei ole valmistettu näitä nyt keväälle. Voi kiitos kauniista sanoista Jaana! Tämä työ on iso intohimo 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata

 3. Bella lyhyt jakku oivallinen sirolle vartalolle.

  • Hei Annamaija! jakut ovat loistavia juuri hihattomien mekkojen päälle 🙂 Mukavaa päivää, Kata