Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Perusmalliset neuletakit kuviomekkojen kanssa

Perusmallisia neuletakkeja eli niitä ikiklassikoita kysellään aina. Saimme klassisia neuletakkeja vihreinä, beigenä ja baby bluena. Kaikki sävyt ovat melerattuja eli ne ovat eläväpintaisia ja minusta sävyt tulevat meleratuissa neuleissa hyvin esille. Meiltä löytyy myös klassisen mallisia mustia ja tummansinisiä neuletakkeja, ne löytyvät täältä.

Yhdistimme klassiset neuletakit ihaniin kuviomekkoihin, jotka sopivat neuletakkien kanssa kuin nenä päähän!

 

Perusmalliset neuletakit

 

Yvonne kuviomekko

Yvonne kuviomekossa on kauniit, yhteensointuvat värit! Mekossa on napit edessä kauluksesta helmaan saakka. Kaula-aukko on O-mallinen ja hihat ovat puolipitkät. Hihansuissa on kuminauhat. Mekko on malliltaan suora, helma on pyöristetty ja mekko on edestä aavistuksen lyhkäisempi kuin takaa. Mekossa on vyö, jonka voi sitoa eteen tai myös taakse. Minulla on mekosta päällä koko XS.

Mekon väritys on vihreä, tummansininen, vaaleansininen, nutria ja vaalea

 

Perusmalliset neuletakit

Perusmalliset neuletakit

Perusmallinen neuletakki Annemarie on klassinen neuletakki. Neuletakissa on O-kaula-aukko ja napit edessä. Minulla on neuletakista päällä koko S.

Neuletakki venyy napit kiinni laittaessa, koska neuletakissa on stretchiä.

 

Perusmalliset neuletakit

Sain Äitienpäivä lahjaksi Marimekon Uurna kukkamaljakon isoimmassa koossa. Ja se mikä maljakossa on parasta niin se on vihreä eli olivin värinen. Kävelimme yksi ilta Gabin kanssa pilatekseen ja huomasin maljakon Marimekon ikkunassa. Kukkamaljakko oli läpinäkyvä ja sanoin Gabille, että käväistään katsomassa maljakkoa ja olisiko sitä saatavilla muita värejä. Maljakkoa löytyi muutama eri väri ja ne olivat kauniita, mutta eivät aiheuttaneet enempiä fiiliksiä. Kun olimme lähdössä, niin myyjä huikkasi, että varastossa voisi olla vielä yksi vihreä. Ahaa, silloin kiinnostuin ja kun hän haki sen ja näytti maljakkoa meille, tiesin mitä haluan Äitienpäivälahjaksi 🙂

Rakastan punaista ja vihreätä lasia, ne antavat särmää kattaukseen ja sisustukseen, kun huonekalut ovat klassisen vaaleita. Meiltä löytyy isoja ja värikkäitä tauluja, joten yksi vihreä kukkamaljakko sopii niiden seuraan loistavasti. Olen super onnellinen kukkamaljakosta ja ihanasta kukkakimpusta eli valkoisista pioneista, mitä sain Äitienpäivälahjaksi. Laitan kuvan maljakosta ja kukista postauksen loppuun, koska ne ovat niin kauniita.

 

Polin mekko

Polin mekossa on upea väritys! Mekossa on V-kaula-aukko ja puolipitkät hihat. Rinnan yläpuolella on poikkileikkaus ja muutamia pienen pieniä vekkejä jotka antavat mekolle lisää tilaa. Mekkoon kuuluu irroitettava ja olkaimet säädettävä sisämekko, joka on yksivärinen. Mekko on reiluhkoa kokoa, suosittelemme ottamaan mekosta yhden koon pienemmän kuin normaalisti. Minulla on mekosta päällä koko 32.

 

Perusmalliset neuletakit

 

Tämä kukkakimppu ja kukkamaljakko ovat niin upeita! Kiitos <3

 

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

4 kommenttia

 1. Klassisia neuletakkeja tarvitsee aina, koska ne ovat monikäyttöisiä ja helppoja. Nämä värit ovat kauniit; baby blue, vihreä ja beige. Mustia ja tummansinisiä löytyy aina, mutta ne värithän ovatkin naisten ns.perusvärejä.

  Yvonne mekon väritys on jännä. En olisi heti uskonut, että baby blue neuletakki sopii sen kanssa, mutta olipa perfect match! Meneeköhän tummansinisen neuletakin kanssa liian synkäksi?

  Polin mekko ja sen väritys on kiehtova; meren pohja ja mustekalan lonkerot tulee mieleen. Lyhempänä tämä mekko on tyystin erilainen kuin pitkänä. Beige clutch ja neuletakki sointuu hyvin mekkoon.

  Beigejen korkkareitten ja sukkahousujen kanssa sääret saavat lisää pituutta. Nyt alkaa olla aika vaihtaa sukkahousut vaaleisiin. Huoh, sen oikean sövyn metsästys ei ole aina helppoa puuhaa.

  Ihana maljakko ja kauniit pionit. Itse kun saa valita äitienpäivä lahjansa niin tulee mieluinen. Sääliksi kävi ystävääni, jonka mies ja pojat olivat ostaneet ruohonleikkurin. Olisipa edes ollut ajettava leikkuri, niin olisi ollut astetta luksuksempi; vaan ei. Nyt ollaan naurettu ystäväni kanssa asialle, mutta äitienpäivänä ystävääni ei naurattanut.

  • Hei Jaana! Kyllä, tummansininen sopii mekkoon myöa 🙂 Siinä on ihanat sävyt. Me olemme tehneet sukkahousujen oston helpoksi (tuttuun tyylimme) eli värin kanssa ei tule ongelmia. Mutta tästä lisää ensi viikolla ihan videon muodossa 🙂 Taisivat miehet mennä kätevyys edellä ystäväsi Äitienpäivälahjassa 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 2. Kaunis kukkamaljakko kukkineen ja Polin mekko.

  • Hei Annamaija! Kiitos 🙂 Olen aivan hullaantunut maljakkoon ja mekkoihin myös 🙂 MUkavaa päivää, Kata