Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Väriä, väriä ja väriä Äitienpäivän kunniaksi

Äitienpäivän kunniaksi ilahdutamme teitä värikkäillä asuilla ja värikkäällä videolla. Mietimme, että nämä vaatteet ovat kuin värikäs kukkakimppu, jonka haluaisimme ojentaa kaikille äidille. Meidän ”vaatekukkakimpusta” löytyy pinkkiä, oranssia ja keltaista.  Toivottavasti kaikilla äideillä on tänään ihana päivä ja jokainen viettää oman näköistä äitienpäivää. Minun äitienpäivä koostuu tänään omasta perheestä ja heidän tekemästä lounaasta. Minulle on juhlaa, kun saan istahtaa valmiiseen ruokapöytään ja syödä hyvää ruokaa jälkkärin kera.

PINKKI

Antoinett hihaton mekko

Suosittua Anttoinett mekkoa saapui hihattomana! Mekossa on pieni pystykaulus, jota reunustaa fyrrykantti. Mekon edessä on napit ensimmäiseen salsakanttiin asti. Mekko levenee kevyesti alaspäin ja helmassa on leveähkö salsakantti. Gabilla on mekosta päällä koko S, mekko vastaa normaalia kokoa.

Antoinett hihatonta mekkoa löytyy myös mustana täältä!

 

Libby maximekko

Libby maximekko on kerrassaan upea! Siinä on kaikki kesän värit. Mekossa on O-kaula-aukko ja napit edessä poikkileikkaukseen saakka. Mekossa on puolipitkät hihat kauniilla kantilla, jonka voi kääntää. Mekossa on neljä salsakanttia ja se levenee aavistuksen alaspäin. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

ORANSSI

Ville hame

Ville hame on näyttävä. Siinä on leveä resorivyötärönauha ja nauhat. Hame levenee alaspäin ja loppuu nilkkoihin. Hameen sivuissa on taskut ja hameessa on vuori, joten se ei ole läpikuultava. Gabilla on hameesta päällä koko 36.

Ville hametta löytyy myös tryffelin värisenä täältä!

 

Varali paita; sorbetti

Varali paidassa on upeat hihat ja kaunis selkäosa ja mikä väri! Paidan pussihihat on tuotu mekon eteen eli olkapäät ja hartiat jäävät pussihihojen sisälle jolloin vartalon yläosa näyttää mekossa hyvin sievältä. Niskassa on nauhat, jotka sidotaan rusetille. Selkäosassa on kuminauha ja poikkileikkaus jatkuu selkäpuolelle (katso kuvat verkkokaupasta ), malliltaan paita on suora ja loppuu lantiolle. Gabilla on paidasta päällä koko 36.

Varali sarjaan kuuluu myös kaksi mekkoa. Musta mekko on midimittainen mekko ja luonnonvalkoinen ja sorbetti ovat polvimittaisia mekkoja. Mekot löytyvät täältä

 

Cheri mekko

Cheri mekko on kevyttä ja laskeutuvaa viskoosia. Mekossa on V-kaula-aukko, pari nappia edessä ja vajaa mittaiset hihat. Hihansuissa on loopit eli ne saa nostettua loopeilla kivasti ylemmäs, noin kyynerpään kohdalle. Rinnan alla on poikkileikkaus ja kaksi poikkileikkausta lisää, yksi lantion yläpuolella ja toinen alapuolella. Kahdessa alimmaisessa poikkileikkauksessa on pieni fyrrykantti. Minulla on mekosta päällä koko 36.

 

KELTAINEN

Vagga mekko; sitruuna

Vagga mekossa on super kaunis malli, joka imartelee vartaloa! Mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Mekossa on puolipitkät hihat ja hihansuissa on frillakantti. Vyötärön kapeimmalla kohdalla on poikkileikkaus ja helmaosassa, hieman polven yläpuolelta lähtee yksi salsakantti. Mekko laskeutuu kauniisti ja siinä on vuori. Mekon takana on vetoketju ja mekko istuu kauniisti myös selästä. Mekko on aavistuksen pidempi takaa kuin edestä. Gabilla on päällä koko 38 (mekko on löysähkö, myös koko 36 sopisi hänelle).

Vagga mekkoa löytyy myös seepra kuosina täältä!

ps. Postauksen korvakorut ovat myös meiltä, ne tulevat verkkokauppaamme huomenna maanantaina!

 

Martha keltainen mekko

Martha mekko sopii juhlaan kuin arkeenkin. Mekon olkapäilla on muutama vekki ja hihat ovat hieman pussimaiset ja hihansuissa on leveät resorikuminauhat. Mekon kauluksessa on nauhat, ne voi pitää auki tai sitoa rusetille. Mekon vyötäröllä on poikkileikkaus ja helma on ihanan kepeä. Mekko ei ole isoa kokoa, minulla on mekosta päällä koko 36. Mekossa on vuori, mutta ei hihoissa.

Katso värikäs video TÄÄLTÄ!  Hyvää Äitienpäivää!

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Kyllä on ihana äitienpäiväkimppu!! Kiitos värikylläisestä postauksesta!

  • Hei Hellevi! Kiitos, ihanaa kun tykkäsit 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 2. Mikä väripommi olikaan tämän päivän postaus Äitienpäivän kunniaksi. Kaunis, kaunis ”kukkakimppu”, joka ei lakastu vaan”kimpun” voi silmäillä uudestaan myöhemminkin päivän iloksi. Oli niin ihanaa silmänruokaa.

  Pinkki mekko kietaisuneuleen kera on kuin karamelli. Värit sointuu, vaikka ovat räiskyvät. Libby-mekko on kiehtova; taianomainen tuhannen ja yhden yön satujen maailmaan vievä mekko. Ihanat riikinkukon värit!

  Nämä oranssit setit ovat hienostuneet eivätkä hyppää silmille. Oranssi väri on voimakas väri, mutta nämä asut oli stylet.

  Keltaiset asut sitruunan raikkaat. Gabin yllä oleva mekko on modernin keijukaisen mekko. Kaunis ja näyttävä. Katan keltainen mekko on kuin preerian keltainen ruusukimppu. Rusetti ja puhvihihat kruunaavat kaiken.

  Aurinkoista äitienpäivää on helppo toivottaa tämän postauksen ja videon jälkeen kaikille äidille ja naisille; olitpa äiti tai et. Ilman meitä naisia maailma olisi täysin toisenlainen. Me naiset tuomme maailmaan väriä ja iloa.

  • Hei Jaana! No tämä tosiaan oli väripommi ja tuli juuri sopivana päivänä 🙂 Ihanaa Äitienpäivä iltaa, Kata

 3. Pirteät pinkki mekot ja sähäkkä sitruuna.

  • Hei Annamaija! Värit ovat valloittavaia ja niin energisiä! Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata