Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ihanat materiaalit ja vielä ihanemmat tuotteet!

Terveiset Tarttoosta! Olemme täällä parin päivän pikalomalla siskoni ja hänen miehensä kanssa. Heillä on asunto täällä, joten oli kiva tulla käymään koska en ole koskaan käynyt Tarttoossa. Mutta joka tapauksessa, tulin vain sanomaan pikaiset ”heipat” ja jaan teille aivan ihanat asukuvat maailman ihanimmasta materiaalista! Me lähdemme nyt tutustumaan kaupunkiin ja menkää te tutustumaan verkkokauppaan, sillä sieltä löytyy nämä super ihanat mekot.

 

 

 

 

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli verkkokauppa tilauksen haluaa noutaa liikkeestä, valitaan maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Minua miellyttää sähkönsininen. Se on upea väri ja sopii meikäläiselle talvityypille.

  • Hei Minna! Sähkönsininen on upea:) Itse käytin sitä paljonkin juuri 80-luvulla. Neuloin hameita sähkönsinisestä kankaasta ja kudoin neuleen myös tästä väristä. Varmasti on sinun värisi 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 2. Ihanaa minilomaa Katalle. Saat taatusti uusia ideoita ja inspiraatiota reissullasi. Tämän päivän asut ovat todellakin hulda huolettoman asut; pese ja pidä, nappaa reissuun mukaan, niin ei taatusti ryppäänny.

  Onpa säpäkän sininen Jail mekko! Onko sähkönsininen taas palailemassa?
  Itse tykästyin beigeen Jail mekkoon. Asusta tulee mieleen muinaiset kreikkalaiset jumalattaret.

  Jail kietaisumekko beigenä ja kahvipapuna on aivan ihanuus. Mitkä hihat ja vyö vyötäröllä kruunaa muodon. Wau, mikä tyyli, mutta vaikea olisi valita näistä kahdesta mekosta kumpi on mageempi. Molemmat sai sydämen heittämään voltin.

  Korut, laukut, aurinkolasit sekä sukkikset antavat loppusilauksen, mutta myös ilo ja hymy piristää sekä kaunistaa. Kata on kaunis ja tyylikäs lady vaikka heittäisi mitä päälleen.

  Parasta on kuitenkin, että hän poimii myös parhaat asut asiakkailleen kuten kaikki Doppin enkelit. Asukriisit voi unohtaa, kun asioi Doppissa, koska siellä ei sanaa asukriisi tunnetakkaan ja siellä se loihditaan pois pikaisesti suit sait ja olet taas hehkeä oma itsesi.

  • Hei Jaana! Kiitos, miniloma oli mukava 🙂 Kyllä, hieman on sähkönsinistä nyt mallistoissa. Kaikki mekot ja materiaalit ovat aivan ihania 🙂 Itse voisin kotiuttaa ne kaikki. Juu, asukriisit selätetään Doppissa! Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

 3. Tyylikäs beige Jail mekko vyöllä + asusteet.

  • Hei Annamaija! On kaunis mekko, ajaton klassikko. Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata