Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mageet kuosisetit!

Nyt on niin mageet kuosisetit esittelyssä, että oksat pois! Nämä ovat tyylikkäitä kuosiasuja, joissa värityksenä on mustan ruskea ja valkoinen. Sanon siksi mustan ruskea, koska väri ei ole syvän musta vaan mustan sävy on pehmoisempi kuin piki musta. Kuosi settiin kuuluu kolme erilaista vaatetta, yhdet housut ja kaksi mekkoa/tunikaa/takkimekkoa, jotka voi pukea housujen kanssa tai erikseen.

Mageet kuosisetit puetaan juhlaan ja arkeen. Kuosihousut kuosimekkojen kanssa takaavat tyylikkäät asut, mutta kumpaakin mekkoa voi käyttää myös erikseen

 

Kailey takkimekko

Takkimekko on kietaisumallinen. Sisällä on yksi vastanappi ja mekko sidotaan vasemmalle puolelle. Mekkoa ei kietaista tiukasti vartalon ympärille, vaan takkimekko jää löysähkösti “roikkumaan” kantajansa päälle. Mekon sivuissa on taskut. Takkimekon alle voi pukea housut, koska mekko aukeaa edestä suht paljon kun kävelee. Mekon alle voi pukea myös alusmekon. Takkimekko on todella elegantti! Gabilla on takkimekosta päällä koko 36.

Kailey takkimekon alle voi pukea saman sarjan kuosihousut tai mustat tai valkoiset housut. Kaikki housut löytyvät täältä

 

Kailey tunika puettuna saman sarjan kailey housujen kanssa on super magee setti! 

 

Aurinkolasit löytyvät täältä ja korut täältä sekä laukut täältä.

 

Kailey tunika/mekko

Kailey tunikassa tai -mekossa on kaunis kuosi. Väritys on rusehtavan musta ja valkoinen. Mekossa on kaunis V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Hihat on laskettu ja ne ovat hieman vajaamittaiset. Tunikamekko on malliltaan suht suorahko ja se loppuu noin polven kohdalle. Helma on pyöristetty, joka keventää tunikan, varsinkin housujen kanssa. Helma on myös edestä hieman lyhkäisempi kuin takaa. Selkäosassa on nauhakuja, jonka voi vetää hieman tiukalle, niin mekko kapenee vyötärön kohdalta. Nauhat voi myös sitoa vyötärön ympärille ja vetää mekkoa hieman pussille. Minulla on mekosta päällä koko 34.

Tässä kuvassa jätin tunikamekon nauhat roikkumaan sivuille ja kiristin hieman selkäosaa

 

Tässä kuvassa kietaisin nauhat vyötäröni ympäri ja vedin mekkoa hieman pussille. Kun nauhan kietaisee vyötärölle, lyhenee mekon helma aavistuksen

 

Kuosiasuihin voi yhdistää sekä beiget että mustat korkkarit tai kengät, omien menojensa mukaan

 

Prija neuletakki

Prija neuletakki on kevyt pellavainen neuletakki, joka sopii niin mekkojen kuin toppienkin päälle. Malliltaan neuletakki on ihan suora ja siinä on hieman leveämmät ja puolipitkät hihat. Minulla on neuletakista päällä koko XS, neuletakki on reiluhkoa kokoa.

 

Prija pellavaista neuletakkia löytyy myös vaalean beigenä

 

Jail toppi

Jail topissa on ihana materiaali ja super kaunis kaula-aukko. Niskassa on pieni vetoketju, joka helpottaa topin pukemista. Malliltaan toppi on suora ja se loppuu lantiolle. Minulla on topista päällä koko S.

Toppi on kaunis yksistään, mutta sopii myös neuletakkien ja jakkujen alle.

 

Katso alla oleva esittely kuosiasuista!

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli verkkokauppa tilauksen haluaa noutaa liikkeestä, valitaan maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

9 kommenttia

 1. Hmmm…ensin pyöristyivät silmät ymmyrkäisiksi, mutta kun hetken scrollaili ja katseli, niin joo-o, kyllä tämä tyylikkään puoleen kääntyy. Tarvitsi hieman makustelua. Housu-tunikasetti sopii vaikka mihin menoon. Tulee jotenkin -60 luvun vibat nutturoineen. Cocktail lasi käteen ja cin cin 🍸. Erittäin tyylikkäät asut! Bravo!

  • Hei Maarit! Kiva kun tykkäsit 🙂 Totta, vibat on hieman 60-luvulta peräisin. Mukavaa torstaita, Kata

 2. Monipuolinen settiyhdistelmä,esityisesti housut ja musta neuletakki.

  • Hei Annamaija! Setit ovat monipuolisia 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 3. Kivan näköisiä asuja ja yhdistelmiä. Toimisikohan tuo Kailey takkimekko myös “takkina” auki vartalonmyötäisen ohuehkon hihattoman pikkumustan kanssa tai housujen& topin kanssa?

  • Hei Nina! Takkimekko ei toimi parhaiten auki, koska se on kietaisumallinen. Alaosa eli se osa, joka menee kietaisuna päällisen alle, tulee “roikkumaan” ja samoin tekee päälliosa kun ne ovat auki. Eli paras, että tämä tuote on kuitenkin kiinni, tämä on minun mielipide 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

   • Aivan totta. Sain mekkopaketin jo teiltä ja olen testannut takkimekkoa. Mekkona kiinni toimii tosiaan parhaiten. Materiaali on todella mukavaa, hieman raskampaa ja kauniisti laskeutuvaa sekä mukavan tuntuinen päällä. Vaatii korkeakantaiset kengät. Materiaali toimii varmasti hyvin noissa sarjan muissakin tuotteissa. Housut mielessä =)

 4. Ihanat kuosisetit! Silmissä vilisi kuvio, mutta on ne stylet. Molemmat on mageat.

  Neuletakit ja topit sopii niin hyvin housujen kanssa. Olette kyllä mestareita stailaamaan ja upeita malleja molemmat.

  Nyt fiilistelen videota ja painelen verkkokauppaan. Se ensi viikko alkaa sitten doppailulla. Viime viikolla tein jo täydennyksiä, mutta tämän päivän postaus pisti oman pään ihan sekaisin.

  Eräät housut mitä jäin miettimääm vaihtui vauhdilla tämän päivän postauksen settiin. Oli niin upea setti, että huh, ihan kolahti suoraan sydämeen. Osui ja uppos!

  • Hei Jaana! Ihanaa kun tykkäät, nämä ovat kerrassaan mageet. Tunika ja takkimekko housuilla ja ilman, toimii 🙂 Mukavaa iltaa, Kata