Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mistä näitä upeita mekkoja oikein tulee ja tulee?

Juu, juu itsekin ihmettelemme asiaa!  No, toki itse olemme ne tilanneet ja oman Doppwoman mallistomme suunnitelleet, että toki tiedämme mistä niitä tulee, mutta täytyy sanoa, että kaikki mekot ovat olleet ihanempia kuin muistimmekaan! Tyylejä on monia, samoin värejä ja malleja, joten valinnanvaraa mekkorintamalta löytyy. Meidän tyyliimme on aina kuulunut, viimeiset lähes 22-vuotta, että valikoimaa pitää olla!
Jos mekko on hakusessa vielä lauantain juhlahumuun, niin tänään kannattaa tehdä tilaus ennen klo. 14.00 jotta saamme paketin lähtemään tänään. Muuten lähetysten ehtiminen perjantaiksi voi olla arpapeliä.

Tästä postauksesta löytyy neljä toista ihanempaa mekkoa:

 • Ornina midimekko tummansininen kukka € 159,95
 • Nasreen mekko rosa kukka € 149,95
 • Ruby midimekko pinkki € 159,95
 • Ruby midimekko sini/valkoinen kukka € 159,95

 

Ornina midimekko

Ornina mekossa on trendikäs tuubimainen yläosa, mikä joustaa. Mekko myötäilee kauniisti yläosaa ja helma levenee alaspäin loppuen noin nilkkoihin. Helmaosassa on vuori ja mekon sivuissa on taskut. Pieni vetoketju niskassa helpottaa mekon pukemista päälle. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko vastaa normaalia kokoa.

Mekon pohjaväri on tummansininen ja kukista löytyy luonnonvaalean eri sävyjä, cafe lattea ja syrenin lilaa

 

Tummansininen neulebolero on kätevä niin mekkojen kuin toppien ja paitojenkin päälle. Jos koot ovat loppu verkkokaupasta, niin täydennämme verkkokauppaa heti kun saamme tietää, jos saamme neuleboleroa lisää ja mikä on sen toimitusaika.

 

Nasreen mekko; rosa kukka

Nasreen mekko on super ihana! Mekossa on V-kaula-aukko ja sitä reunustaa leveä kantti. Siinä on poikkileikkaus vyötärön kapeimmalla kohdalla ja toinen poikkileikkaus reiden puolivälissä. Mekossa on lasketut hihat ja hihoissa on kolme fyrrykanttia ja hihansuissa on kuminauha. Hihat ylettyvät kyynerpäiden alapuolelle ja ne voi antaa olla suorana tai nostaa pussille. Mekossa on vaalea irroitettava vuorimekko ja mekko ylettyy reippaasti polven alle, mutta midimittainen se ei ole. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko vastaa normaalia kokoa.

Nasreen mekkoa löytyy muutama koko vielä musta/valkoisena. Mekko löytyy täältä.

 

Rory midimekko

Rory midimekko on super kaunis ja näyttävä mekko! Mekossa on O-kaula-aukko, jossa on useita vekkejä. Vyötärö on hieman laskettu ja rinnanympärys on muutaman sentin kapeampi kuin lasketun vyötärön kantti. Myös kantissa on useita vekkejä joka antaa tilaa lantiolle. Mekossa on vuori ja sivuissa on taskut. Selkäosassa on aukko ja niskassa on nauhat. Rintaliivit jäävät selkäosasta juuri aukon sisälle. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Rory midimekkoa löytyy myös sini/valkoisena.

 

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Mikäli verkkokauppa tilauksen haluaa noutaa liikkeestä, valitaan maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tilaus on noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, tilaus perutaan. Tilaus maksetaan noudettaessa.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Iik onko teillä mekkohautomo siellä Doppissa, kun blogiin syntyy joka aamu uusista mekoista postaus? Ihan mahtavaa, että mekkoja tupsahtelee tiheään tahtiin, koska tänä kesänä juhlia on varmaan taatusti jokaisella ja silloinhan niitä mekkoja tarvitaan.

  Eilen saapuessani kotiin Doppista mieheni kysyi, joko se mekko on löytynyt, kun pussi heiluu kädessä. Ehei minä meni sekaisin jostain aivan muusta, mutta pikku kekkereissä pyörähdän sillä hulda huolettoman housu ja tunika yhdistelemällä aivan varmasti. Mieheni otsasuoni pullistui ja hän sanoi, että nyt nainen mietintämyssy päähän tai kohta saat juhlia todellakin vuokramekossa. Ei hullumpi idea sekään, mutta kyllä se mekko vielä tulee. Doppissa oli jo yksi, mutta pahus kun mietin liikaa, niin se loppui.

  Tämän päivän mekot on ihania. Ornina midimekko on klassinen boleron kanssa.
  Nasreen mekko rosa kukallisina on kuin syötävä hattara; todella viehättävä ja tyystin erilainen kuin dramaatinen siskonsa musta ja valkoinen.
  Rory midimekon malli ja väri ei jätä ketään kylmäksi, jopa mieheni punastui, kun sanoin, että tässä on nyt se mekko.
  Rory midimekko sinivalkoisena yhdistettynä jakkuun on nappi valinta; elegantti ja tyylikäs.

  On ne mekot vaan ihania ja kun mekon vetäisee päälle, niin tulee heti juhlallinen olo. Itse nappaan ihan arkenakin piristykseksi mekon päälle. Mekko juuri sellaisena bad dayna saa päivän muuttumaan paremmaksi ja elämäkin hymyilee.

  Oi, löydänkä sen oman mekkoni vai jäänkö ilman? Nyt täytyy alkaa tosissaan olemaan early bird ja napata heti, jos siltä tuntuu. Sininenkin bolero tuli ja meni, joten kuhnia ei saa.

  • Hei Jaana! Setti oli upea sinulle 🙂 kerro vain, millaista mekkoa etsin, niin voimme varmasti auttaa 🙂 Mekot arkena ovat ihania, ympäri vuoden. Kesällä paljailla säärillä (itseruskettavan kera) ja talvella sukkisten kanssa. Nopea kannattaa olla, upeat mekot löytävät äkkiä uudet omistajat, koska mallistomme ovat olleet super upeat tänä keväänä 🙂 Mukavaa tulevaa viikonloppua, Kata

 2. Pinkki Rory mekko katseen vangitseva tyrmäys.

  • Hei Annamaija! Totta, pinkki on kerrassaan upea 🙂 Kata