Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Äitienpäivä brunssiasut 2/3

Nämä kolme mekkoa ovat minusta ihan täydellisiä mekkoja Äitienpäivä brunssille. Ne ovat keväisen kepeitä ja ne käyvät muihinkin menoihin. Vetiver on noussut minun suosikkiväreihini tänä keväänä. Pidän sen himmeästä sävystä, se ei ole liian raskas ja vahva vihreä. Olen huomannut, että se puhuttelee myös muita kuin minua. Oranssinpunainen Veree kuviomekko soveltuu juhlavimpiinkiin tilaisuuksiin, kuin tuleva Äitienpäivä. Itse voisin pukea sen mm. Ylioppilasjuhliin ja hääjuhliin. Sinikukkainen Pamala mekko on samanmallinen mekko kuin minulla oli mukana Espanjassa mustapohjaisena. Nämä ovat kerrassaan ihania mekkoja ja kuviot mekoissa ovat kohdallaan!

 

Pisa mekko; vetiver kukka

Pisa mekossa on ihanan kepeä malli ja materiaali. Puuvilla on ohuehkoa, mutta ei läpinäkyvää, koska mekossa on vuori, paitsi hihoissa. Mekossa on O-kaula-aukko. Sen hihat ovat pussimaiset ja ne ylettyvät kyynerpäiden alapuolelle. Hihansuissa on kuminauhakuja eli hihoja voi nostaa myös enemmän pussille. Malliltaan mekko on suora vyötärökujaan asti, jonka jälkeen helmaosa levenee kevyesti alaspäin. Nauhakujan nauhaa voi kiristää vyötärölle oman maun mukaisesti. Helmaosassa on kaksi salsakanttia ja sivuissa on taskut.  Minulla on mekosta päällä koko 34.

Mekosta löytyy vetiver vihreätä ja valkoista.

 

 

Veree mekko

Veree mekossa on kaunis, vyötäröä korostava malli. V-kaula-aukko on sopivan syvä. Mekon yläosa on löysähkö ja hihat tipahtavat reilusti olkapäiden alla, käsivarsien päälle. Leveä kuminauha resori alkaa rinnan alapuolelta ja mekon helma levenee kevyesti alaspäin. Mekossa on vuori, paitsi hihoissa.

Mekon väritys on oranssinpunainen, valkoinen ja musta. Mekon rinnan kohdalla on tilaa eli vyötärön mitta kertoo mekon koon. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Pamala mekko

Pamala mekko on keveä 100% puuvilla mekko. Mekossa on on O-kaula-aukko, jossa on ohuehkot nauhat. Hihat ovat aavistuksen pussimaiset kuminauhakujalla. Mekko on suora ensimmäiseen salsakanttiin asti, joka on rinnan alapuolella, vyötärön kapeimmalla kohdalla. Poikkileikkauksessa on muutama vekki, joka antaa tilaa helmaosalle. Helmaosa levenee kevyesti alaspäin ja loppuu noin pohkeeseen. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Katso video mekoista TÄÄLTÄ!

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Mikä postaus tahti Katalla onkaan! Doppin blogin postaus ilmestyy varmemmin kuin posti kotiisi. Hurjasti energiaa ja kauniita asuja.

  Tuo vetiver väri on eteerinen ja hillitty. Olen pohtinut väriä; sopiiko, mihin yhdistää ja onko vain hetken huuma? Värinä se hivelee silmää ja saa jotenkin ajan pysähtymään ja hiljenemään, vaipumaan zen-tilaan. Tätä väriä pitää todellakin sujauttaa värimaailmaani. Vaati mietintää ja mutustelua.

  Pisa mekko on modernin Rva kesäheinän mekko. Tyttömäinen, mutta ei niin överi ettei aikuinen nainen sitä voisi pukea päälleen.

  Veree mekko on naisellinen. Vyötärö korostuu kauniisti. Vaikka mekossa on oranssinpunaista, mustaa ja valkoista, niin se ei hyökkää kuitenkaan silmille, vaan värit sointuvat kuviossa heleästi yhteen.

  Pamala mekko on kuin kesäinen poutataivas. Hillitty ja hulmuavan helman kanssa hemaiseva.

  Nyt oli kyllä ihanan värinen pellavahuivi. Näyttää pehmeältä ja toivottavasti ei ole pisteliäs. Mitäköhän seuraava postaus tuo tullesssaan?

  • Huomenta Jaana! Hauskasti sanottu! Vetiver on enemmän kesän väri, koska on sen verran vaalea. Mutta vihreä jatkuu koko ensi syksyn tummempana ja sitten ensi vuoden keväänä eli 2023 kirkkaana. Mutta katsotaan vetiverin tilanne parin viikon päästä, kun teemme tosiaan jo ensi kevään -23 ostoja. Pellavahuivi on suht ohut ja notkea ja mukautuu hyvin kaulaan tai harteille eikä pistele. Mukavaa torstaita, Kata

 2. Tyttömäinen vihreä Pisa mekko.Hienostunut Veree mekko.

  • Hei Annamaija! Ihania mekkoja, eikö vain 🙂 Mukavaa päivää, Kata