Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Äitienpäivä brunssiasut 3/3

Kolmas Äitienpäivä brunssiasu on super kaunis hame ja cashmir neuleasu sekä helppohoitoinen mekko. Värimaailma tässä postauksessa on rauhallinen luonnonvalkoinen ja cafe latte.

 

Everlotte cashmir neule

Everlotte on pehmoista cashmiriä. Malliltaan neule on lyhythihainen ja klassinen neule. Neuletta voi pitää yksistään, sen voi pukea jakkujen alle tai neuleen alle voi pukea vaikkapa kauluspaidan, poolo paidan tai mekon. Neuleen voi pestä pesukoneessa, villapesuohjelmassa ja kuositella pesun jälkeen. Neule vastaa normaalia/hieman pienempää kokoa. Gabilla on paidasta päällä koko M.

Everlotte neuletta löytyy myös upea vetiver väri, joka sopii myös Lilyann beigen väriseen hameeseen ja toki myös muihin alaosiin!

 

Lilyann hame

Lilyann hame on super kaunis niin värinsä kuin mallinsakin puolesta. Hameessa ei ole erillistä vyötärökaistaletta eli hame tulee navan päälle, ei vyötärön kapeimpaan kohtaan. Hame levenee kevyesti alaspäin. Gabilla on hameesta päällä koko 36.

Lilyann hame soveltuu arkeen ja juhlaan eri yläosia vaihtamalla!

 

Bolerot ovat olleet kauan poissa mallistoista, mutta ainahan niitä tarvitaan hihattomien mekkojen päälle ja myös lämmikkeiksi. Vaikka valkoinen neulebolero on lyhythihainen, kyllä se silti lämmittää.

 

Lanya mekko

Lanya mekko on helppohoitoinen ”pese & pidä” mekko. Mekko on joustava, siinä on O-kaula-aukko ja hihat, jotka jotka ovat hieman pidemmät. Mekko on vartalonmyötäinen vyötärölle, juuri navan yläpuolelle. Hameosassa on yksi salsakantti ja helma levenee kevyesti alaspäin ja loppuu pohkeiden alapuolelle. Minulla on mekosta päällä koko S.

 

Kun katsoo mekon mittoja verkkokaupasta, niin ne ovat pienet. Mutta mekko venyy reippaasti, mutta se ei ole super pehmoista materiaalia eli se ei veny kuitenkaan loputtomiin. Mekosta voi ottaa oman koon ja mitat ohjeineen kannattaa vielä tarkistaa verkkokaupasta.

 

Toivottavasti löysit kivoja tulevan Äitienpäivä asuvinkkejä. Toki kaikki asut soveltuvat muihinkin menoihin ja kaikista parasta on, että ne soveltuvat myös arkeen!

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

4 kommenttia

 1. Mikä ihana aamu oli lukea Doppin blogia värimaailman hivellessä silmiä. Cafe latte ja luonnonvalkoinen ovat hillityt värit olematta kuitenkaan tylsiä. Jälleen kaunista ja kauniit oli ladytkin.

  Lilyann hame, cashmir neule ja clutch Gabin päällä olivat elegantit. Kun katsoin Gabia, niia hänestä huokui hyväolo ja itsevarmuus. Gabi kukoistaa ja minulle tuli hänestä mieleen Ruotsin prinsessa Victoria. Gabi;kaunotar kuten äitinsäkin.

  Lanya mekko ja bolero Katan päällä raikas. Helppohoitoinen kokonaisuus. Molemmat asut menevät niin arkeen kuin juhlaan.

  On ihme, jos viikon postauksista ei löydy mieleistä. Mietintämyssy itselleni päähän ja tarkistus vaatekaappiin mikä piristäisi sitä. Itselleenkin voi ostaa lahjan tai lahjoja.

  • Hei Jaana! Kiitos 🙂 Minullakin tulee välillä mieleen Ruotsin prinsessa, jo pienestä tytöstä lähtien. Olet oikeassa, paljon on ollut kaikenlaista ihanaa ja varmasti kaikille jotain 🙂 Juu, niin voi ostaa, saa ainakin varmasti mitä haluaa 🙂 Ihanaa viikonloppua, Kata

 2. Kaunis Everlotte neule ja Klio bolero.

  • Kiitos Annamaija 🙂 neuleet ovat kauniita ja ajattomia 🙂 Mukavaa viikonloppua, Kata