Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Äitienpäivä brunssiasut 1/3

Olipa hauska Vappu! Vapuaattona menimme perheen kanssa Ravintola Sunniin brunssille. Sieltä jatkoimme Ravintola Wallikseen, jonka poikamme oli vuokrannut synttärijuhliaan varten. Synttäreillä oli soittamassa dj-saksofonisti Jetro. Jos seuraat meitä Instagramissa tai Facebookissa, niin kuulit stroryssä pienen pätkän hänen upeasta saksofoni soitosta. Ilta huipentui ystäviemme kanssa Mantan lakitukseen ja illalliseen Ravintola Salutorgetissa. Pidän Salutorgetin miljööstä, sehän on ollut aikoinaan vanha pankkisali. Vappupäivänä saimme nauttia brunssin Gabin ja hänen aviopuolisonsa luona Ullanlinnassa ja sitten piipahdimme Kaivopuistossa katsomassa vappuhulinoita.

Äitienpäivä kolkuttelee ovella jo ensi sunnuntaina. Lapset tulevat silloin perinteisesti lounaalle ja ajattelin jos avaisimme grillaussesongin sunnuntaina. Tarjolla voisi olla grillattua lohta, parsaa, herkkusieniä, salaattia ja jälkkäriksi kakku tai jäätelöä. Kuulostaa hyvältä, eikö vain?

 

Antona pitsikauluspaita

Antona kauluspaidassa on kaunis pitsikaulus. Napit ovat kauniit, ne ovat valkoiset helminapit. Paidassa on pienet pussimaiset hihat ja malliltaan paita on suht suora, se on helmasta pari senttiä leveämpi kuin rinnanympäryksestä. Hihan suut eivät lopu käsivarsien leveimpään kohtaan vaan niiden alapuolelle, kyynerpään yläpuolelle. Minulla on paidasta päällä koko XS.

Kaulus näyttää käsinvirkatulta kaulukselta!

 

Annemarie neuletakki

Annemarie neuletakki on klassinen pepun alle ylettyvä neuletakki. Neuletakissa on kaunis vaaleansininen melerattu sävy. Kaulusta kiertää leveä kantti, edessä on taskut ja malliltaan neuletakki on suora. Minulla on neuletakista päällä koko S.

 

Zella Paila flat housut

Paila housuissa on loistava Zella malli. Housuissa on korkea vyötärö. Vyötärö ylettyy noin pari cm navan yläpuolelle. Housujen sivuissa on taskut ja lantio on aavistuksen pyöristetty. Lahkeet kapenevat aavistuksen alaspäin ja ne loppuvat noin jalkapöydän päälle/nilkkaluun kohdalle. Housujen takana vyötäröllä on kuminauha, tämä takaa sen että ne sopivat sekä kapeavyötäröiselle että suoremman malliselle vartalolle. Minulla on housuista päällä koko 34.

Zella housuissa on hyvä sävy. Se on melerattu sävy ja sävy taittuu mielummin viileään kuin keltaisen lämpöiseen sävyyn

 

Annemarie neuletakit kuuluvat loistaviin persuvaatteisiin. Kun neuletakin pukee ainoastaan harteille eli ei pue sitä kokonaan päälle, saa asusta aavistuksen juhlavamman ja näin se soveltuu myös pieneen menoon.

 

Tina paita

Tina paidan erikoisuutena on sen söpö kaulus. Paidassa on myös pienet pussimaiset hihat, jotka loppuvat käsivarren paksuimman kohdan alapuolelle. Malliltaan paita on suora, niskassa on pieni nappi ja paita loppuu lantiolle, noin lonkkaluiden alapuolelle. Minulla on paidasta päällä koko 36.

 

Minusta nämä pitsikauluspaidat ovat aivan ihania. Niistä tulee mieleen sanat ”herttainen ja söpö” ja siksi koin, että ne ovat loistavia paitoja Äitienpäivä juhlintaan. Toki ne käyvät moneen muuhunkin menoon ja yhdistettynä farkkuihin ne toimivat myös loistavasti. Tina paita on juuri sopivan mittainen päällä pidettäväksi ja kun taas Antona paita on pidempi eli sen voi pukea myös hameen tai housujen sisälle, jos haluaa.

 

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

6 kommenttia

 1. Voi vietävä miten ihana Vappu teillä on ollut. Perheenne on oikea The Family, joka pitää yhtä tiivisti, niin myötä- kuin vastoinkäymisissä. Salutorget on upea paikka, entinen työpaikkani, mikä huokuu mennyttä maailmaa. Voin vain etukäteen arvella, että Äitienpäivä on teillä lämmin grillikauden avaus; ikimuistoinen, töynnä naurua ja laulua.

  Päivän asut ovat hienostuneet. Neuletakit peittävät sopivasti pepun ja housut ovat taattua Zella laatua; pese ja pidä.

  Molemmat puserot ovat kauniita ja niissä molemmissa on se jokin; ihana kaulus. Toisessa puserossa napit kuin korut. Molemmissa puseroissa on ihanat pussihihat, mitkä ovat pop.

  Kunhan ilmat lämpenee, niin varmaan ne Katan mainitsemat Doppwoman pellavamekot esitellään. Tuskin maltan odottaa…

  • Hei Jaana! Vappu oli kiva 🙂 Jep, se on totta, semmoinen meidän perhe on, tiivis paketti. Ihanaa kun pidät asuista, ne ovat sellaiset helpot niin yhdessä kuin erikseen. Juu, mekkoja on tulossa! kata

 2. Ihania pitsikauluksia! Zella housut ovat kyllä aivan mahtavat! Istuvat hyvin sekä edestä että takaa tällaisella alapainotteisellakin vartalolla kuten minulla. Vaatekaapissani on niitä kolmet 🙂 Nyt kun löysin nämä Zella housut, minun ei tarvitse enää muualta housuja etsiäkään! Mukavaa kesän odotusta kaikille ja ihanaa äitienpäivää!

  • Hei Marianne! No eikö vain, Zella housut ovat loistavat! En ole nähnyt vielä yhtäkään vartaloa, kenelle ne eivät olisi sopineet ja juuri nämä Flat-malliset, joissa on kuminauha takana vyötärössä. Ihanaa, kun olet löytänyt omat Zellasi 🙂 Kiitos samoin sinulle! Kata

 3. Annemarie neuletakki on kaunis perusvaate.

  • Hei Annamaija! Jep, näin on, toimii! Kata