Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Putkimekkojen stailaus

Kaksi putkimekkoa ja neljä eri väriä. Tarkoitan putkimekoilla sitä, että ne ovat suoria ja pidempiä mekkoja. Toinen mekoista on ihan suora, toisessa on vyötärön kohtaa kavennettu muutama sentti. Stailasimme nämä neljä mekkoa hieman eri tavalla. Stailauksesta löytyy video postauksen lopusta.

Kaksi ensimmäistä mekkoa on Patrisia mekot ja kaksi viimeistä mekkoa ovat nimeltään Issa mekot

 

Luciana sandaalit

Luciana sandaaleissa on ihanan pehmoinen nahka. Sandaalit pysyvät hyvin jalassa, koska päälliosa on leveä. Niissä on hieman raffimpi pohja ja korko on noin 3 cm korkea. Koosta voisin sanoa sen verran, että minulla on 5/38 jalka eli käytän kenkiä joidenka sisämitta on 25cm. Mutta näistä sandaaleista koko 5.5 (38,5) oli kokoni, koska sisäpohjan mitta tässä koossa oli 25 cm.

Luciana sandaaleita löytyy beigen lisäksi mustat ja ne löytyvät täältä

 

Everlotte cashmir neule

Everlotte neule on pehmoista cashmiriä. Malliltaan neule on lyhythihainen ja klassinen neule. Neuletta voi pitää yksistään, sen voi pukea jakkujen alle tai neuleen alle voi pukea vaikkapa kauluspaidan, poolo paidan tai  mekon. Neuleen voi pestä pesukoneessa, villapesuohjelmassa. Pesun jälkeen se tulee kuositella tarkasti. Minulla on neuleesta päällä koko S. Neule vastaa normaaliahkoa kokoa (mutta mielumin pienempää kuin isoa kokoa).

Minulla on Everlotte neule beigenä, luonnonvaaleana, mustana ja nyt tässä uudessa vetiver värissä. Tämä kuuluu minun sellaisiin ”mitähän laittasin päälleni” -yläosiin. Se sopii kaikkiin hameisiini ja housuihini ja käytän sitä töissä sekä kuinka useasti se onkaan ollut päälläni, kun olen ollut iltaisin syömässä…

 

Asu näyttää paidalta ja hameelta eli kaksiosaiselta kun neuleen puki mekon päälle

 

Wilma vyölaukku

Wilma vyölaukkuun kuuluu vyö ja laukku eli kaksi erillistä asiaa ja niitä voi käyttää myös erikseen. Vyön pituus keskimmäiseen reikään on 82 cm, ensimmäiseen reikään 74 cm ja viimeiseen reikään 90 cm. Laukun koko on 18 x 12 cm. Vyölaukussa on painonappi.

 

Vetiver on kevään uusi väri. Koska en keksinyt vetiverille suomenkielistä sanaa, niin googlasin sen ja sain tällaisen tuloksen: ”Vetiver on aasialaisen vetiveriaheinän eteeristä öljyä” ja kuva oli vihreistä heinämäisistä kasveista.

 

Maria sandaalit

Maria sandaalit ovat ihanat jalkaan, niiden pohjakin on pehmoinen jalkaa vasten. Sandaalit pysyvät loistavasti jalassa, koska edessä on kaksi jalan yli menevää remmiä ja kantapään takana on kuminauharemmi. Sandaaleissa on tukeva tolppakorko, joka on n. 6 cm korkea. Sandaalit vastaavat normaalia kokoa eli koossa 38/5 sisäpohjan pituus on 25 cm (standardi mitta 38=25 cm).

 

Jos mekko, joko tämä tai jokin muu mekko tuntuu liian suoralta tai leveältä voi vyötärölle pukea vyön. Aina vyö ei ole paras mahdollinen, vaan mekko näyttää paremmalta liehuvana ja suoralta tai leveähköltä. Samoin vartalo voi näyttää sievemmältä ilman vyötä kuin vyöllä vaikka mekko ei imartelekaan vyötäröä. Mutta vyötä voi aina sovittaa ja sen käyttö on makuasia. Mutta tähän mekkoon vyö sopii kauniisti kun vyö on vielä eleetön eli myös vyön solki on valkoinen. Tällaiset eleettömät vyöt ovat harvinaisia ja kun sellaisen löytää, kannattaa se napata. Jade vyötä löytyy myös mustana.

 

Setti, jossa kaikki tuotteet ovat saman värisiä, on todella kaunista ja erittäin tyylikästä. Luonnonvaalea Doppwoman Poncho on Patrisia mekon päälle ihan täydellinen. Kietaisimme vyön ponchon päälle, jolloin vartalon linja säilyi.

 

Patrisia mekko

Patrisia mekossa on pique tyyppinen kangas. Mekossa on O-kaula-aukko ja holkkihihat, jotka ylettyvät reippaasti olkapäiden alapuolelle. Mekko on vyötäröstä muutaman sentin kapeampi kuin rinnanympäryksestä ja lantionympäryksestä, jotka ovat mitoiltaan samat. Mekon sivuissa on halkiot. Minulla on mekosta päällä koko XS (163 cm) ja Gabilla on koko S (170cm).

 

Minulla mekoista päällä koko XS ja Gabilla on koko S.

 

Mekkojen erot?

  • Patrisia mekossa on O-kaula-aukko ja Issa mekossa on V-kaula-aukko
  • Kummatkin ovat hihattomia mekkoja
  • Patrisia mekon hihat tipahtavat enemmän olkapäiden alle, Issa mekossa on olkapäillä olkatoppaukset
  • Kummatkin ovat malliltaan suht suoria, Patrisia mekossa on vain pari senttiä kavennettu vyötärön kohta
  • Kummassakin on halkiot sivuissa, Patrisia mekossa kummallakin sivulla, Issa mekossa vasemmassa sivusaumassa
  • Kummatkin ovat pitkiä, mutta Issa mekko on pidempi
  • Issa mekko on reilumman kokoinen kuin Patrisia mekko
  • Patrisia mekossa on pique tyyppinen kangas, Issa mekossa super pehmoinen materiaali
  • Issa mekko on juhlavampi kuin Patrisia mekko, mutta kummatkin ovat loistavia arkimekkoja
  • Issa mekko on ”pese ja pidä” , Patrisia mekkoa mahdollisesti silittäisin ainakin hieman

 

Wilma vyölaukkua löytyy myös beigenä.

 

Kuten olen ennenkin kertonut, on ruskea InWearin kevään hittiväri. Ruskea väri koetaan usein syksyiseksi, mutta tämän kevään ruskea sävy ei ole lämpöinen syksyn sävy. Se on materiaalista riippuen hieman kylmähkö ja harmahtavan ruskea. Tässä Issa mekossa ruskea on täydellinen maitosuklaan sävy.

 

Paila jakku

Paila jakku on kaunis! Jakku on malliltaan suora ja siinä on kauniit isohkot beiget napit. Jakku on hieman pidempi eli se ylettyy pepun alle. Gabilla on jakusta päällä koko 36.

 

Jakulla ja upeilla loafereilla tästä asusta sai business lookin!

 

Issa mekko

Issa mekossa on loistava, pehmoinen materiaali. Mekossa on V-kaula-aukko. Olkapäillä on olkatoppaukset ja kangas on hieman käännetty kainaloiden kohdalta olkatoppauksien sisälle, joten mekko istuu kauniisti juuri kainaloiden kohdalta. Malliltaan mekko on suora ja vasemmalla puolella on halkio. Minulla on mekosta päällä koko XS ja Gabilla on koko S.

 

Dora vyö

Dora vyö on 170 cm pitkä eli se kietaistaan tuplasti vyötärön ympärille. Vyötä löytyy yksi mitta ja se sopii vyötärölle, jonka mitta on 70-83 cm. Dora vyötä löytyy myös mustana. Solki on hopeanvärinen.

 

Sanoisin näin, että jos on vartaloltaan pieni ja siro, niin suosittelen näistä kahdesta mekosta Patrisia mekkoa koska se on malliltaan kapeampi. Patrisia mekosta voi ottaa oman koon, mutta Issa mekosta voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti. Toki mittataulukkoon kannattaa verkkokaupassamme tutustua, koska silloin koko ratkeaa helposti.

 

Katso alla oleva video!

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Kauniit ja monikäyttöiset putkimekot. Vaikea on valita näistä yksi yli muiden.

    Patrisia mekon vetiver sävy on kuin utuinen kaislikko, kevään uusi jännittävä värisävy. Patrisia luonnonvalkoisena on Gabin päällä niin elegantti. Asulla menisi ihan minne vain.

    Issa mekko luonnonvalkoisena laskeutui kauniisti Katan päälle. Anna-Maija kiteytti hyvin: Kreikan Afrodite. Suklaanruskea Issa mekko vyälaukulla oli style toimisto-look. Jakku harteilla täydensi asun.

    Nämä vyölaukut ovat tyylikkäitä. Korvakorut ovat edullisia ja niillä saa muutettua lookkia helposti. Vöiden paluu on ihanaa. Moni pelkää niitä aivan turhaa, koska jokaiselle löytyy omaan tyyliin ja vartaloon sopiva.

    Kenkiä vaihtamalla mekot muuttuvat arjesta juhlaan.

    Ladyt; Kata ja Gabi olivat taas tehneet niin ihanan videon. Luontevaa esiintymistä, vinkkejä arkeen ja juhlaan sekä kuplivaa iloa. Tykkään ja arvostan.

  2. Valkoinen Issa mekko on kuin Kreikan Afrodite.