Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kohokuvioiset mekot

Paljon kysytään sellaisia juhlamekkoja, jotka voi juhlien jälkeen asustaa arkeen. No sellaisiahan meiltä löytyy, juuri niitä mekkoja ”pieneen menoon” viikonloppuna ja maanantaina töihin. Varmasti toistan itseäni, mutta sanon kuitenkin että kengillä on iso merkitys asussa. Jo pelkästään kenkiä vaihtamalla mekosta saa menomekon ja arkimekon.

Tia mekossa on ihanaa fiilistä. Itselleni siitä tulee mieleen ”jokin mennyt aikakausi” kankaan ja mallin perusteella. Kangas on aavistuksen jämäkämpää eli mekko pysyy hyvin ryhdissään

 

Tia mekko

Tia mekossa on upea kohokuvioinen ja ryhdikäs kangas! Mekossa on O-kaula-aukko ja niskassa on kaksi nauhaa, millä mekko laitetaan kiinni. Mekossa on pussimaiset hihat ja hihansuissa on kuminauha. Vyötärön kapeimmalla kohdalla on poikkileikkaus, jonka jälkeen mekko levenee kevyesti alaspäin. Mekko laskeutuu upeasti ja loppuu reippaasti polven alapuolelle, pohkeeseen. Minulla on mekosta päällä koko S.

  • Tia mekko € 139,95 vaaleansininen ja tummansininen

 

Voisiko mekon poikkileikkauksen päälle pukea vyön? Kyllä voi. Ja meiltä löytyykin mekkoon ihan loistava Jade vyö, se löytyy täältä. Vyö on yksinkertaisen tyylikäs sävy sävyyn olevalla soljella. Valkoiset helmikorut ovat mekkoon ja juhlaan todella kauniit.

Tia mekkoa löytyy myös tummansinivalkoinen, joka on todella tyylikäs

 

Tästä kuvasta näkee mekon selkäosan. Niskassa on kaksi nauhaa, mutta rintaliivit eivät näy eli selkäosa ei ole paljastava

 

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

3 kommenttia

  1. Mielestäni paras mekko on juuri sellainen jonka voi pukea juhlaan, mutta sen voi asustaa myös arkeen. Kenkiä, koruja ja laukkuja voi vaihtaa ja mekko muuntuu moneen menoon. Meikki ja kampaus viimeistelee tyylin.

    Nämä kaksi mekkoa ovat juuri sellaiset, jotka soveltuu niin juhlaan kuin arkeen. Mekkojen malli ovat naisellinen ja huokuu vanhan ajan glamouria. Väritys ja kuviointi moderneja. Sopivat kevään ja kesän juhliin. Tummansini kuvioisessa Tia-mekossa voisin viuhtoa ympäri vuoden. Ajaton ja kaunis mekko. Voisin jopa sipaista vyön vyötärölle.

  2. Tämä on tosiaan kaunis. Doppin paras esitelty mekko tänä keväänä. Sopiva pituus, tykkään hiukan pidemmästä, en kuitenkaan maxista. Hihat on kivat ja pidän myös siitä, että tässä mekossa ei ole frilloja, eikä ”salsoja”.