Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekkopäivät; Flora ja lehtimekot

Mekkopäivät jatkuvat värikkäillä mekoilla. Oranssi mekko valkoisilla asusteilla on kerrassaan täydellinen naiselle, joka rakastaa värejä. Asu pysyy tyylikkäänä, kun mekkoon yhdistää ainoastaan vaaleaa. Vihreät peikonlehtikuosit ovat raikkaita ja myös tyylikkäitä. Kaksi mekkoa, jotka ovat täysin eri mallisia ja eri materiaalisia.

Muistathan sovittaessasi mekkoja pukea jalkaan sovituskengät. Kun pukukopissa seisoo nilkkasukissa ja vielä tähän aikaan vuodesta näyttää ”kalkkilaivan kapteenilta” niin kengät auttavat hahmottamaan juhla-asukokonaisuutta!

 

Flora oranssi/valkoinen mekko

Flora on näyttävä mekko. Se on ohuehkoa viskoosia eli se laskeutuu kauniisti eikä ole läpikuultava. Mekossa on sydämen mallinen V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Hihoissa on salsakantti ja vyötärön kapeimmalla kohdalla on poikkileikkaus. Poikkileikkauksessa on pieniä vekkejä, jotka antavat tilaa lantiolle. Mekon edessä on valkoiset pitsikantit, jotka on neulottu pystysuunnassa poikkileikkauksesta olkapäille. Minulla on mekosta päällä koko 36.

 

Becka lehtimekko

Becka lehtimekko on helppoa pese ja pidä materiaalia. Mekossa on valekietaisu yläosa, rinnan alapuolella on poikkileikkaus eli se on aavistuksen  korkeammalla kuin vyötärö. Poikkileikkauksessa on muutama vekki edessä, joka antaa tilaa vartalon keskikohdalle ja lantiolle. Mekossa on lyhkäiset hihat. Minulla on mekosta päällä koko 36 ja mekko ylettyy juuri polveen/alapuolelle.

 

Kuva on hieman ”tilannekuva” mutta tässä näkee, kuinka kivalta mekko näyttää, kun vyön sitoo taakse

 

Orabelle lehtimekko vyöllä

Orabelle mekko on sievä ja naisellinen mekko. Mekossa on O-kaula-aukko ja olkapäiden alapuolelle tiputetut hihat. Malliltaan mekko levenee kevyesti alaspäin ja mekon helmassa on salsakantti. Mekossa on vyö, jonka voi sitoa eteen korostamaan vyötäröä tai taakse, jolloin vartalon linja ei katkea ja silti saa vyötäröä esille. Mekko on puuvillaa eli hieman napakampaa materiaalia. Minulla on mekosta päällä koko 36.

Huomenna jatketaan erityylisillä mekoilla!

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

 

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Tämän päivän mekot olivat herkullisen väriset.

    Oranssi mekko on pirteä. Mekko naiselle, joka rakastaa värejä. Oranssi väri jakaa ihmisiä, mutta tämä oranssi on kepeilevän leikkisä.

    Molemmat vihreät mekot raikkaita ja hyvän mallisia. Kietaisumalli on ihan pop!

    Ihana mekko-viikko ja luvassa taatusti mekkoja jokaiselle. Tykkään.

    • Hei Jaana! Mahtavaa, kun pidät mekoista 🙂 Huomenna jatketaan! Kata

  2. Orabelle lehtimekko kaunein näistä kolmesta mekosta.