Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekkopäivät alkaa; yksiväriset mekot

Mekkopäivät alkaa eli esittelemme seuraavien päivien aikana teille useita kauniita mekkoja!

Juhla-aika lähestyy ja kuhina juhla-asujen ympärillä pyörii vilkkaana. Mekkopäivät kestävät ainakin viikonlopun yli ja päivittäin esittelemme postauksissa enemmän kuin yhden mekon eli valinnanvaraa löytyy. Mekkopäivät alkaa yksivärisillä mekoilla eli beigellä, vaaleansinisellä ja mustalla mekolla ja kaikki mekot ovat täysin erilaisia, mutta ne kaikki voi yhdistää sekä arkeen että pieneen menoon.

 

Aurora mekko

Aurora mekko on Doppwoman malliston mekko ja valmistimme sitä kevääksi beigen sävyssä!

Mekossa on pyöreä kaula-aukko, se on aavistuksen kavennettu vyötäröstä ja siinä on kyynerpään yläpuolelle ylettyvät kapeahkot hihat. Mekossa on vyö, jonka voi sitoa napakasti vyötärölle. Mekko ylettyy juuri polveen tai sen alle. Minulla on mekosta päällä koko S. Materiaali on miellyttävää iholla ja se joustaa.

Aurora mekkoa löytyy myös keskisinisenä, tummansinisenä ja muutama punainenkin on jäljellä. Aurora mekot löytyvät täältä.

 

Amber vaaleansininen mekko

Amber mekko on kevyt mekko, jossa on helppo olla. Mekossa on O-kaula-aukko ja kaula-aukkoa reunustaa pienen pienet vekit. Malliltaan mekko on suora ja ihanasti laskeutuva. Helmassa on yksi salsakantti. Hihat ovat raglan malliset ja pussimaiset, niissä on kuminauha reunassa ja vuori. Mekko ylettyy juuri polven alle. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Antoinett hihaton mekko

Suosittua Anttoinett mekkoa saapui myös hihattomana! Mekossa on pieni pystykaulus, jota reunustaa fyrrykantti. Mekon edessä on napit eli mekon saa kokonaan auki salsakanttiin saakka. Mekko levenee kevyesti alaspäin ja helmassa on leveähkö salsakantti. Minulla on mekosta päällä koko S, mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Huomenna jatketaan ihan erilaisilla mekoilla kuin tänään!

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Hei, onko Aurora edelleen samaa kangasta kuin joulun aikaan teille tullut punainen Aurora ( jota vielä ilmeisesti jäljellä)

  • Hei Tiina! Kyllä, samaa kangasta on 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 2. Osuipa mekkoviikkojen aloitus hyvään aikaan, kun eilinen taisi olla kevään lämpimin päivä. Töissä ollessani olin tyytyväinen, että olin pukeutunut hameeseen ja puseroon. Luottosettiini; Chabrinaan. Ainoastaan musta väri pisti haikailemaan vaaleampia värejä ja tänään blogista avautui aivan upea vaalea mekko. Wau!

  Aurora mekko on upea! Mietin heti millaista jakkua tai neuletakkia sen kanssa voi yhdistää? Poncho käy hyvin, mutta mitä muuta? Tryffeli väri vai mikä? Nyt Kata saat avata sanaisen arkkusi ja vinkata minulle sekä muille mekosta hullaantuneelle mitä yhdistää beigeen Aurora mekkoon. Tämä mekko pitää varmaan kotiuttaa ennen kuin loppuu…

  Amber ja Antoinett mekko ovat huolettomia mekkoja. Mekkohulluna voisin painella ne päällä pitkin heinäpeltoja tai rantabulevardeja. Kengiksi korkkareita tai mitä vain, kunhan jalkoihin ovat hyvät.

  Mietin jo millaiset ovat huomisen mekot. Ovatko ne pitkiä untuvan kevyitä vesivärimaalaus mekkoja vai hillityjä kotelomekkoja? Se jää nähtäväksi, mutta tämän päivän mekot aloittivat tyylikkäästi mekkoviikon. Tykkäsin.

  • Hei Jaana! kiva kun tykkäsit! Aurora on malliltaan kaunis, klassikko. Värinä on uusi beige ja kaunein mekko on yksistään, mutta valkoisen sävyt ja musta on mekkoon ehdottomasti tyylikkäin. Jos miettii rentoutta eli yhdistää mekkoon tennarit, niin vaaleansininen farkkutakki on oikein sopiva 🙂 Mukavaa päivää! Kata

 3. Hempeä vaaleansininen tyttömäinen mekko.