Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekkopäivät; mekot kolmeen eri käyttötarkoitukseen

Muistatko viime keväältä ketsuppi ja lakritsa mekot? Ne ihanat mekot, jotka saivat päät pyörälle 🙂 Nyt meille saapui samanmalliset mekot mutta rosa/pinkkinä ja vaaleansinisenä/beigenä. Nämä mekot ovat kyllä mainioita, koska ne voi pukea mm:

 • Juhlaan kauniilla kengillä ja koruilla
 • Vapaa-aikaan sandaaleilla tai tennareilla ja korikassi olalle
 • Saronkina uimapuvun päälle kun lomalla menee uima-altaalle

Tyra mekko on minusta niin kaunis ja näyttävä mekko!

 

Pinkkikuviollisesta Tyra mekosta minulla on päällä koko S.

 

Vyötäröllä olevan nauhan voi vetäistä kuinka tiukalle haluaa. Mekko näyttää kauniilta myös selkäosasta.

 

Tyra mekko

Tyra mekossa on V-kaula-aukko ja leveähköt sekä vajaamittaiset hihat. Hihoissa ei ole olkapäillä saumoja vaan vaan hihat on leikattu samasta kankaasta kuin mekkokin eli hihat ovat leveät, joten kutsuisin hihoja lepakkomaisiksi hihoiksi. Malliltaan mekko on suora, mutta rinnan alla on nauhakuja eli nauha vedetään oman maun mukaisesti rusetille rinnan alle. Nauhakuja tulee edestä ylemmäs, kuin selkäosasta. Mekko on reiluhkoa kokoa.

 

Sinikuviollisesta Tyra mekosta minulla on päälläni koko XS.

Tästä kuosista ja väristä löytyy myös paita, joka on loistava housujen kaverina. Paita löytyy täältä.

 

Täältä näkee, miltä mekot näyttävät minun ja Gabin päällä yhdessä. Minulla on videolla päällä koko XS ja Gabilla koko S.

Huomenna esittelemme oman mallistomme Doppwoman kuosimekot!

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

6 kommenttia

 1. Hei!
  Minä miellyin enemmän pinkkiin mekkoon, koska siinä kuviointi tulee häivytetymmin esille. Jotenkin tuntuu, että tällaiselle pienikokoiselle ihmiselle sopii paremmin. Molemmat todella kivoja. Oikeita kesäpäivän piristyksiä!

  • Hei Marianne! Totta, pinkki kuosi on heleämpi, kontrasti värityksessä ei ole niin iso kuin sinisessä. Olet oikeassa, isot ja vahvat kuosit eivät ole parhaita pienikokoiselle naiselle. Ihanaa, kun tykkäät, Kata

 2. Voi ihanuus mikä pinkki Tyra mekko! Tuli kesä ja Linnanmäen hattara mieleen tästä mekosta. Rosa lettipanta kruunaa kokonaisuuden ja on kuin kirsikka kakun päällä. Miten moneen menoon tämä mekko taipuukin.

  Sinikuviollinen Tyra mekko on hillitympi. Väritys ja kuviointi tuo miekeeni Saharan hiekkamyrskyn ja salmiakin. Tämä mekko miellytti silmääni viileällä klassisilla sävyillään.

  Kuka nyt unohtaisi viime kesän hittimekot ketsupin ja lakritsin? Ei kukaan! Ne menivät heti ja meikäläinen jäi nuolemaan näppejään nöhden ketsuppia ja lakritsia vain kaupan hyllyllä. Hidas kuin etana ei saa olla, jos jonkun asian Doppista haluaa, vaan on toimittava kuin rasvattu salama.

  Videolla näki hyvin mekon mittasuhteet kahden eri pituisen kaunottaren päällä. Kyllä oli kauniit ja säteilevät naiset ja upeat mekot.

  Viikon olen sulatellut, selannut mekkoja verkkokaupasta ja miettinyt, että katson mekkoviikon loppuun ennen kuin nappaan mekon, mutta pelännyt samalla sen tietyn mekon loppuvan. Onneksi ei vielä ole näin käynyt.

  Huomenna Doppwoman kuosimekot ja saas nähdä mitä silloin paljastuu? Kukkaista, paisleyta, yksiväristä vai aivan jotain muuta? Hillittyä vai sähäkkää? Tuskin maltan odottaa.

  • Hei Jaana! Eivätkö olekin ihania 🙂 Rosa lettipanta on kerrassaan näyttävä mekon kanssa ja ihana raikas kokonaisuus. Sininen toimii aina 🙂 Juu, kannattaa olla nopea 🙂 Nyt haetaan mekkoja ja juhlaa! Mukavaa iltaa, Kata

 3. Sinikuviollinen Tyra mekko maltillisempi väritykseltään vanhemmalle ihmiselle.

  • Hei Anna-Maija! tyylikäs on 🙂 terkuin Kata