Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekkopäivät; Doppwoman uudet kuosimekot!

Meillä on taas ilo esitellä uusi Doppwoman kuosimekkomallisto! Valmistimme keväälle kolme erilaista mekkoa, kahdessa eri kuosissa. Me lanseerasimme Gabin kanssa oman Doppwoman mallistomme kolme vuotta sitten. Mallistomme alkoi näistä kuosimekoista, sitten se laajeni neuleisiin ja puuvillamekkoihin ja tänä keväänä saamme myös oman Doppwoman pellavamekkomalliston. Kuosimekot ovat suosikkeja, koska ne ovat helppohoitoisia ja moneen tilaisuuteen yhdisteltäviä eri asusteilla. Ainutlaatuinen Doppwoman mallisto löytyy ainoastaan meiltä, koska sen on suunnitellut Gabi ja minä 🙂

Kävimme Pinjan Studiolla mekkokuvauksissa. En kirjoita tällä kertaa paljoa tekstiä mekoista, koska tarkat kuvaukset mekoista mittoineen löytyy verkkokaupastamme täältä. Haluan, että saatte keskittyä enemmän Pinjan ottamiin mekkokuviin. Toivottavasti pidätte kevään 2022 kuosimallistostamme yhtä paljon kuin me 🙂

Olemme työllistäneet suomalaisia naisyrittäjiä mekkomallistoissamme, mikä on meille tärkeä asia, koska haluamme tukea myös muita naisyrittäjiä

 

Cameron mekko

Valmistimme Cameron mekon ensimmäistä kertaa viime keväänä ja suuren suosion saavuttamana halusimme ottaa sen myös tämän kevään mallistoomme. Valekietaisu yläosa sopii kaikille. Jätimme mekon kaulukseen kangasta, joten kauluksen voi itse säädellä miten sen haluaa eikä se tarvitse toppia alleen. Mekosta saa helposti avonaisemman tai peittävämmän oman maun mukaan.  Vyötärön kapeimmalla kohdalla on poikkileikkaus ja vasemmalla sivulla on muutama vekki, jonka tarkoitus on häivyttää massukkaa ja siinä se onnistuu loistavasti! Hameosa kapenee naisellisesti alaspäin ja loppuu noin polveen/polven alle. Meillä on Gabin kanssa mekoista päällä koko S.

 

 

Cameron mekosta löytyy punertava kukkakuosi, joka on Gabin päällä. Mekon pohjaväri on kitti sävyinen ja kukista löytyy punertavan eri sävyjä, hieman vihreää ja valkoista. Minun mekkoni pohjaväri on cafe latte ja kukat ovat valkoisia. Kukkien ääriviivat ovat mustat.

 

Ellie midimekko

Ellie mekko on midimittainen. Halusimme Ellie mekosta siron midimekon, joka soveltuu myös pienehkölle ja lyhkäisemmälle naiselle. Alaspäin levenevä helma ei ole liian runsas vaan kepeä ja se on juuri sopivan mittainen. Kaulus on kapea v-mallinen ja olkapäillä on muutamia vekkejä, jotka pehmentävät kaulusta ja tuovat kauluksen pieniä vekkejä. Olkasaumat ovat leveät eli rintaliivit eivät näy mekon alta ja mekko tulee sivusta kainalon eteen eli kainalo ei ”pursua” eikä näy. Minulla ja Gabilla on mekosta päällä koko S.

Mekot on valmistettu siten, että S koot on valmistettu minun mittojeni mukaan. Eli käytän aina kokoa S Doppwoman mekoista, vaikkakin mekoissa voi mittataulukon mukaan ola eroavaisuuksia, mutta eroavaisuudet johtuvat mekkojen leikkauksista ja malleista. Ja materiaali on joustavaa eli mekosta voi ottaa muutaman sentin pienemmän kuin oma rinnanympäryksen mitta on.

 

Gabin Ellie midimekon pohjaväri on vaaleanvihertävä, josta löytyy vihreän eri sävyjä ja aavistuksen beigeä.

 

Minun Ellie midimekon pohjaväri on tummanvihreä elirmy green ja kukista löytyy vaaleata, persikkaa ja ripaus mustaa.

 

Luna mekko

Mekot, jotka levenevät helmasta alaspäin ovat täydellisiä mekkoja A- ja X-vartalolle. Juuri tällaisissa mekoissa joissa on joustoa, voi A-vartaloinen nainen ottaa oman kokoisensa mekon yläosan mukaan, koska lantio mahtuu hyvin helman sisälle. Koska A-vartaloiset naiset ovat siroja yläosasta, sopii heille loistavasti kaula-aukko, joka tulee hieman ylemmäs. Tämä O-kaula-aukko loppuu juuri solisluiden alapuolelle. Mekossa on pienet hihat, kuten Cameron mekossa. Poikkileikkaus on vartalon kapeimmalla kohdalla ja helma ylettyy polveen/polven alle. Meillä on kummallakin mekoista päällä koko S. Tästä kuvasta näkee loistavasti miten henkilön oma pituus vaikuttaa vaatteen pituuteen. Gabi on 170 cm pitkä ja minä 163 cm pitkä eli Gabilla koko S ylettyy puoleen polveen ja minulla koko S ylettyy juuri polven alapuolelle. Gabilla on myös suhteessa pidemmät jalat kuin minulla.

 

Gabin mekon pohjaväri on vaalean kitti ja kukista löytyy vihreätä, valkoista ja hailakan keltaista.

 

Minun mekkoni pohjaväri on ruohon vihreä ja kukista löytyy valkoista, vihreän eri sävyjä ja kellertävää.

 

Teimme kuosimekoista myös videon, missä kerromme mekoista tarkemmin.

 

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Osasin jo odottaa Doppwomanin mekkojen olevan upeita, mutta nämä ovat kuin taideteokset. Värimaailma ja mekkojen mallit ovat uskomattoman kauniita. Miksei olisikaan, kun niiden suunnittelijoina on taitavat naiset, jotka ovat työllistäneet vielä suomalaiset naisyrittäjöt toteuttamaan ne. Mahtavaa!

  Näistä mekoista löytyy jokaiselle naiselle taatusti mekko tai useampi. Itse voisin pukea päälleni niistä jokaisen ja olla ylpeä mekosta, mikä kätkee sisälleen niin paljon suomalaista naisyrittäjyyttä. Tälläisena aikoina ei ole helppo olla yrittäjä, nainen ja vielä Suomessa. Kunnioittavaa työtä ja tuloksena kauniita, kauniita mekkoja ja ihania kuvia ammattikuvaajalta.

  Cameron mekon valekietaisu, slimmattu leikkaus sekä helman pituus ovat töydelliset. Väreissäkin on hyvät vaihtoehdot. Hullaannuin.

  Ellie on kepeä midimekoksi. Upeeta nöhdä sama koko kahdella eri pituisella naisella, niin huomaa helman pituus eron. Tykkäsin.

  Luna mekko on siro, naisellinen ja keimaileva. Helman pituusero näkyy selvästi näissä kuvissa, mikä on hyvä asia, jos pähkäilee helman pituutta. Ihastuin.

  Nyt sulattelen mekkoviikkoa ja odottelen Doppwomanin pellavamekkojen tulemista. Samalla pähkäilen, että mikä mekkoviikkojen mekko on se, minkä kotiutan. Onko se takuuvarma klassinen, juhlava vai remseä? Pakko kenties heittää pähkinä purtavaks myös Katalle ja laittaa verkkokaupan kautta viestiä.

  • Hei Jaana! Ihanaa, kun tykkäät 🙂 Olemme erittäin ylpeitä mallistostamme ja ihanaa, kun se on otettu hyvin vastaan. Monesta mekosta koot ovat jo puhki. Pellavamekkoja on saapunut ja ne esitellään lähipäivinä, kun saataisiin hieman enemmän vielä lämpöä ja aurinkoa. Mukavaa viikkoa! Kata

 2. Ellie midimekko vaaleanvihreä siro pienikokoiselle naiselle.Kaunis.

  • Hei Anna-Maija! Kiitos 🙂 Sopivat juuri pienikokoisillekin pituutensa ja helmansa ansiosta. Mukavaa viikkoa, Kata