Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Yvette mekko Katalla ja Gabilla

Sama mekko ja kaksi eri naista sekä menoa. Yvette mekko kuuluu myös uuteen Doppwoman mekkomallistoon, mihin kuuluvat myös eiliset Aurora ja Alissa sekä rento Cia mekko. Tänä syksynä on ollut mallistoissa hurjan vähän midimittaisia mekkoja. Lähestulkoon kaikki mekot ovat olleet polvimittaisia. Koska midimekot ovat aina stylejä, halusimme myös talveksi suunnitella yhden pidemmän mekon.

Yvette mekossa on kaunis kamelin sävy. Materiaaliltaan se on samaa jersey elastania, kuten Alissa ja Aurora mekot

 

Yvette mekko toimii loistavasti yksistään. Sen alle ei tarvitse pukea mitään paitaa, mutta halusin tällä stailauksella näyttää, miten kauniilta valkoinen klassinen kauluspaita näyttää mekon alla. Varsinkin näin talvella, kauluspaita tekee asusta pukevamman näköisen, se antaa enemmän massaa ja näyttää lämpöisemmältä. Itselläni on mekon alla vaaleat ihon väriset sukkahousut, mutta arkeen sopii hyvin mustat paksut sukkahousut ja nilkkurit tai saappaat. Lisäelementtinä vielä, että mekkoon voi vaihtaa myös vyön, joten silläkin saa asuun erilaista ilmettä.

 

Dopp Clutch

Minulla on kainalossani Dopp Clutch! Olemme suunnitelleet cluthin kuosin itse ja tätä kuosia olemme painattaneet myös mm. tarjottimiin ja lasinalusiin, joita esittelemme teille Dopphomen puolella pikapuolin. Clutchin pohjaväri on musta ja kuvio on beigen värinen.

Dopp Clutch on 100% nahkaa ja siinä on beige alcantaran tyyppinen vuori. Vetoketju on kullanvärinen. Clutchiin mahtuu mm. kännykkä, huulipuna, kampa, korttikotelo jne. eli kaikki tarvittavat asiat 🙂

 

Minä stailasin Yvette mekon arkeen tai pieneen menoon ja Gabi stailasi mekon kotoiluun. Mekko toimii myös ilman vyötä, varsinkin kotoilussa se toimii

Meille saapui uusia ihania tossuja. Pääset tutustumaan kaikkiin tossuihimme täällä.

 

Yvette mekko

Yvette mekossa on hieman venemäinen kaula-aukko. Ylhäältä se on hieman leveämpi kuin helmasta eli mekko kapenee alaspäin. Mekon vasemmalla puolella on halkio. Mekon olkasaumat on laskettu ja hihat ovat puolipitkät. Mekkoa on valmistettu kaksi kokoa S/M ja L/XL. Minulla ja Gabilla on mekosta päällä koko S/M.

 

Alla on Gabin esittely Yvette mekosta!

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Jos haluat ajankohtaista informaatiota ensimmäisten joukossa niin tilaa uutiskirje täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Yvette mekko väriltään kaunis,liian pitkä lyhyelle ihmiselle.

    • Hei Anna-Maija! Jep, väri on kaunis ja klassinen. Mukavaa iltaa, Kata