Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Doppwoman mekot Alissa ja Aurora

Doppwoman mekkomallistomme suosikkimekkomalleja on ollut Alissa ja Aurora. Alissa mekkoa olemme valmistaneet aina kuosillisena mekkona, mutta koska malli on valekietaisunsa ansiosta aina niin suosittu, valmistimme sen myös jersey materiaalissa, missä se toimii myös loistavasti. Aurora mekkoa meiltä löytyi ensimmäisen kerran toukokuussa, sitten elokuussa tällä hieman pidemmällä hihalla ja nyt punaisena tällä samalla hihan mitalla kuin elokuussa.

Jersey materiaalissa on viskoosia 68% polyesteriä 27% ja elastania 5%. Tämä materiaali on ihan minimaalisesti paksumpaa materiaalia kuin edelliset jersey mekot, mutta yhtä mukavan tuntuista, pehmoista materiaalia iholla

 

Alissa mekko

Alissa mekossa on valekietaisu yläosa. Yläosa istuu kauniisti ja se ei ole liian syvästi uurrettu. Vyötäröllä on poikkileikkaus, jonka jälkeen helma levenee kevyesti alaspäin ja loppuu juuri polven alapuolelle. Hihat loppuvat ranteiden yläpuolelle, jotta käsikorut tulevat näkyville.

 

Aurora mekko

Doppwoman mekkomalliston klassinen Aurora mekko nyt tummanpunaisena! Mekossa on pyöreä kaula-aukko, se on aavistuksen kavennettu vyötäröstä ja siinä on kyynerpään kohdalle ylettyvät kapeahkot hihat. Mekossa on vyö, jonka voi sitoa napakasti vyötärölle. Mekko ylettyy juuri polveen tai sen alle.

H-vartalolle mekko toimii myös ilman vyötä ja X- ja A-vartalolle vyöllä.

 

Claire kaulakoru helmillä

Doppwoman korumallistomme sai uusia tulokkaita. Yksi niistä on Claire kaulakoru helmillä. Kaulakoru on kullattua hopeaa ja helmet ovat makeanveden helmen kuoria. Kaulakorun pituus on 40 cm eli se ylettyy rinnan alapuolelle. Helmen läpimitta on noin 0,5 cm.

Helimihulluna halusin korumallistoomme uudenlaisen pitkän kaulakorun ja saimme lisää supersuosittua lähes 140 cm pitkää helmikaulakorua, jonka voi kietaista kolmesti kaulan ympärille sekä lyhkäisempää isokokoista helmikaulanauhaa

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Jos haluat ajankohtaista informaatiota ensimmäisten joukossa niin tilaa uutiskirje täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Nyt on naisellisen säpäkät mekot! Väri on ihan mielettömän kaunis.

    Helmet täydentävät kokonaisuuden ja Katan olemus säteilee. Punainen pukee sinua Kata.

    • Hei Jaana! Ihana kuulla, että tykkäät, kiitos 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

    • Hei Soile! Kiitos viestistäsi 🙂 meillä ei ole vikaa s-postiosotteissa, niitä paukahtelee meille jatkuvasti ja jep, s-postisi on tullut meille! Kiitos 🙂 Yst. Kata

    • Hei Anna-Maija! Toivovat myös keväällä valkoisten tennareiden kanssa, ovat ihanan raikkaat 🙂 Mukavaa Joulun odotusta, Kata