Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pieni Daisy ja A-linjainen mekko

Hei katsokaas mikä minulla on kainalossa 🙂 Tämä ei ole lelukoira vaan ihka elävä koira, toyvillakoira nimeltä Daisy. Noup, tämä ei ole minun koira eli en ole ”haksahtanut” toiseen nelijalkaiseen ystävään Valoran lisäksi, vaan tämä on meidän nuorimmaisen pojan ja hänen tyttöystävänsä koiranpentu.

Villakoiria on neljää eri kokoa eli on tämä toyvillakoira, sitten on kääpiövillakoira ja keskikokoinen villakoira sekä isovillakoira

 

Daisy on uinut meidän koiraklaaniin reippaasti. Se on luonteeltaan vilkas ja rohkea. Kun Valora näki sen ensimmäisen kerran, ei Valora ollut kovin innoissaan. Ei Valora toki vihamielinen ollut, mutta Daisy oli sille pelkkää ilmaa. Daisy hyppi Valoraa vasten ja kun Valora murahti muutaman kerran, niin mateli Daisy sen edessä ja sen häntä vipatti tuhatta ja sataa. Gabin koira Jade jaksaa leikkiä Daisyn kanssa yllättävän hyvin. Gabi ajatteli, että sekään ei jaksaisi pennun hyppimistä ja näykkimistä, mutta hyvin Jade on jaksanut. Lähinnä se menee niin, että Jade makaa kopassa ja Daisy hyökkäilee ja Jade nappailee sitä suullaan takaisin, mutta hellästi. Valoralla on hyvä pakopaikka eli kun se silloin ennen väsyi Jadeen ja nykyisin Daisyyn, hyppää se tuolille istumaan.

Pääsimme eilen todistamaan super söpöä näkyä, kun Jade ja Daisy nukkuivat leikkien jälkeen samassa kopassa. Valora nukkui omassa ylhäisyydessään mieheni toimiston sohvalla

 

Chabrina A-linjainen mekko

Chabrina mekossa on aivan ihanan pehmoinen materiaali. Materiaali on sama kuin Sarita mekossa, joka meillä oli syksyllä. Mekossa on poolokaulus, pitkät hihat  ja mekko on A-linjainen. Se on istuva rinnan kohdalta, jonka jälkeen se levenee alaspäin ja loppuu noin polveen. Mekko vastaa normaalia kokoa.

Chabrina mekko soveltuu kotoiluun, mutta myös arkeen. Se on sievä päällä ja mekon A-linjaisuus on kiva! 

 

Daisy on nyt 12 viikkoa vanha ja se painaa n. 1,3 kg. Miettikää, se painaa hieman enemmän kuin litran maitopurkki. Se ei kuitenkaan näytä niin pieneltä kuin paino antaisi ymmärtää, koska sillä on paljon pentuturkkia hennon vartalonsa ympärillä. Vielä näin pentuna, ei sen turkkia saa trimmata ja hyvä niin, muutenhan se todellakin jäätyisi ulkona näin talvella. Täytyy todeta, että kyllä pieni koira on helppo. En nyt tarkoita luonteen takia vaan sen takia, että se on helppo napata syliin kun ulkona on kurasta tai miten helppoa sitä onkaan kuljettaa mukana esim. lentokoneessa. Meidän Valora mopsin piti painaa aikuisena noin 7-8 kg, mutta toisin kävi. Valora painaa reilut 12 kg eikä meillä ole toivoakaan, että saisimme sen lentokoneeseen mukaan, muuta kuin laittamalla sen ruumaan ja siihen en suostu.

Kun päätimme hankkia mopsin, oli kriteerinä se, että se pääsee mukaan lentokoneeseen, mutta tämä toive ei sitten käynytkään toteen, kun Valorasta kasvoi ”jättimopsi”

 

Daisy on yllättävän reipas ollakseen niin pienikokoinen ja se on äärettömän iloinen ja terhakka pentu

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Jos haluat ajankohtaista informaatiota ensimmäisten joukossa niin tilaa uutiskirje täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. No nyt menee kyllä muu postaus sivu suun, kun tuijottelen vain Daisyä 😍, oliko tässä joku asupostaus….voi miten ihana pieni höppänä söppänä! Daisy käy muuten hyvien teidän värimaailmaan😄. Olisipa ihana upottaa sormet pentukarvaan ja lulluttaa. Aivan ihana! Olette söpö parivaljakko!
    Minä varmistin oman jouluyöppärini, musta ihanuus odottaa kotona ja jouluaattona sujahdan siihen🤩.vähän jo hipistelin sitä, on pehmoinen😍

    • Hei Maarit! No älä muuta sano, kohokohta oli kyllä karvapallerossa tällä kertaa 🙂 Juu, minuakin nauratti kun katsoin instafeediä, että juuri oikean värinen villis kuviin 🙂 Niinkuin Jade ja Valorakin..mistähän johtuu?:) Hyvä, että varmistelit! Niitä ei ole enää monta…ihanaa kun aattona saa pukea uuden yöpaidan päälle, tulee ihan lapsuus mieleen, silloin sai aina uuden yöpuvun. Mukavaa päivää, Kata

  2. Nyt olisi pitänyt antaa söpöys varotus lukijoille ennen blogin lukemista lukijoille, niin suloinen tuo Daisy koiravauva on. Aivan hurmaava ja näyttää seuraavan maailman menoa terhakkaasti. Valora tietää oman arvonsa ja Daisy viisaana oppi paikkansa. Onneksi Jade hoitaa leikkitädin tehtävät.

    Tämän päivän postauksen mekko on super ihana. Malli ja materiaali super täydelliset. Ihana vinkkaus Katalta tästä mekosta eilen ja vieläkin ihastelen mekon pehmeyttä. Erilaisilla koruilla ja huiveilla sen asustaa erilaiseksi. Onneksi kotiutin mekon itselleni.

    Huh, tämä päivä meneekin suvun naisten kanssa joulun esivalmisteluissa ruudun välityksellä. Käydään läpi joulun aikataulu, lahjatoiveet, laulut, pelit ja ruokapuoli. Minä kirjaan ylös vastuujaon ja suvun vanhimmat anoppini ja äitini hoitavat kälätys puolen. Mieheni pakenee taatusti ulos istunnon ajaksi. Jospa osaisi suunnistaa Doppiin yöpaita ostoksille tai kostona heilun koko viikonlopun virttyneessä yöpaidassa kotona. Helpompi homma olisi esitäyttää verkkokauppa tilaus hänen puolestaan, niin saisi haluamansa…

    • Hei Jaana! No olis pitänyt 🙂 Nämäkin kuvat tuli vahingossa napattua. Puin uuden mustan mekon päälleni ja mietin, että mitä actonia saisin asuun, kun ulkona oli viittä vailla valoisuus, että pystyi nappaamaan kuvat. No, tämä karvapallero tepasteli toimistossa vastaani ja sehän oli siinä 🙂 Totta, mekko on niiiiiin ihanaa matskua ja kaunis päällä, täykky sinulle! Ihana puuha sinulla, olet koordinaattori suvussa ja ihan varmasti miehesi huomaa, jos hiihtelet virttyneessä yökkärissä koko viikonlopun 🙂 Uskon, että viesti tulee selväksi!
      Mukavaa sunnuntaita, Kata

  3. Chabrina mekko käy arkisesta ns.pikkumustasta.

    • Hei Anna-Maija! Totta, toimiva mekko 🙂 Mukavaa sunnuntaita, Kata