Katan tyyliblogi

PukeutumisvinkkejÀ ja asukokonaisuuksia

Pieni Daisy ja A-linjainen mekko

Hei katsokaas mikĂ€ minulla on kainalossa 🙂 TĂ€mĂ€ ei ole lelukoira vaan ihka elĂ€vĂ€ koira, toyvillakoira nimeltĂ€ Daisy. Noup, tĂ€mĂ€ ei ole minun koira eli en ole ”haksahtanut” toiseen nelijalkaiseen ystĂ€vÀÀn Valoran lisĂ€ksi, vaan tĂ€mĂ€ on meidĂ€n nuorimmaisen pojan ja hĂ€nen tyttöystĂ€vĂ€nsĂ€ koiranpentu.

Villakoiria on neljÀÀ eri kokoa eli on tÀmÀ toyvillakoira, sitten on kÀÀpiövillakoira ja keskikokoinen villakoira sekÀ isovillakoira

 

Daisy on uinut meidÀn koiraklaaniin reippaasti. Se on luonteeltaan vilkas ja rohkea. Kun Valora nÀki sen ensimmÀisen kerran, ei Valora ollut kovin innoissaan. Ei Valora toki vihamielinen ollut, mutta Daisy oli sille pelkkÀÀ ilmaa. Daisy hyppi Valoraa vasten ja kun Valora murahti muutaman kerran, niin mateli Daisy sen edessÀ ja sen hÀntÀ vipatti tuhatta ja sataa. Gabin koira Jade jaksaa leikkiÀ Daisyn kanssa yllÀttÀvÀn hyvin. Gabi ajatteli, ettÀ sekÀÀn ei jaksaisi pennun hyppimistÀ ja nÀykkimistÀ, mutta hyvin Jade on jaksanut. LÀhinnÀ se menee niin, ettÀ Jade makaa kopassa ja Daisy hyökkÀilee ja Jade nappailee sitÀ suullaan takaisin, mutta hellÀsti. Valoralla on hyvÀ pakopaikka eli kun se silloin ennen vÀsyi Jadeen ja nykyisin Daisyyn, hyppÀÀ se tuolille istumaan.

PÀÀsimme eilen todistamaan super söpöÀ nÀkyÀ, kun Jade ja Daisy nukkuivat leikkien jÀlkeen samassa kopassa. Valora nukkui omassa ylhÀisyydessÀÀn mieheni toimiston sohvalla

 

Chabrina A-linjainen mekko

Chabrina mekossa on aivan ihanan pehmoinen materiaali. Materiaali on sama kuin Sarita mekossa, joka meillÀ oli syksyllÀ. Mekossa on poolokaulus, pitkÀt hihat  ja mekko on A-linjainen. Se on istuva rinnan kohdalta, jonka jÀlkeen se levenee alaspÀin ja loppuu noin polveen. Mekko vastaa normaalia kokoa.

Chabrina mekko soveltuu kotoiluun, mutta myös arkeen. Se on sievÀ pÀÀllÀ ja mekon A-linjaisuus on kiva! 

 

Daisy on nyt 12 viikkoa vanha ja se painaa n. 1,3 kg. MiettikÀÀ, se painaa hieman enemmÀn kuin litran maitopurkki. Se ei kuitenkaan nÀytÀ niin pieneltÀ kuin paino antaisi ymmÀrtÀÀ, koska sillÀ on paljon pentuturkkia hennon vartalonsa ympÀrillÀ. VielÀ nÀin pentuna, ei sen turkkia saa trimmata ja hyvÀ niin, muutenhan se todellakin jÀÀtyisi ulkona nÀin talvella. TÀytyy todeta, ettÀ kyllÀ pieni koira on helppo. En nyt tarkoita luonteen takia vaan sen takia, ettÀ se on helppo napata syliin kun ulkona on kurasta tai miten helppoa sitÀ onkaan kuljettaa mukana esim. lentokoneessa. MeidÀn Valora mopsin piti painaa aikuisena noin 7-8 kg, mutta toisin kÀvi. Valora painaa reilut 12 kg eikÀ meillÀ ole toivoakaan, ettÀ saisimme sen lentokoneeseen mukaan, muuta kuin laittamalla sen ruumaan ja siihen en suostu.

Kun pÀÀtimme hankkia mopsin, oli kriteerinĂ€ se, ettĂ€ se pÀÀsee mukaan lentokoneeseen, mutta tĂ€mĂ€ toive ei sitten kĂ€ynytkÀÀn toteen, kun Valorasta kasvoi ”jĂ€ttimopsi”

 

Daisy on yllÀttÀvÀn reipas ollakseen niin pienikokoinen ja se on ÀÀrettömÀn iloinen ja terhakka pentu

Kaikki postauksen tuotteet löytyvÀt DOPPshop verkkokaupastamme tÀÀltÀ. 

Muistathan seurata meitÀ Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Jos haluat ajankohtaista informaatiota ensimmÀisten joukossa niin tilaa uutiskirje tÀÀltÀ.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lĂ€htevĂ€t samana pĂ€ivĂ€nĂ€ ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvÀt kirjoitukset

6 kommenttia

  1. No nyt menee kyllĂ€ muu postaus sivu suun, kun tuijottelen vain DaisyĂ€ 😍, oliko tĂ€ssĂ€ joku asupostaus….voi miten ihana pieni höppĂ€nĂ€ söppĂ€nĂ€! Daisy kĂ€y muuten hyvien teidĂ€n vĂ€rimaailmaan😄. Olisipa ihana upottaa sormet pentukarvaan ja lulluttaa. Aivan ihana! Olette söpö parivaljakko!
    MinĂ€ varmistin oman jouluyöppĂ€rini, musta ihanuus odottaa kotona ja jouluaattona sujahdan siihenđŸ€©.vĂ€hĂ€n jo hipistelin sitĂ€, on pehmoinen😍

    • Hei Maarit! No Ă€lĂ€ muuta sano, kohokohta oli kyllĂ€ karvapallerossa tĂ€llĂ€ kertaa 🙂 Juu, minuakin nauratti kun katsoin instafeediĂ€, ettĂ€ juuri oikean vĂ€rinen villis kuviin 🙂 Niinkuin Jade ja Valorakin..mistĂ€hĂ€n johtuu?:) HyvĂ€, ettĂ€ varmistelit! NiitĂ€ ei ole enÀÀ monta…ihanaa kun aattona saa pukea uuden yöpaidan pÀÀlle, tulee ihan lapsuus mieleen, silloin sai aina uuden yöpuvun. Mukavaa pĂ€ivÀÀ, Kata

  2. Nyt olisi pitÀnyt antaa söpöys varotus lukijoille ennen blogin lukemista lukijoille, niin suloinen tuo Daisy koiravauva on. Aivan hurmaava ja nÀyttÀÀ seuraavan maailman menoa terhakkaasti. Valora tietÀÀ oman arvonsa ja Daisy viisaana oppi paikkansa. Onneksi Jade hoitaa leikkitÀdin tehtÀvÀt.

    TÀmÀn pÀivÀn postauksen mekko on super ihana. Malli ja materiaali super tÀydelliset. Ihana vinkkaus Katalta tÀstÀ mekosta eilen ja vielÀkin ihastelen mekon pehmeyttÀ. Erilaisilla koruilla ja huiveilla sen asustaa erilaiseksi. Onneksi kotiutin mekon itselleni.

    Huh, tĂ€mĂ€ pĂ€ivĂ€ meneekin suvun naisten kanssa joulun esivalmisteluissa ruudun vĂ€lityksellĂ€. KĂ€ydÀÀn lĂ€pi joulun aikataulu, lahjatoiveet, laulut, pelit ja ruokapuoli. MinĂ€ kirjaan ylös vastuujaon ja suvun vanhimmat anoppini ja Ă€itini hoitavat kĂ€lĂ€tys puolen. Mieheni pakenee taatusti ulos istunnon ajaksi. Jospa osaisi suunnistaa Doppiin yöpaita ostoksille tai kostona heilun koko viikonlopun virttyneessĂ€ yöpaidassa kotona. Helpompi homma olisi esitĂ€yttÀÀ verkkokauppa tilaus hĂ€nen puolestaan, niin saisi haluamansa…

    • Hei Jaana! No olis pitĂ€nyt 🙂 NĂ€mĂ€kin kuvat tuli vahingossa napattua. Puin uuden mustan mekon pÀÀlleni ja mietin, ettĂ€ mitĂ€ actonia saisin asuun, kun ulkona oli viittĂ€ vailla valoisuus, ettĂ€ pystyi nappaamaan kuvat. No, tĂ€mĂ€ karvapallero tepasteli toimistossa vastaani ja sehĂ€n oli siinĂ€ 🙂 Totta, mekko on niiiiiin ihanaa matskua ja kaunis pÀÀllĂ€, tĂ€ykky sinulle! Ihana puuha sinulla, olet koordinaattori suvussa ja ihan varmasti miehesi huomaa, jos hiihtelet virttyneessĂ€ yökkĂ€rissĂ€ koko viikonlopun 🙂 Uskon, ettĂ€ viesti tulee selvĂ€ksi!
      Mukavaa sunnuntaita, Kata

  3. Chabrina mekko kÀy arkisesta ns.pikkumustasta.

    • Hei Anna-Maija! Totta, toimiva mekko 🙂 Mukavaa sunnuntaita, Kata