Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Pieni Daisy ja A-linjainen mekko

Hei katsokaas mik√§ minulla on kainalossa ūüôā T√§m√§ ei ole lelukoira vaan ihka el√§v√§ koira, toyvillakoira nimelt√§ Daisy. Noup, t√§m√§ ei ole minun koira eli en ole ”haksahtanut” toiseen nelijalkaiseen yst√§v√§√§n Valoran lis√§ksi, vaan t√§m√§ on meid√§n nuorimmaisen pojan ja h√§nen tytt√∂yst√§v√§ns√§ koiranpentu.

Villakoiria on neljää eri kokoa eli on tämä toyvillakoira, sitten on kääpiövillakoira ja keskikokoinen villakoira sekä isovillakoira

 

Daisy on uinut meidän koiraklaaniin reippaasti. Se on luonteeltaan vilkas ja rohkea. Kun Valora näki sen ensimmäisen kerran, ei Valora ollut kovin innoissaan. Ei Valora toki vihamielinen ollut, mutta Daisy oli sille pelkkää ilmaa. Daisy hyppi Valoraa vasten ja kun Valora murahti muutaman kerran, niin mateli Daisy sen edessä ja sen häntä vipatti tuhatta ja sataa. Gabin koira Jade jaksaa leikkiä Daisyn kanssa yllättävän hyvin. Gabi ajatteli, että sekään ei jaksaisi pennun hyppimistä ja näykkimistä, mutta hyvin Jade on jaksanut. Lähinnä se menee niin, että Jade makaa kopassa ja Daisy hyökkäilee ja Jade nappailee sitä suullaan takaisin, mutta hellästi. Valoralla on hyvä pakopaikka eli kun se silloin ennen väsyi Jadeen ja nykyisin Daisyyn, hyppää se tuolille istumaan.

Pääsimme eilen todistamaan super söpöä näkyä, kun Jade ja Daisy nukkuivat leikkien jälkeen samassa kopassa. Valora nukkui omassa ylhäisyydessään mieheni toimiston sohvalla

 

Chabrina A-linjainen mekko

Chabrina mekossa on aivan ihanan pehmoinen materiaali. Materiaali on sama kuin Sarita mekossa, joka meillä oli syksyllä. Mekossa on poolokaulus, pitkät hihat  ja mekko on A-linjainen. Se on istuva rinnan kohdalta, jonka jälkeen se levenee alaspäin ja loppuu noin polveen. Mekko vastaa normaalia kokoa.

Chabrina mekko soveltuu kotoiluun, mutta myös arkeen. Se on sievä päällä ja mekon A-linjaisuus on kiva! 

 

Daisy on nyt 12 viikkoa vanha ja se painaa n. 1,3 kg. Miettikää, se painaa hieman enemmän kuin litran maitopurkki. Se ei kuitenkaan näytä niin pieneltä kuin paino antaisi ymmärtää, koska sillä on paljon pentuturkkia hennon vartalonsa ympärillä. Vielä näin pentuna, ei sen turkkia saa trimmata ja hyvä niin, muutenhan se todellakin jäätyisi ulkona näin talvella. Täytyy todeta, että kyllä pieni koira on helppo. En nyt tarkoita luonteen takia vaan sen takia, että se on helppo napata syliin kun ulkona on kurasta tai miten helppoa sitä onkaan kuljettaa mukana esim. lentokoneessa. Meidän Valora mopsin piti painaa aikuisena noin 7-8 kg, mutta toisin kävi. Valora painaa reilut 12 kg eikä meillä ole toivoakaan, että saisimme sen lentokoneeseen mukaan, muuta kuin laittamalla sen ruumaan ja siihen en suostu.

Kun p√§√§timme hankkia mopsin, oli kriteerin√§ se, ett√§ se p√§√§see mukaan lentokoneeseen, mutta t√§m√§ toive ei sitten k√§ynytk√§√§n toteen, kun Valorasta kasvoi ”j√§ttimopsi”

 

Daisy on yllättävän reipas ollakseen niin pienikokoinen ja se on äärettömän iloinen ja terhakka pentu

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Jos haluat ajankohtaista informaatiota ensimmäisten joukossa niin tilaa uutiskirje täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset l√§htev√§t samana p√§iv√§n√§ ma-pe. Yli ‚ā¨ 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. No nyt menee kyll√§ muu postaus sivu suun, kun tuijottelen vain Daisy√§ ūüėć, oliko t√§ss√§ joku asupostaus….voi miten ihana pieni h√∂pp√§n√§ s√∂pp√§n√§! Daisy k√§y muuten hyvien teid√§n v√§rimaailmaanūüėĄ. Olisipa ihana upottaa sormet pentukarvaan ja lulluttaa. Aivan ihana! Olette s√∂p√∂ parivaljakko!
  Min√§ varmistin oman jouluy√∂pp√§rini, musta ihanuus odottaa kotona ja jouluaattona sujahdan siihenūü§©.v√§h√§n jo hipistelin sit√§, on pehmoinenūüėć

  • Hei Maarit! No √§l√§ muuta sano, kohokohta oli kyll√§ karvapallerossa t√§ll√§ kertaa ūüôā Juu, minuakin nauratti kun katsoin instafeedi√§, ett√§ juuri oikean v√§rinen villis kuviin ūüôā Niinkuin Jade ja Valorakin..mist√§h√§n johtuu?:) Hyv√§, ett√§ varmistelit! Niit√§ ei ole en√§√§ monta…ihanaa kun aattona saa pukea uuden y√∂paidan p√§√§lle, tulee ihan lapsuus mieleen, silloin sai aina uuden y√∂puvun. Mukavaa p√§iv√§√§, Kata

 2. Nyt olisi pitänyt antaa söpöys varotus lukijoille ennen blogin lukemista lukijoille, niin suloinen tuo Daisy koiravauva on. Aivan hurmaava ja näyttää seuraavan maailman menoa terhakkaasti. Valora tietää oman arvonsa ja Daisy viisaana oppi paikkansa. Onneksi Jade hoitaa leikkitädin tehtävät.

  Tämän päivän postauksen mekko on super ihana. Malli ja materiaali super täydelliset. Ihana vinkkaus Katalta tästä mekosta eilen ja vieläkin ihastelen mekon pehmeyttä. Erilaisilla koruilla ja huiveilla sen asustaa erilaiseksi. Onneksi kotiutin mekon itselleni.

  Huh, t√§m√§ p√§iv√§ meneekin suvun naisten kanssa joulun esivalmisteluissa ruudun v√§lityksell√§. K√§yd√§√§n l√§pi joulun aikataulu, lahjatoiveet, laulut, pelit ja ruokapuoli. Min√§ kirjaan yl√∂s vastuujaon ja suvun vanhimmat anoppini ja √§itini hoitavat k√§l√§tys puolen. Mieheni pakenee taatusti ulos istunnon ajaksi. Jospa osaisi suunnistaa Doppiin y√∂paita ostoksille tai kostona heilun koko viikonlopun virttyneess√§ y√∂paidassa kotona. Helpompi homma olisi esit√§ytt√§√§ verkkokauppa tilaus h√§nen puolestaan, niin saisi haluamansa…

  • Hei Jaana! No olis pit√§nyt ūüôā N√§m√§kin kuvat tuli vahingossa napattua. Puin uuden mustan mekon p√§√§lleni ja mietin, ett√§ mit√§ actonia saisin asuun, kun ulkona oli viitt√§ vailla valoisuus, ett√§ pystyi nappaamaan kuvat. No, t√§m√§ karvapallero tepasteli toimistossa vastaani ja seh√§n oli siin√§ ūüôā Totta, mekko on niiiiiin ihanaa matskua ja kaunis p√§√§ll√§, t√§ykky sinulle! Ihana puuha sinulla, olet koordinaattori suvussa ja ihan varmasti miehesi huomaa, jos hiihtelet virttyneess√§ y√∂kk√§riss√§ koko viikonlopun ūüôā Uskon, ett√§ viesti tulee selv√§ksi!
   Mukavaa sunnuntaita, Kata

 3. Chabrina mekko käy arkisesta ns.pikkumustasta.

  • Hei Anna-Maija! Totta, toimiva mekko ūüôā Mukavaa sunnuntaita, Kata