Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Katan ja Gabin joululahjavinkkeinä pehmoiset kotoiluasut!

Viikko sitten julkaisimme videon Katan ja Gabin joululahjavinkeistä osan 1. Silloin esittelimme Dopphomen vohvelituotteita ja nyt on vuorossa kotoiluasuja ja tossuja. Meiltä löytyy monta kivaa kotoiluasua ja niin stylejäkin ne ovat, että mikään ei estä pukemasta niitä kodin ulkopuolisiinkin menoihin. Tässä kuvat asuista ja videolta löytyy lisää kotoilu asuja sekä karvatossujen esittely. Kotoiluasuille olemme tehneet oman paikan liikkeessä ja oma paikka niille on tehty myös Doppshop verkkokauppaamme eli kotoiluasut tossuineen löytyvät täältä.

Kotoiluosastosta niin liikkeestä kuin Doppshop verkkokaupasta löytyy myös ihania ja monikäyttöisiä kotoilu/arkimekkoja! 

 

Foster neulesetti

Foster neuleessa on kaunis kaula-aukko. Malliltaan se on V-aukkoinen ja sitä kiertää napakka kantti, eikä kaula-aukko ole liian syvä. Hihat ovat lasketut, malliltaan neule on suora ja takaa aavistuksen pidempi kuin edestä. Housuissa on korkea vyötärö, se ylettyy navan yläpuolelle ja vyötärönauha on leveä kuminauhalla. Lahkeet ovat suorat ja itselleni lahkeiden mitta on täydellinen, olen 163 cm pitkä. Minulla on setistä päällä koko XS.

Foster setin saa ostaa erikseen eli neuleen voi pukea housujen ja hameiden kanssa eli se ei suinkaan ole sidottu pelkkiin neulehousuihin. Foster tuotteet ovat 100% puuvillaa.

 

Loane ja Lissa neulesetti

Loane neulesetti on 90% villaa 10% cashmiriä. Väri on kaunis minkki melerattu. Neule on suoranmallinen hupulla ja housut ovat korkeavyötäröiset housut aavistuksen levenevällä lahkeella. Minulla on päällä setistä koko S, samoin Gabilla on videolla päällä koko S.

Tämä on kerrassaan upea ja laadukas neulesetti!

 

Gicelle paita

Gicelle paita on vaarinpaidan tyylinen paita, jonka voi yhdistää mihin vaan! Paidassa on kaulukset, napit edessä ja pitkät hihat. Paita on malliltaan suora ja reiluhko. Paitaa voi pitää auki ja sen alle voi pukea topin tai t-paidan, mutta se toimii myös kiinni. Paidasta voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti, koska se on reilua kokoa ja siinä on pitkät hihat. Minulla on päällä koko XS.

 

Lila legginsit

Lila legginseissä on korkea vyötärö! Legginsit ovat pehmoiset ja miellyttävät jalassa. Legginsit venyvät kun ne vetää jalkaansa eli niistä voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti. Legginsejä löytyy mustina ja kahdessa eri kuviossa. Legginsit löytyvät täältä.

Stailausvideolla minulla ja Gabilla on päällä Dagna t-paita. Dagna on loistava ribbipaita ja sen sarjan paidat löytyvät täältä.

 

Beca vetoketjupusakka ja Vincent housut

Beca vetoketju pusakka toimii pienenä pusakkana neuletakkien ja jakkujen asemasta! Beca pusakassa on ihanan pehmoinen materiaali. Pusakassa on edessä rintataskut, jotka ovat huomaamattomat ja siinä on pitkät hihat ja kantti helmassa. Pusakka ylettyy noin lonkkaluiden alapuolelle. Pusakan edessä on vetoketju. Gabilla on pusakasta päällä koko S.

Vincent housuissa on kuminauha vyötärö ja nauhat. Housut istuvat lantiosta ja lahkeet ovat suorat. Housujen sivuissa on taskut. Housut ovat tyylikkäät kotoiluhousut joita voi käyttää myös esim. neuleen kanssa muuallakin kuin kotona. Gabilla on päällä housuista koko S.

 

Beca setistä löytyy myös tämä kaunis nutrian sävy. Kuten muutkin setit, niin myös tämä myydään erikseen!

 

Beca pusakka on niin style, että sen voi pukea myös arkikäyttöön mm. paitisten ja housujen tai mekkojen päälle. Minulla oli Beca pusakka viime kesänä beigenä (esittelimme ne kesäkuun alussa) ja se oli todella kätevä kun se ei rypistynyt laukussa ja se oli helppo vetäistä viileinä iltoina päälle.

Antoinett pystykauluspaita fyrrykantilla on tosi kaunis, koska paitis on malliltaan A-linjainen. Se ei ole liian iso ja säkkimäinen vaan hyvin sievä. Jalassani minulla on mustat Lila legginsit.

 

Naia teddytakki

Teddytakki on monikäyttöinen ja super ihana! Teddytakissa on vetoketju edessä ja kun sen vetää kiinni, nousee kaulus ylös. Takissa on huppu ja sivutaskut. Takki on edestä hieman lyhkäisempi kuin takaa, sivuissa on pitkät halkiot. Minulla on teddytakista päällä koko 34.

Teddytakki puetaan kotoiluun legginsien kanssa, töihin farkkujen kanssa ja keväällä sekä kesällä se soveltuu ulkotakiksi! Teddytakki on nyt super trendikäs!

 

Teddytakki voidaan stailata kuten kuvassa eli sitä voi pitää mekon tapaan legginsien ja saappaiden/maihareiden kanssa.

 

Katso alla oleva video!

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP. Jos haluat ajankohtaista informaatiota ensimmäisten joukossa niin tilaa uutiskirje täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Valinnan vaikeus, mitä ottaisi.Ovat ihania kotoiluun.

    • Hei Anna-Maija! jep, aivan ihania 🙂 Mukavaa iltaa, Kata