Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Luxus takki ja joka tytön housut

Kävin tiistaina kampaajalla. Viimeksi kävin kampaajalla heinäkuun alkupuolella kun tulimme Rukalta Vaasaan. Otin taas ne vakioraidat eli hieman vaaleata ja omaa maantienväriä sekaan. Leikata en tällä kertaa antanut, koska ajattelin jos antaisin sen taas hieman kasvaa. Yhtä pitkiksi en ajatellut niitä kasvattaa kuin ne olivat keväällä, ennen kuin mieheni leikkasi ne olkapäille, vaan ehkä muutaman sentin. En kyllä tiedä onko siinä järkeä, mutta katsotaan. Täytyy kyllä todeta, että olen ollut tyytyväinen tähän olkapäälle olevaan mittaan, koska silloin vielä kiharat pysyvät hiuksissa eli ne eivät lässähdä puolessa tunnissa ja saan ne hyvin kiinni. Mutta yksi asia on todettava eli minä en niin nauti kampaajalla käymisestä. Minun on äärimmäisen vaikeata istua siinä tuolissa 2 tuntia ja 45 minuuttia vaikka minulla on toisessa kädessä kännykkä ja sylissä tietokone. Minulla on aina tunne, että minun pitäisi olla silloin ihan jossain muualla kuin kampaajalla. Ajattele, jos olisi mahdollista viedä kampaajalle aamulla hiukset, mennä töihin ja hakea valmiit raidoitetut hiukset kotimatkalla takaisin. Miten kätevää! Ei se toki ole mahdollista kuin että jos käyttäisi peruukkia.

Olen lukenut ja kuullut, että monen mielestä kampaajalla käynti on itsensä hemmoittelua ja he nauttivat siitä. Miten sinä, nautitko kampaajalla käymisestä vai onko se vain tehtävä, jotta kutrit ovat salonkikelpoiset?

 

Evina cashmir neule on ihana. En ole ollut koskaan villavaatteiden fani, mutta pari vuotta sitten hullaannuin cashmiriin ja merinovillaan. Olen helposti kutiava nainen, mutta nämä materiaalit eivät minua kutita. Moni kyseleekin meiltä, että kutittaako jokin neule. Minusta on todella vaikeata sanoa, kutittaako jokin tuote koska ihmiset ovat niin yksilöllisiä. Joitakin kutittaa kaikki, myös merinovilla ja joitakin ei kutita mikään villa. Esimerkkinä voin kertoa, että miestäni kutittaa kaikki villa ja häntä kutittaa myös pellava. Välillä kun joudun pakottamaan hänet laittamaan pellavapaidan päälle niin näkisitte hänen ilmeensä, kun hän työntää päätään eteenpäin kuin kilpikonna, koska pellavapaita kuulemma kutittaa niskasta. Todella rasittavaa, koska minusta pellavapaidat ovat niin stylejä kesäisin ja haluaisin että hän pukeutuisi niihin, mutta se että saan hänelle pellavapaidan päälle, vaatii hieman keppiä ja porkkanaa 🙂

Evina neuletta löytyy kuusi eri väriä, kaikki värit löytyvät täältä.

 

Zella Flat housut

Zella Flat housut ovat malliltaan joka naisen housut. On vyötärö tiimalasin kapea tai suoremman mallinen, istuvat housut hyvin vyötäröstä ja syy siihen on takana oleva kuminauha vyötärönauha. Vyötärönauha joko venyy tai ei veny tarpeen mukaan. Malliltaan housuissa on korkea vyötärö, ne ylettyvät reippaasti navan päälle/jopa yläpuolelle. Niissä on sivutaskut ja hieman alaspäin kapenevat lahkeet. Lahkeen mittaa löytyy ainoastaan tämä yksi eli itselläni koon 34 housut ylettyvät jalkapöydän päälle, olen 163 cm pitkä. Zella Flat housuja löytyy mustina ja tummansinisinä.

Flat housut ovat tuttua Zella laatua, jotka ovat helppohoitoiset eli housut saa pestä ja vetäistä jalkaan, silitystä ne eivät kaipaa

 

Jos etsit kapeata ja vartalonmyötäistä neuletta, niin tämä musta Trinne neule on sellainen. Neule ei ole kuitenkaan puristava vaan pehmoinen ja joustava. Trinne neule on kaunis sekä housujen että hameiden kanssa ja kaulus tuo neuleeseen pukevuutta.

 

Tämä on minusta ihana setti, ihan oma suosikkini! Se on ajaton ja tyylikäs ja kivan, rennon lisän asuun tuo Rina lippis.

 

Gisela takki

Gisela takki on super tyylikäs ja ajaton villakangastakki! Takissa on kaunis kaulus, isot taskut sivuissa ja vyötäröllä on vyö. Takissa ei ole nappeja eli takki solmitaan kiinni pelkästään vyöllä. Takissa on vuori.

Gisela takki tuntuu ja näyttää ylelliseltä. Se toimii loistavasti myös auki tai harteille heitettynä, koska siinä ei ole nappeja, jotka häiritsevät selkeätä linjaa

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat, ,

12 kommenttia

 1. Käyn kampaajalla hiusten leikkuussa 5 viikon välein ja varaan aina seuraavan ajan. Leikkautan vain, en värjäytä omaa täysin harmaantunutta tukkaani. Aikaa kampaajalla kuluu vajaa tunti.
  Minusta Sinulle sopii tuo hiukan lyhyempi hiusmalli.
  Täytyy rehellisesti sanoa, että en erityisemmin pidä noista napittomista ja vetoketjuttomista aamutakki tyylisistä takeista, mutta tämä on vain minun mielipiteeni.

  • Hei Minna! Leikkausaika vajaa tunti onkin just sopiva aika 🙂 Kiitos, pidän myös tästä mallista, joten ehkä kasvattaminen saa jäädä. Tämä naisen mieli kun muuttuu jatkuvasti 🙂 Ei kaikki tykkää kaikesta ja ei siiä mitään 🙂 Mukavaa päivää, Kata

 2. Terkkuja Vaasan pimenevästä illasta! Käyn kampaajalla 2 kuukauden välein leikkauttamassa ja värjäyttämässä hiuksiani. Varaan aina lähtiessäni seuraavan käynnin kalenteriin. Nyt olen vuoden verran kasvattanut hiuksiani pidemmiksi. Ovat nyt suurin piirtein saman pituiset kuin Katalla. Annan kampaajan silti joka kerran lyhentää niitä n. 1 cm verran. Kasvavat kuitenkin taas tuplasti seuraavaan käyntiin mennessä. Nautin kovasti kampaajalla olosta, kaikesta siitä hemmottelusta! Kännykkä pysyy laukussa enkä vastaa, jos joku sattuu soittamaan! Samoin nautin kasvohoidoista, joissa käyn 4 kertaa vuodessa eli 3 kk:n välein. Mielestäni olen niin ansainnut ne hemmotteluhetket! Minulla ei ole mitään kalliita harrastuksia, paitsi museokortti.

  • Hei Seija! Kiitos kommentistasi 🙂 Tuo on hyvä kikka, varata seuraava aika jo kun lähtee kampaajalta. Joskus olen sen tehnytkin mutta sitten siinä käy niin , että vaihtelen aikaa, kun tuleekin jotain muuta 🙂 Kasvohoidossa pitäisi käydä, lähdemme Rukalle viikon päästä ja ajattelin käydä sielä kasvohoidossa. Kävin sielä jalkahoidossa heinäkuussa ja juuri tuolloin kun on poissa normaaleista rutiineista, on kiva mennä hoitoihin. Mukavaa päivää Vaasaan, Kata

 3. Hei, ja ihana liike ja palvelu teillä onkin! 👏 Saas nähdä milloin seuraavan kerran sinne päässee.
  Ah, kashmir neuleet, aivan supereita, ihanan ohuita ja pehmeitä, ihan kun pumpulia päällensä pukisi.
  Haa, minä taas nautin kampaajalla käymisestä 😃 ja koenkin ne itsensä hemmotteluna😄. Viimeksi kävin torstaina ja 2,5 h hurahti siivillä. Pesupaikalla hiusten pesu ja päänahan hieronta saa nirvanaan. Jos olisin koira, häntä vispasi varmaan kokoajan. Kun värit vaikuttavat, saa kahvikupposen ja pikkuherkun ja siinä samalla parannetaan maailmaa. Keskustellaan milloin mistäkin ja jos ei ole juttutuulella, voi uppoutua naistenlehtien maailmaan. Niin erilaisia me naiset ollaan. 😉

  • Hei Maarit! Kiitos 🙂 Toivottavasti nähdään pian! No jep, ollaan erilaisia 🙂 Itseltäni puuttuu tuo rentoutumisen taito, ainakin noin pitkäksi aikaa kuin vajaat kolme tuntia. Yleensä menen kampaajalle työpäivän päätteeksi tai ihan aamusta, niin minulla ei ole niin hoppu töihin mutta keskellä päivää, kuten nyt olin, niin oli huono ajoitus. Ihanaa päivää, Kata

 4. Niin samaistun tuohon kampaajalla istumiseen, kun mielessä on, mitä kaikkea ehtisi tuona aikana tehdä. Nytkin raitojen siistimisen odottaisi😊.
  Mikähän oli 5/9 stailausvideon musta ihana takki päälläsi?

  • Hei Riitta! Just näin 🙂 Se oli musta villakangastakki, joka myytiin jo silloin samana päivänä, mutta takkia tulee meille beigenä loppu viikosta 🙂 Kuvaamme sen verkkoon. Mukavaa päivää, Kata

 5. Hei,onko ainoastaan verkkokauppa?Tulisin mielläni sovittelemaan.

  • Hei Merja! Kyllä on! On ollut jo 21 vuotta eli Yrjönkatu 21 Helsinki. Tervetuloa! Kata

 6. Tyylikäs takki mustien asusteiden kanssa.

  • Kiitos Anna-Maija 🙂 Mukavaa päivää, Kata