Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Loaferit, vaihtoehto korkkareille

Mitkä kengät puetaan jalkaan, kun lähdetään illalla syömään? Maiharit ja raskaammat saappaat tuntuvat liian arkisilta sekä raskailta ja korkkareita ei halua laittaa jalkaan, koska ne voivat tuntua liian hienoilta, jopa liukkailta (talvella) ja apua, mitens niillä kävely onnistuukaan, koska viimeiset kuukaudet ollaan kävelty pelkästään tennareilla.

 

Vaihtoehto edellä mainituille jalkineille on loaferit, jotka ovat klassisen tyylikkäät ja ovat aina kuuluneet minun suosikkijalkineisiin. Loafereita ei aina löydä, mutta nyt niitä rupeaa tulemaan jalkinemallistoihin ja hyvä niin. Ne on helppo pukea mekkojen ja housujen kanssa ja ne sopivat ihonväristen, ohkaisten mustien ja paksumpien mustien sukkahousujen kanssa.

 

Loaferit

Loafereissa on normaali leveä lesti. Niissä on noin 4 cm korko ja loafereiden edessä on nahka kauniisti punottu. Loafereiden päällä on kullanväriset koristeet. Kengät vastaavat normaalia kokoa.

 

Nena tuubi on 100% silkkiä. Huivista löytyy mustaa, tummanruskeata ja beigeä. Malliltaan huivi on iso ympyrä eli tuubihuivi, jonka voi kietaista kaksi kertaa kaulanympärille tai vain kerran ja solmia toiselle puolelle kaulaa tuplasolmulle, kuten olen kuvissa tehnyt.

 

Kiitos ihanista kommenteistanne ja luottamuksestanne Doppwoman mallistoamme kohtaan! Olemme itse erittäin tyytyväisiä näihin ihanan klassisiin asuihin ja lisää ideoita on kehitteillä, myös uusia värejä 🙂

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Loaferit käyvät hyvin housejen,hameen ja mekon kanssa.Ihana huivi väriltään.

    • Hei Anna-Maija! Totta, loeaferit menevät moneen menoon 🙂 Mukavaa päivää, Kata