Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Syksyn 2021 Doppwoman mallisto!

Ylpeänä saamme esitellä Doppwoman syksy 2021 mallistomme, jossa on viisi eri tuotetta ja materiaalina olemme käyttäneet stretch jerseytä, mikä olikin teidän suosikkinne viime toukokuulta. Mallistoomme kuuluu kolme erilaista ja eri vartalotyypeille olevaa mekkoa ja midimittainen hame sekä siihen sopiva laatikkomallinen paita.

Tähän postaukseen olemme keränneet klassiset kuvat tuotteistamme, mutta stailausvideolla esittelemme tuotteet yksitellen ja annamme ideoita niiden stailaamiseen eri tilaisuuksiin, joten katso video postauksen lopusta!

 

Doppwoman malliston tuotteet on valmistettu tummansinisinä sekä mustina. Minulla on päällä aina tummansininen asu ja Gabilla on musta asu.

 

Ruby taskumekko

Ruby mekossa on O-kaula-aukko. Olkasaumat on laskettu ja hihat ovat puolipitkät. Mekon edessä on isohkot taskut, johon mahtuu esim. työpaikalla kännykkä ja avaimet. Mekossa on poikkileikkaus edessä ja takana, mutta se ei nappaa vartaloon kiinni. Mekon henki on olla löysä eli se on malliltaan ihan suora. Minulla ja Gabilla on mekosta päällä koko XS/S. Minä olen 163 cm pitkä ja Gabi on 170 cm pitkä.

Ruby mekko sopii kaikille vartalotyypeille!

 

Ava mekko on saanut inspiraation keväisestä Alissa mekosta. Olemme muuttaneet mekon yläosan ympyrä kaula-aukoksi, mutta mekon poikkileikkaus ja hameen helma on sama kuin Alissa mekossa.

Ava mekkoon voi pukea myös vyön, jos haluaa korostaa vyötäröä! Mekon yläosan koko määrittelee mekon koon, koska lantiossa on tilaa

 

Ava mekko

Ava mekossa on ympyrä kaula-aukko, istuvat hihat kyynervarren kohdalla ja se on istuva ylhäältä poikkileikkaukseen asti. Poikkileikkaus on vyötärön kapeimmalla kohdalla, mikä on edullinen vartalolle. Poikkileikkauksen jälkeen mekko levenee kevyesti alaspäin ja loppuu juuri polven alapuolelle. Gabilla on mekosta päällä koko S, samoin minulla koska olemme samankokoisia yläosasta.

 

Kaksiosainen asu myydään myös erikseen. Kaksiosaisen asun voi pukea yhteen, jolloin siitä tulee kaunis ja yhtenäinen, vartaloa pidentävä setti. Vivian paidan voi pukea myös esim. farkkujen kanssa ja hame toimii yksistään niin neuleiden kuin paitiksienkin kanssa.

Katso stailausvideoltamme, kuinka ihanalta asu näyttää, kun sen alle puki Lulas paitiksen ja rusettipaidan!

 

Vivian paita

Vivian paidassa on vene-kaulus, olkasauma on laskettu olkapäiden alapuolella ja malliltaan paita on laatikko. Se on lyhyehkö ja leveä eli se tasapainoittaa kapeaa alaosaa. Paidan sivuissa on pienet halkiot. Gabilla on paidasta päällä koko XS/S, samoin minulla.

 

Vivian hame

Hame on malliltaan kapea kynämäinen midihame. Hameen vyötäröllä on leveä kuminauha, joten hame vain vetäistään päälle. Hame on muotoiltu kauniisti istuvaksi ja hameen takana on halkio, joka tekee hameessa kävelyn helpoksi. Minulla ja Gabilla on hameesta päällä koko S.

 

DOPP maiharit

DOPP maiharit saat vain meiltä DOPPista! Maiharit ovat Gaborin, mutta meidän valitsemat omat ”nimikko” maiharit. Maiharit ovat nahkaa, niissä on pehmoinen fleece vuori, mutta se ei ole paksu. Sivusaumassa on vetoketju, joten ne on helppo pukea jalkaan. Maihareissa on kullanväriset metalliosat. Pohja on paksuhko, kunnon kumipohja ja se on väriltään ruskea. Maiharit ovat kevyet jalassa.

DOPP maiharit ovat ”comfort” lestiset eli niissä on aavistuksen reilumpi lesti ja koko. Katso mittataulukko Doppshop verkkokaupastamme.

 

Aurora valloitti meidät jo keväällä yksinkertaisella ja ajattomalla tyylillä. Aurora mekko on samanmallinen kuin toukokuun mekko, mutta olemme pidentäneet hihan kyynervarren kohdalle ja valmistimme mekosta tummansinisen lisäksi mustan.

Aurora mekko toimii myös ilman vyötä juuri suoremman malliselle vartalolle!

 

Aurora mekko

Valmistimme Aurora mekkoa jo keväällä tummansinisenä, mutta lyhkäisellä hihalla. Mekon malli on sama, mutta hiha on syksy mallissa pidempi ja musta on uusi mekon väri. Mekossa on pyöreä kaula-aukko, se on aavistuksen kavennettu vyötäröstä ja siinä on kyynerpään alapuolelle ylettyvät kapeahkot hihat. Mekossa on vyö, jonka voi sitoa napakasti vyötärölle. Mekko ylettyy juuri polveen tai sen alle. Gabilla on mekosta päällä koko M ja minulla on koko S.

 

Mekot on suunniteltu Kata & Gabi. Olemme ylpeitä, että saamme käyttää luomisprosessissa myös muita suomalaisia naisyrittäjiä. Tuotteet on neulottu Viron tehtaalla.

Katso alla oleva stailausvideo! Toivottavasti pidät syksyn 2021 Doppwoman mallistostamme!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Tilasin eilen Aurora-mekon ja hain sen tänään pakettiautomaatista. Kiitos todella nopeasta toimituksesta! Mekko on ihanan kevyt ja mukava päällä – juuri sellainen kuin odotinkin sen olevan – moneen menoon sopiva. Minäkin mietin, kutistuuko mekko pesussa. Hyppysellisen voisi vaikka kutistuakin 😀.

    • Hei Titta! Kiitos viestistäsi 🙂 Ihanaa kun tykkäät Aurorasta, se on tosiaan moneen menoon sopiva. Voi kutistua ihan hippusen. Kuosittelu on aina pesun jälkeen tarpeen mutta jos et halua venytellä niin sekin on ok 🙂 Ihanaa päivää, Kata

  2. Hyvä syysmallisto! Ihanaa, tummansinisiä (yksi lempivärini) mekkoja! Ava ja Aurora ovat suosikkini. Kutistuuko materiaali (viskoosia)? Kannattaisiko ottaa isompi (Ava) koko, jos pienemmän mitat rajoilla?

    • Hei Anni! Ihanaa kun tykkäät, kiitos 🙂 Jep, kannattaa ottaa isompi jos on tosiaan rajoilla kumpiko olisi parempi koko 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

    • Hei Anna-Maija! Jeps, monta mallia jotka sopivat monelle vartalotyypille 🙂 Kivaa syyspäivää, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.