Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Neuleet x 5

Neuleet rules tänä syksynä! Oli aika, kun neuleet olivat poissa mallistoista tai ainakin sellaiset neuleet, joita pystyy käyttämään siistimpienkin housujen ja hameiden kanssa eli sellaisia tyylikkäitä neuleita, ei liian paksuja ”ulkoneuleita”. Mutta nyt mallistoissa on neuleita ja minusta se on loistava asia. Neuleet ovat pehmoisia iholla ja niistä saa monta erilaista lookkia. Neuleita voi käyttää yksistään tai niiden alle voi pukea kauluspaidan, jolloin neulelookista tulee siistimpi työlookki. Neuleet sopivat työkäyttöön ja vapaa-aikaan.

Tämän syksyn hitti neulevärit ovat luonnonvalkoinen, beige, minkki, tummansininen ja musta eli kauniit klassiset värit, jotka sopivat niin mustien kuin tummansinistenkin alaosien kanssa

 

Rosebel villahuivissa on todella kauniit värit. Huivi on iso neliö, noin 120 cm x 120 cm. Huivi tuo kivan lisän ja pukevuuden klassiseen neuleeseen.

 • Rosebel huivi € 79,00

Melerattu minkki on syksyn hittiväri!

 

Iliviasa neule

Iliviasa neule on hieman pidempi neule pepun alle. Neuleessa on kauniisti pyöristetty helma ja pitkät hihat. Hihojen olkasauma on laskettu ja kaula-aukko on O-mallinen. Minulla on päällä neuleesta koko S, neule vastaa normaalia kokoa.

 

 

Tenley pooloneule

Tenley neule on 100% puuvilla, juuri sopivan paksuista syksyyn ja talveen. Neuleessa on poolokaulus, mutta se ei ole tiukka ja se on yksinkertainen ei käännettävä kaulus. Olkasaumat on laskettu ja malliltaan paita on leveähkö. Minulla on paidasta päällä koko S, neule on reiluhkoa kokoa, mutta niin sen kuuluukin olla.

 

Olen pitänyt omia Rich Cargo farkkujani nyt noin pari viikkoa ja olen niihin todellakin tykästynyt. Pidän niiden rennosta hengestä. Nämähän eivät ole tiukat ja slimmit farkut, vaan nämä ovat löysähköt ja eri henkiset farkut. Tavallisissa farkuissa en koskaan laita käsiäni taskuun, koska ne ovat niin tiukat, mutta näissä Cargo farkuissa kädet hakeutuvat taskuihin. Nämä ovat myös sopivan mittaiset minulle 28″ eli ne ovat kivat nilkkureiden kanssa. Jätän lahkeet aina ryttyyn nilkkureiden suun kohdalle, pidän siitä että ne on huolettoman näköiset.

 

Nora neule

Nora neule on ohuen ohutta 100% villaa. Neuleessa on V-kaula-aukko ja malliltaan neule on klassisen mallinen. Tarkoitan tällä sitä, että se on kapeahko eikä over size mallinen. Neuleessa on sivussa pienet halkiot. Neule toimii yksistään tai toppien ja paitisten kanssa. Nora neule on ajaton klassikko! Minulla on neuleesta päällä koko  S.

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Hei Kata ja koko Dopp -tiimi!

  Superkiitokset tilaukseni nopeasta lähetyksestä ja toimituksesta! Tein tilauksen perjantaina klo 14.50 ja se oli täällä Kuopiossa lähikauppani postista noudettavissa lauantaina klo 11.02!!! Kerrassaan mahtavaa!

  Tilasin itselleni Rich Cargo farkut. Kiitokset myös näin upeiden farkkujen valinnasta myyntiin ja informatiivisista postauksista sivuillenne! Aivan upeat farkut. Minun on ollut aina vaikea löytää sopivan kokoisia housuja itselleni. Minulla on vahvat reidet ja kapea vyötärö ja kaiken kukkuraksi olen lyhyt (158 cm). Usein käy niin, että, kun housut menevät reidestä, ne ovat minulle liian pitkät ja vyötäröstä löysät.

  Nyt kun näin, että farkkujen lahje oli sopivan mittainen Katalle, joka on suurinpiirtein saman pituinen kuin minä ja kaupan sivuilla oli mittatietoja, uskalsin tehdä tilauksen. Farkkujen koko 38 istuu minulle loistavasti ja ovat sopivan pituiset. Ne tuntuvat päällä äärimmäisen mukavilta!!! Toki vyötärössä on reilusti väljyyttä, mutta ajattelin viedä farkut ompelijalle siltä osin korjattavaksi, niin sen jälkeen nämä farkut ovat minulle TÄYDELLISET!

  En ole ollut vuosikymmeniin näin tyytyväinen mihinkään housuihin. Kiitos vielä kerran!

  Mukavaa syksyn alkua kaikille!

  -Marianne-

  • Hei Marianne! Ihan mahtavaa, nopeata toimintaa meiltä ja postilta 🙂 Rich Cargot ovat todella kivat farkut ja hienoa, että sait omasi. Kiitos palautteetsasi, että olet tyytyväinen meidän informaatioon mitä kirjoitamme kauppasivuillemme! Yritämme olla tarkkoja, että kaikki olellinen tulee kerrottua ja me myös mittaamme kaikki tuotteet, jotta mittoja on helppo verrata kotona olemassa olevaan vaatteeseen sekä itseensä. Iso kiitos ihanasta kommentistasi, terkuin Kata

 2. Mukavat neuleet,varsinkin ensimmäinen.

  • Hei Anna-Maija! Jep, neuleet ovat ihania ja käyttökelpoisia moneen menoon. T. Kata