Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Helga mekko ja uudennäköiset nilkkurisaapikkaat

Huomaa, että syksy on saapumassa, koska TV:stä rupeaa tulemaan taas kivoja ohjelmia mitä seurata. Sunnuntaina alkoi Tanssii Tähtien kanssa ja Selviytyjät ja tänään tiistaina alkaa Ensitreffit alttarilla. Niin ja luin jostain, että Suurin pudottajakin alkoi. Nämä kaikki ohjelmat ovat sellaisia, että tykkään katsoa niitä toisella silmällä, samalla kun teen iltatöitä. Jos minun tulisi valita joku suosikkini näistä neljästä sarjasta, niin se olisi Ensitreffit alttarilla. Minusta se on jotenkin kornia, että kaksi ventovierasta ihmistä vihitään ja he aloittavat yhteisen elämän. Huomasin ainakin viime kaudesta sen, että vaikka asiantuntijat ovat ”mätchänneet” sopivat parit yhteen elämänarvojen, odotusten, toivomusten ja kaikkien muidenkin syiden perusteella, niin myös ulkonäköasiat ovat tärkeitä. Eikö ensin esim. ravintolassa huomata ihmisen ulkonäkö, joka miellyttää omaa silmää ja sitten tulee luonne jne. muut asiat. Eihän sitä kumppania etsiessä hakeuduta toisen seuraan, jos ulkonäkö ei yhtään vetoa. Muistan vain, että viime kaudella ei tämä asia tainnut mennä asiantuntijoilla ihan putkeen. Ulkonäköä ei kannata aliarvioida kun etsitään kumppania.

No, enhän minä mikään avioliitto neuvoja ole, vaikka 30 vuotta avioliittoa onkin takanapäin. Gabi on kysynyt minulta pitkän avioliiton salaisuuksia ja vastaukseni on, että arvosta kumppaniasi ja hänen mielipiteitä (älä aliarvioi), luotettavuus ja se, että viihdytään yhdessä. Siskoni lisäsi vielä tähän, kun keskustelimme aiheesta, että ei saa aliarvioida hänen omaa perhettään ja sukulaisia, mikä on myös hyvä pointti. Onhan niitä pointteja monta, mutta nämä tuli silloin mieleen 🙂

 

Helga mekko

Helga mekko on pehmoista ja miellyttävää materiaalia! Mekossa on hieman ylös nouseva O-kaula-aukko. Kaula-aukko ei ole kireä eikä purista kaulaa. Hihat ovat kapeat ja pitkät ja mekko on aavistuksen slimmattu kainaloiden alta ensimmäiseen fyrrykantiiin. Mekko levenee kevyesti alaspäin ja ylettyy juuri polven alle, minulla on mekosta päällä koko 36. Mekko on loistava rentoon menoon ja myös etätöihin.

 

Kylie nilkkurisaapikkaat

Kylie nilkkurisaapikkaat ovat kevyet ja ne on helppo vetäistä jalkaan, koska kuminauha venyke joustaa! Ensin ajattelin, että miten nämä saapikkaat saa puettua jalkaan, koska varsi näyttää varsin kapealta ja vetoketjua ei ole, mutta pukeminen ei tuottanut mitään ongelmaa. Itselläni on normaali jalka, ei kapea eikä leveä, mutta ei myöskään rintava. Venyke antaa kivasti periksi. Nilkkurisaapikkaissa on hieman korkeampi varsi. Ne ovat eleettömän tyylikkäät kunnollisella kumipohjalla. Ulkosivussa on venyke. Saapikkaiden reunaa kiertää tyylikäs ruskea kantti. Koossa 5/38 sisäpohjan mitta on 25 cm.

Nilkkurisaapikkaat voi pukea hameiden, mekkojen ja housujen kanssa. Farkkujen kapeat lahkeet mahtuvat saapikkaiden sisälle

 

Tones pipo ja huivi

Tones pipo ja huivi ovat super pehmoisia ja tyylikkäitä. Pipo on pitkä, mutta sen reuna kuuluu kääntää. Huivi on leveähkö ja pitkä, sen voi kietaista kaulaan tai harteille myös takin päälle. Tones settiä löytyy mustan lisäksi myös beige.

 

Meillä ei ole tapana riidellä mieheni kanssa. En muista, koska olemme riidelleet viimeksi, siitä on useita, useita vuosia. Mutta kyllä me kinastelemme ja väittelemme asioista ja minä kuulemma välillä nalkutan. Mieheni joskus toivoo, että autossa, kun ei pääse pakoon, olisi sellainen äänieristetty plexiseinä istuinten välissä, jonka saisi rullata paikoilleen, kun aloitan nalkuttamisen. Hah, hah sanon minä! Minä en todellakaan nalkuta, vaan sanon napakasti asiat, mutta välillä joudun toistamaan sanomisiani useasti, kun ei mene perille eli tämäkö on nalkuttamista 🙂 Täytyy kyllä myös todeta, että 5 min sen jälkeen kun olen ”nalkuttanut” en muista mistä nalkutin 🙂 Se voi olla autolla ajamistyylistä tai jostain yhtä isosta asiasta tai että hän ei laita likaisia astioita tiskikoneeseen vaan jättää ne tiskipöydälle, sama koskee vaatteita, hänen vaatehuone on kuin pyörremyrsky aina välillä. Vaatehuoneen tuolit ovat täynnä vaatteita ja ne eivät vain kulkeudu sinne likavaatekoppaan…

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

2 kommenttia

    • Hei ja kiitos! Helga mekko on kiva ja pehmoinen 🙂 Mukavaa tiistaita, Kata