Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mustan paitamekon stailaus

Nämä Antoinett mekot ovat olleet aina tosi suosittuja. Suosion takana piilee kiva popliini kangas ja malli. Tämä malli on hauska, mutta samalla yksinkertaisen klassinen. Stailasimme mekon muutamilla eri tavoilla niin arkeen kuin juhlaan. Stailausvideo löytyy postauksen lopusta.

Tässä postauksessa esittelemme tuotteet, jotka stailasimme Antoinett takkimekon kanssa

 

Antoinett paitamekko

Antoinett paitamekko on suosittua popliini laatua. Paitamekossa on napit edessä ja pitkät hihat. Malliltaan se on suora ja siinä on taskut sivussa sekä helma on hieman pyöristetty. Hihansuissa ja kauluksen kantissa on valko/mustaraitainen kuosi. Minulla on mekosta päällä koko XS.

HUOM! Mekko on reilua kokoa! Siitä voi ottaa jopa kaksi kokoa ( yhden ainakin) pienemmän kuin normaalisti käyttää!

 

Day Teddy laukku

Teddy laukku on super söpö! Laukku on juuri loistavan kokoinen arkiseen käyttöön. Laukussa on musta kangasvuori ja sisätasku. Laukun suussa on magneetti neppari.

 

Musta neuleliivi mustan mekon päällä on tyylikäs ja setti näyttää kivalta, kun siinä on yhdistetty eri materiaaleja keskenään, mutta asussa on vain yksi väri

 

Kaylee lettineulos liivi

Neuleliivit ovat syksyn hittituotteita! Lettineulos liivi on kaunis klassinen liivi. Liivissä on V-aukkoinen pääntie. ”Hihat” putoavat hieman olkapäiden alapuolelle. Mallilitaan liivi on suora ja siinä on resori vyötäröllä. Minulla on liivistä päällä koko S (myös XS on ok)

 

Talven tullen ohkaiset poolot ovat loistavia kaikkien alle. Päälläni oleva Efinas poolo on ihanan tuntuinen päällä ja pooloa löytyy myös tummansininen ja luonnonvalkoinen. Alla olevan Kornelie kietaisuneuleen alla on valkoinen Milly paitis, joka on ihanan ohut ja soveltuu juuri kaikkien alle. Lisäksi paitis on malliltaan slimmattu eli se ei jää pussimaiseksi neuleiden alle.

 

Kornelie kietaisuneule

Kietaisuneule on upea! Neuleessa on pitkät hihat, jotka ovat hieman löysähköt. Kietaisuneule on helppo kiristää kuinka tiukaksi haluaa joten sen saa istumaan edestä rinnan kohdalta kauniisti. Neule on pehmoista ja hieman venyvää neulosta. Kietaisuneule sidotaan vasemmalle puolelle vyötäröä. Vyötäröllä on resori. Minulla on kietaisuneuleesta päällä koko S. Neuleesta voi ottaa oman koon tai yhden pienemmän koon kuin normaalisti, jos on siro ylhäältä.

Kornelie kietaisuneule on ihanan ylellinen, pehmoinen ja naisellinen neule. Luonnonvalkoinen on helppo yhdistää kaikkien muiden värien kanssa ja siniharmaa on kaunis perusvärien kanssa eli valkoisen, sinisen ja mustan kanssa

 

Bea boucle takki

Bea boucle takki on kaunis! Takki on kevyt ja helppo pukea päälle. Siinä on takkikaulus, sivuissa on taskut ja edessä on napit. Malliltaan takki on kapeahko ja suorahko. Takki on tyylikäs ja helppo heittää päälle.

 

Katso alla oleva stailausvideo!

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Ihana Kata ja ihanan pirteä video – tuli niin hyvä mieli, että pääsispä pian itsekin shoppailemaan ja tuommoisessa asussa hummailemaan vaikka musikaaliin tai lasilliselle! Ihanaa syksyä Doppiin ja täällä katson teidän videoita paljon pikkulapsiarjen keskellä ja haaveilen..

    • Hei Laura! Ihanaa kun tykkäsit 🙂 Kiitos ja ihanaa syksyä myös sinne ja tervetuloa käymään! Mukavaa tiistaita, Kata

  2. Monipuolinen musta kokonaisuus eri asusteilla.

    • Kiitos Anna-Maija 🙂 Mukavaa päivää, Kata