Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tsekkaa setit!

Itse olen mennyt ihan pyörryksiin ihastuksesta tähän pumpulin pehmoiseen modaaliin. Materiaali on todella ihana, se on ihana iholla ja se vain pestään ja pidetään. Vajaat kaksi viikkoa sitten esittelimme Dalton oloasu setin, johon kuului huppari pepun alle  ja housut suorilla lahkeilla. Nyt samaa sarjaa täydentää vaarinpaitamainen yläosa ja alaosana toimii housut, jonka nilkoissa on resorit. Tätä housumallia oli myös keväällä.

 

Gicelle paita

Gicelle paita on vaarinpaidan tyylinen paita, jonka voi yhdistää mihin vaan! Paidassa on kaulukset, napit edessä ja pitkät hihat. Paita on malliltaan suora ja reiluhko. Paitaa voi pitää auki ja sen alle voi pukea topin tai t-paidan. Paitaa voi myös pitää kiinni. Gabilla on päällä paidasta koko S ja minulla on paidasta päällä koko XS. Paidasta voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti.

 

Philosopher t-paita

Philosopher t-paita on klassinen t-paita kauniilla kultaisella tekstillä. T-paita on slimmattu eli se ei ole iso ja säkkimäinen.

 

Gicelle housut

Gicelle housut ovat ihanan pehmoiset! Gicelle housuissa on leveä kuminauha vyötärö ja siinä on nauhat. Sivuissa on taskut ja lahkeet kapenevat hieman alaspäin ja nilkassa on resori. Minulla on housuista päällä koko XS ja Gabilla on päällä koko S.

Tämän setin beige sävy on sama kuin Dalton setin beige sävy eli näitä tuotteita voi sekoittaa keskenään:)

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

2 kommenttia

    • Hei Anna-Maija! Niin ovat, todella pehmoiset ja ihanat päällä 🙂 Kata