Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kevyen kevyt vanutakki

Hei, mikä juttu tämä on? Elokuun puolivälissä tuli syksy! Aamulla kun lähdemme töihin, niin auton mittari näyttää +12C astetta, sataa vettä ja puut heiluvat. Soitin äidilleni tiistai aamuna ja hän sanoi, että asteita oli alle 10C. Aika outoa, sanon minä. Olihan se lämmin kausi lyhyt, kesä- ja heinäkuun. Toukokuussa oli kylmä ja se palasi taas heti kun siirryttiin elokuulle. Kyllä, lämpöä tarvitsen jossain välissä talvea. Ehkäpä se olisi reissu lämpöiseen vaikka mieheni puhuu Rukasta ja lumesta…

Heinäkuussa kun helteet puskivat päälle, niin mietti että olisipa edes hieman viileämmät säät. Nyt kun säät ovat viileät, haikailee helteiden perään. Onhan se ihmismieli (naisenmieli) mainio 🙂

 

Callina ruutuhame

Callina hameessa on kauniit syksyiset värit. Hame on kellotettu alaspäin. Vyötäröllä on leveä vyötärökantti ja sivussa on piilovetoketju. Hameen sivussa on taskut.

Ruutuhameesta löytyy beigeä, ruskeata ja terraa, joka nappaa uskomattoman kauniisti raitapaidan hailakan punaisen sävyn. Myös Nolona neuletakissa on mukana terransävyä melerattuna ja myös se on raita paitapuseroon super!

 

Bizzy paitis ja Nolona neuletakki

Bizzy on isohko, oversize mallinen paitapusero, jossa materiaali on aivan ihana! Paitis on suoran mallinen, hihat ovat pitkät ja niissä on kauniin leveät rannekkeet. Olkasauma on tiputettu olkapään alle.

Nolona on klassisen mallinen neuletakki, jossa on ympyrä kaula-aukko ja edessä on pienet napit. Neuletakki ylettyy lantiolle ja on kaunis niin housujen, hameiden kuin mekkojenkin kanssa. Nolonassa on upea väri, melerattu minkki.

Asu on ”mix and match” eli ruutua ja raitaa yhdessä. Combo on loistava, kun värisävyt sopivat keskenään yhteen. Valora sointuu myös asuuni rosalla kaulapannalla 🙂

 

Gianna mokkanilkkurit

Gianna nilkkureissa on super upea konjakin ruskea sävy! Nilkkurit ovat mokkanahkaa, sivussa on ruskea venyke ja sisäsaumassa on vetoketju. Pohja on beige ja reipas kumipohja. Nilkkureissa on pehmoinen kangasvuori. Sisäpohjan pituus koossa 38/5 on 25 cm. Lestiltään ne ovat normaalit/leveähköt.

Kita 100% villahuivin rosa väri on pehmoinen ja herkkä!

 

Kinnie neule

Kinnie neule toimii yksistään ja liivinä. Neuleessa on kaunis V-kaula-aukko, jota kiertää leveä kantti. Hihat ovat laskettu ja ne ylettyvät olkapäiden kohdalle. Malliltaan neule on reiluhko ja suora ja sivuissa on kivat halkiot, jotka keventävät suoranmallista neuletta.

Neuleen voi pukea yksistään tai sen alle voi pukea ohkaisen poolon, trikoopaidan tai kauluspaidan

Kinnie kuuluu niihin tuotteisiin, että ne eivät näytä valloittavalta henkarilla, mutta kun ne pukee päällensä, ovat ne kauniita ja ns. helppoja tuotteita

 

Hiking housut

Hiking housut ovat mukavat housut arkikäyttöön. Housujen vyötärö ylettyy navan päälle. Niissä on kivat yksityiskohdat. Sivussa on taskut ja vasemman lahkeen kohdalla on kiva yksityiskohta ”lukko”. Lahkeet ovat hieman kapenevat alaspäin. Gabilla on housuista koko 36.

Hiking housut ovat super mageet! Kangas on juuri sellaista, että ne voi puhdistaa fairyllä ja rätillä, jos niihin tulee tahra ja ne kuivuvat sekunneissa

 

Callas tikkitakki

Callas tikkitakki on juuri oikeanlainen takki alkusyksyyn! Takki on super kevyt ja se on helppo pukea päälle. Takissa on ohuen ohut tikkivuori. Takissa on isohko kaulus ja takin edessä on painonapit. Malliltaan se on suorahko ja se ylettyy reilusti polven alle. Takissa on venykevyö hopeanvärisellä soljella. Sivuissa on halkiot ja edessä on reilun kokoiset paikkataskut. Gabilla on takista päällä koko 36 ja minulla on koko 34.

Vyön voi napsauttaa kiinni myös taakse. Itse mennä viipotan yleensä takki auki, niin silloin vyö pysyy hyvin paikoillaan kun se on takana kiinni

 

Kaikki postauksen tuotteet sekä myös videot takeista löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä.

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Minkki väri näyttää upealta. Onko se enemmän vaaleanpunainen vai beige luonnossa?

    • Hei Maritta! Minkki on upea sävy 🙂 Tämä minkki on rosaan taittuva. Mutta minkin sävyjä on useita, PT cashmir neule on taas ihan ruskean minkki. Mukavaa viikonloppua, kata

    • Hei Anna-Maija! Se on kaunis melerattu ja marjapuurokin neuletakista on tulossa juuri verkkoon 🙂 Mukavaa sadepäivää 🙂 kata