Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ryan farkut syysvärissä

Syksy on sellaista aikaa, kun haluaa hankkia itselleen uudet farkut. Meiltä löytyy useita farkkumalleja ja kerron niistä lyhykäisesti. Kaikki mainitsemani farkut löytyvät DOPPshop verkkokaupasta, josta voi lukea lisää yksityiskohtia.

Kuten kaikissa vaatteissa, suositaan keväällä vaaleita farkkupesuja ja talven tullen halutaan siirtyä tummempiin pesuihin

 

Mitä farkkuja meiltä löytyy nyt koko syksyn:

  1. Dream Chic nilkkafarkut pituus 27″ meiltä löytyy aina keskisinisenä, mustikan värisenä ja mustana (keväällä farkuista tulee eri värejä)
  2. Dream skinny farkut pituus 30″ ja 32″ löytyy aina tumma pesu D651, mustikan värinen ja musta, näitä perusvärejä saa myös 34″ pituisina, joita tilaamme asiakkaan pyynnöstä
  3. Dream farkut pituus 30″ ja 32″ löytyvät aina mustikan värisenä ja mustana, näitä perusvärejä saa myös 34″ pituisina, joita tilaamme asiakkaan pyynnöstä
  4. Fiola farkut pituus noin 30″ (valmistettu vain yksi pituus) löytyy sinisenä ja mustaharmaana
  5. Rich Carrot farkut eli porkkanafarkut pituus 28″ käännettynä, avattuna lahje n. 30″
  6. Rich Cargo farkut, pituus 28″
  7. Ryan farkut pituus 28″ värit vaaleansininen ja mustaharmaa

Näitä malleja meiltä löytyy nyt koko tämän syksyn 🙂

 

Herdis samettipaita

Herdis paita on pehmoista samettia ja aivan ihana päällä. Paidassa on paitapusero kaulus ja pitkät hihat. Malliltaan se on aavistuksen slimmattu vyötärön kohdalta, mutta siinä ei ole muotolaskoksia selässä. Helma on pyöristetty ja edessä on kaunis fyrrykantti joka jatkuu selkäpuolelle. Minulla on paidasta päällä koko 34. Paitaa on saatavilla vain tämä erä.

 

Ryan farkut

Ryan farkuissa on korkea vyötärö. Niissä on jopa neljä senttiä korkeampi vyötärö kuin Fiola farkuissa eli vyötärönauhan verran korkeampi. Pepputaskut ovat loistavalla kohdalla, kuva niistä löytyy DOPPshop verkkokaupastamme. Farkut ovat istuvat pohkeeseen saakka, jonka jälkeen lahje levenee ihan aavistuksen verran. Pesu on style.  Farkuista on valmistettu tämä yksi pituus joka on 28″. Farkut joustavat reippaasti, joten näistäkään ei saa ottaa liian isoa kokoa, varsinkaan jos on A- tai X-vartaloinen. Silloin näin korkeassa mallissa on vaarana se, että se jää takaa, ristiselän kohdalta, liian isoksi. Mutta katso verkkokaupastamme mitat, niin osaat valita itsellesi oikean koon.

Ryan farkut vaaleansinisenä pesuna olivat keväällä ihan meidän hittifarkut! Itsekin tykkään niistä todella kovaa. Nyt saimme Ryaneista kivan musta/harmaan pesun talveksi!

 

Kun menet meidän klassikkofarkkujen eli Dream Chic, Dream skinny ja Dream mallien kohtaan verkkokaupassamme, löytyy farkuista video esittely. Suosittelen kurkkaaman ne 🙂 Kaikki farkut löytyvät täältä.

Katso alla oleva video Ryan farkuista!

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15. Tervetuloa!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

    • Hei Anna-Maija! Kaikki eivät pidä farkuista, onneksi löytyy muita vaihtoehtoja 🙂 Mukavaa päivää, kata