Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tyylikkäät oloasut ihan mihin vaan!

Tiedätkö kun on sellainen olo, että ei halua pukea farkkuja jalkaansa vaan haluaa jotain mukavampaa päälle, mutta sen tulee olla siistiä? Niin siistiä, että ne päällä kehtaa pistää nenänsä ulos ovesta ja lähteä ihmisten ilmoille, oli sitten kesä tai talvi, tai mitä pukea päälle, kun lentokoneessa farkut tuntuvat ahdistavilta? Ratkaisu on tässä! Super tyylikkäät, loistava laatuiset ja rypistymättömät olovaatteet, jotka ovat salonkikelpoisia.

Katso postauksen lopusta Gabin ja minun stailausvideo näistä super tyylikkäistä oloasuista!

 

 

Oloasu sarjaan kuuluu:

 • V-aukkoinen t-paita
 • O-aukkoinen t-paita vain tummansiniseen, vaalean hiekkana ei ole valmistettu
 • Culotteshousut
 • Paitajakku

 

Beca culottes housut

Culotteshousuissa on leveähkö kuminauha vyötärö. Housujen sivuissa on taskut. Housut laskeutuvat erittäin kauniisti ja loppuvat noin nilkkaan, riippuen naisen pituudesta. Lahkeissa  on pienet halkiot. Minulla on päällä XS housut ja Gabilla on päällä S housut. Housut vastaavat normaalia/hieman reilumpaa mitoitusta. Vyötärö venyy noin 20 cm.

Culottes housut ovat pehmoista ja hengittävää materiaalia, joka ei rypisty.

 

Tessan tossut

Tessan tossut ovat super söpöt! Ne ovat ihanan pehmoiset jalkaan ja käyvät kumipohjan ansiosta sisä- ja ulkotossuina. Koot vastaavat normaaleja kokoja. Gabilla on kengänkoko 39 ja hänellä on 39 kokoiset tossut.

 

Beca v-aukkoinen t-paita

Beca t-paidassa on sopivan kokoinen V-kaula-aukko. Siinä on lyhkäiset hihat ja malliltaan se on ihan suora ja se ylettyy lantiolle. Minulla ja Gabilla on t-paidasta päällä koko S, t-paita vastaa normaalia kokoa.

T-paita on pehmoista ja hengittävää materiaalia, pese ja pidä!

 

Gabilla on setistä päällä koko S. Minulla on päälläni koko XS, paitsi Unita paidasta minulla on päälläni koko S. Oloasun tuotteet myydään kaikki erikseen eli kokoja voi miksailla, samoin värejä ja yhdistää tuotteita muihinkin asuihin.

Tossuja käytämme Gabin kanssa ympäri vuoden, itselläni on tällaiset tossut kodin lisäksi Espanjan lomakodissa, veneessä, huvilalla ja vein tällaiset Rukallekin. Aina kotiin tullessa riisun ensimmäiseksi sukat tai sukkikset ja laitan tossut jalkaan.

 

Beca paitapusakka

Paitapusakka on style! Se käy myös muiden asujen päälle. Paitapusakan edessä on kaksi taskua. Pusakassa on kaulukset ja vetoketju edessä. Pusakan helmassa on leveähkö kantti. Minulla on paitapusakasta päällä koko XS ja Gabilla on koko S. Pusakka vastaa normaalia tai hieman reiluhkoa kokoa.

Paitapusakka on pehmoista ja ihanaa materiaalia. 

 

Pernilla tossut

Pernilla tossut ovat loistavat tossut sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tossut ovat tosi pehmoiset ja ihanat jalkaan ja niissä on kumipohja. Tossut vastaavat normaalia kokoa. Minulla on kengän koko 38 ja minulla on 38 kokoiset tossut.

 

Katso alla oleva Katan ja Gabin stailausvideo! Tuotteita on saatavilla vain rajoitettu erä.

 

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Hei olen jo pitkään seurannut blogia ne. Nyt olisi ollut mieluinen kesämekko,tuo kaunis Helppo Raitamekko. Haluisin sellaisen. Koko L. Ymmärsikö oikein että sitä ei saa.

  • Hei Sirkka! Valitettavasti mekko loppui, seuraile jos sitä tulee verkkokauppaan vielä! vastaavaa tulee ainakin loppuviikosta 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Nyt on tyylikkäät oloasut;rennot, ryppääntymättömät sekä salonkikelpoiset.

  Vaikka culottes-housut jakavat mielipiteitä, niin nämä housut eivät tee pönäkäksi. Kangas laskeutuu ja istuu kauniisti päällä. Lahkeiden sivuhalkiot ovat ihanat ekstrat.

  Paitapusakka on trendikäs. Sen voi pukea housujen, mekon ja hameen kanssa. Tämä voisi olla yhtä huoleton rotsi kuin Lucy-rotsi, mitä moni jäi ilman.

  Molemmat paitamallit ovat kauniita; v-tai o kaula-aukko, vapaa valinta.

  Karvatossut ovat veikeät. Söpöt ja lakatut varpaankynnet tietty näin kesällä.

  Vaalea vai tumma oloasu, niin siinäpä pulma. Vaalea on todella kaunis, mutta ei se sininenkään huono ole. Klassisia värejä eivätkä kausivärejä. Nämä asut ovat kyllä oivat reissuvaatteet.

  • Hei Jaana! No eikö vain? 🙂 Nämä ovat todella sievät culottes housut, laskeutuvat loistavasti 🙂 Jep, ruissuun kympit ja muutenkin! kerma on kaunis ja ylellinen ja tummansininen aina varma valinta. Mukavaa päivää, kata

  • Hei Anna-Maija! Kiitos 🙂 Ovat kyllä ihanat ja stylet, niillä menee moneen paikkaan. Mukavaa päivää, kata