Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Helppo raitamekko

Pikainen moikkaus vielä ennen Juhannusta. Nyt on ollut tuli pepun alla. Viime perjantaina vielä luulin, että en pääsekään lähtemään Vaasaan jo puolivälissä tätä viikkoa vaan se menee ihan viime tinkaan, mutta kun puskimme lauantain ja sunnuntain töitä ja maanantaina vielä kukonlaulun aikaan menimme pakkaamaan verkkokauppa tilauksia, niin jo eilen iltapäivällä rupesi näyttämään lupaavalta. Joten pian tilanneiden puhelimiin kilkahtaa postilta pakettien hakuilmoituksia:)

 

Jodina raitamekko

Jodina mekko on 100% puuvillaa. Se on samaa materiaalia kuin Aamiaismekko, mutta eri mallinen ja eri kuosinen. Jodina mekossa on lyhyet hihat. Kaula-aukko on V-mallinen, joka ei ole liian syvä. Malliltaan Jodina on suora fyrrykanttiin saakka, jonka jälkeen helma hieman laskostuu ja laskeutuu suorana alaspäin. Mekko ylettyy noin polveen ja minulla on mekosta päällä koko S.

Jodina mekon pohjaväri on luonnonvaalea ja siinä on mustia ja pronssin värisiä raitoja. Mekossa on kerrassaan tyylikäs väritys!

 

Oletko tutustunut meidän kesähattu valikoimaamme? Kannattaa tutustua, koska mielestäni kaikki hatut istuvat hyvin päähän ja niissä on sopivan kokoiset lierit. Tässäkään hatussa ei lieri ole liian iso ja häiritsevä. Hattu on siitä hyvä, että vaikka sen viikkaa laukkuun, sille ei tapahdu mitään. Pääset tutustumaan kesähattu valikoimaamme täällä.

 

Vaasan huvilallamme on tänä kesänä käynyt ainoastaan meidän luottomies, joka huolehtii siitä kun olemme poissa ja kukkatäti. Luottomies on avannut huvilan isot ikkunaluukut, katsonut että saamme veden baljuun ja pääsemme ulkosuihkuun (vesi on varmasti taas ihan jääkylmää) ja leikannut ruohon. Kukkatäti on käynyt laittamassa kukkapenkin kuntoon talven jälkeen ja hän sanoi laittaneensa kiviportaille jotain valkoista. Hän tietää, että valkoiset kukat miellyttävät silmääni. Tämä on ensimmäinen vuosi aikoihin, kun en ollut tilannut siivoojia talven jälkeen huvilaan. Unohdin koko asian, eikä muistanut mieskään. Muistin sen itse asiassa vasta viikko sitten ja tiedän, että aikataulu olisi mennyt heillä liian tiukaksi. No, nyt siivoamme itse (noin 400 neliön vanha hirsihuvila) ja yleensä siellä ei paljoa sotkua olekaan. Pölyä lähinnä ja nyt laitetaan sormet ristiin, että tänä vuonna ei ole ollut hiiriä huvilassa. Silloin on sotkua, papanoita on keittiö täynnä. Yäk! Silloin saa laittaa hengityssuojaimen kasvoille, hanskat käteen ja ruveta desinfioimaan paikkoja. Se riippuu niin talvesta, tulevatko ne sisälle vai eivät. Moneen vuoteen niitä ei ole ollut, toivotaan ettei tänäkään vuonna. Nyt en millään niitä jaksaisi.

Kun on päärakennus, kaksi pikkuhuvilaa ja huussi  siivottu ja raahattu ruoat ja juomat huvilaan (veneellä) niin sitten lösähdän korituoliin ja hengähdän hetkeksi. Lapsilla on tulossa noin 20 kaveria sinne meille, mutta he hääräilevät sielä pikkuhuviloissa ja tontin toisessa päässä. Kuulemma kaksi pientä koiraakin sinne on tulossa, saa nähdä mitä Valora tykkää, kun muita koiria tulee sen reviirille. Jadestahan se ei välitä, mutta nämä kaksi muuta… Saas nähdä millainen härdelli Juhannus on luvassa, olenko levännyt vai silmät ristissä taas ensi maanantaina pelipaikalla.

 

Vielä en toivottele teille Juhannuksia, koska tarkoituksena on tehdä se vasta muutaman päivän päästä. Nähdään pian!

Palvelemme liikkeessä juhannusviikolla ma-ke 11-18 to 11-16. Olemme suljettu pe-su.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Valora ja Jade kiittävät kommenteista ja terkuista, joita he saivat viime perjantain Instagram ja Facebook postaukseen 🙂

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Nyt on ollut tuli pepun alla myös Doppilaisilla ja Jodina raitamekko on myyty loppuun. Raikas kesämekko sekä huoleton. Kesähattuja nyt todellakin tarvitaan..

  Katalle toivon rankan työrupeaman jälkeen rentouttavaa juhannusta. Pidän peukkuja, että hiiret ovat olleet poissa huvilaltanne. Me on hankittu saareen hiirenkarkottimia ja ne on kyllä auttaneet. Ei ole ollut hiirten sotkuja siivottavana, mutta pölyihin ne eivät kuitenkaan tehoaa.

  Valoralle voi tulla rankka juhannus, kun on vahdittava reviiriä. Jadellehan käy kaikki. Tärkeää on myös suojata kuumuudelta eläimet eikä vain itsensä.

  Seuraavaa postausta odotellessa ja aina ei tarvitse Katan sekä Gabin olla töiden ääressä. Teilläkin oikeus lomailla ja verkkokauppa kuitenkin pelittää, joten tilaukset menee sisään. Pakettejen toimitus on toiminut hyvin ja ne tulee ajatustakin nopeammin perille.

  • Hei Jaana! Hiiret tosiaan olivat pysyneet poissa huvilasta ja hyvä niin 🙂 Jep, vahdittavaa oli ja oli Valoralle kova paikka kun pidimme sen sisällä ja nämä vieraat nelijalkaiset ”räksyttivät ulkona” Valoran tontilla…mutta selvisimme 🙂 Jep, gabi lähti nyt lomailemaan ja itsekin yritän pitää heinäkuussa viikon loman 🙂 Tai työleirin Rukalla ja Vaasan huvilalla. Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Voi miten hienosti tuo hattu sopii myös Valoralle 😀.

  • Kiitos Eilamari! Valora on tyylikäs 🙂 terkuin kata

 3. Vilpoisa kesämekko ja Valorakin hellehatussa.

  • Hei Anna-Maija! Totta, ihanan kevyt ja ilmava 🙂 Juu, pitää muistaa suojata koirulit myös vahvalta auringolta. Mukavaa päivää, kata