Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Neliö kaula-aukkoiset hellemekot

Neliönmalliset kaula-aukot ovat hellemekoissa nyt pop. Samoin pop ovat kumilanka rypytykset niin mekkojen yläosissa ja hihoissa. Kumilanka rypytykset tuovat mieleeni beigen kesämekon, jota käytin 13-vuotiaana siskoni häissä. Juu, olin trendikäs jo 13-vuotiaana, vaatehullu olen ollut koko ikäni 🙂 Mutta niin on ollut äitinikin ja on edelleen. Hän suunnittelee asunsa tarkasti eri tilaisuuksiin  ja seuraa 84-vuotiaana silmä tarkkana tätä blogia ja kommentoi aina asuja meidän viikkokeskustelussa.

 

Juliet mekkoon voi pukea myös vyön, jolla mekon saa kurottua kasaan vyötärölle.  Sidoin pitkän kangasvyön tuplasolmulle, jotta vyö näyttäisi rennommalta ja sopisi Juliet mekon tyyliin.

 

Juliet mekko

Ristin Juliet mekon ”hattaramekoksi” siitä syystä, että mekko on henkäyksen kevyt ja ilmava. Juliet mekossa on leveät olkaimet, joissa on kuminauha sisällä eli ne joustavat. Olkainten alle rintaliivit piiloutuvat loistavasti. Rinnan päällä on myös noin 5 cm rypytysnauha,  joka venyy jopa noin 35 cm. Mekossa on kaksi salsakanttia ja mekko ylettyy juuri polven alle. Mekko levenee vahvasti alaspäin heti kainaloiden alta.

Juliet mekko on reilua kokoa. Suosittelemme ottamaan mekosta yhden koon pienemmän kuin normaalisti. Alaosan kanssa ei tässä mekossa tule ongelmia, tilaa löytyy eli ota kokosi yläosan mukaan minus yksi koko. Jos olet siro ylävartalosta, voit ottaa jopa kaksi kokoa pienemmän kuin normaalisti. Minulla on päälläni koko 32 ja normaalisti käytän yleensä kokoa 34, joskus kokoa 36.

 

Juliet mekon voi pukea kesällä iltamenoihin vyöllä tai ilman vyötä ja se soveltuu myös rantamekoksi uikkareiden päälle. Tällä mekolla ei tule kuuma, koska mekko on ilmava ja se ei nappaa vartaloon kiinni. Laskin mekon alas vyötärölle ja se toimisi puolihameenakin, paitsi olkaimet olivat silloin turhat enkä tiennyt mihin ne olisin piilottanut, ehkä leveän vyön alle!

 

Jesine mekko

Jesine on ilmava ja ihana kesämekko moneen menoon monen eri kengän kanssa! Myös Jesine mekossa on neliönmallinen kaula-aukko edessä ja takana. Olkapäillä on kuminauha ja hihat ovat lyhkäiset ja hieman pussimaiset. Hihansuissa on kuminauha, joka ei ole kiristävä. Mekon alhaalla on yksi fyrrykantti. Mekko ylettyy noin polveen. Minulla on mekosta päällä koko 34 ja se on minulle juuri sopiva koko.

 

Jesine mekkoon en pukisi vyötä vyötärölle, tämä mekko ei sitä kaipaa, koska mekko on suht kapea kauttaaltaan ja vyö siinä olisi liikaa. Tämä mekko on kaunis näin!

 

Katso alla oleva esittelyvideo Juliet hattaramekosta!

 

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Kauniita mekkoja ja kaunis Kata. Nopeat kotiuttaneet mekot helteitten helpotukseksi. Helteet sen kuin jatkuu joten mekoille on käyttöä.

    Ikää se ei todellakaan katso, että voi seurata muotia, poimia itselleen sopivat asut ja nauttia elämästä. Uskon, että Doppin blogin lukijakunta on laaja sekä ikäskaala myös. Blogi on taatusti Suomen luetuimpia ja some-kanavat saanet hurjasti seuraajia.

    Saas nähdä jatkuuko blogissa mekkojen rumba vai mistä saamme nauttia seuraavaksi? Täytyy tutkailla Doppin verkkokaupan valikoimaa, koska muutama piristys tarvitaan kesäasuihini.

    • Hei Jaana! Kiitos 🙂 Mekkoja on tosiaan ollut ja hyvä niin, että valikoimaa on piisannut, koska helle on ollut melkoinen 🙂 Jep tutkaile, sieltä hupenee tavara hurjaa vauhtia. Mukavaa päivää, nautitaan helteistä! kata

  2. Jesine-mekko on monikäyttöisempi sekä arkeen ja juhlaan muilla asusteilla.

    • Hei Anna-Maija! Jep, toimii loistavasti 🙂 Ihanaa helleviikkoa, Kata