Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Nyt on kaikki niin coolia!

Nyt on kaikki niin coolia eli mekot ovat cooleja, sandaalit ja laukut ovat super cooleja ja mekon alla olevat pantsit ovat hyper coolit! Katso postauksen lopussa olevasta videosta nämä hyper coolit pantsit. Pöksyt ovat jokaisen naisen pöksyt ja ne pelastavat monesta täpärästä tilanteesta juuri näin kesäkuumalla. En paljasta enempää, katso video ja ihastu!

 

DAY Craphics camera laukku

Camera laukussa on ihanan leveä hihna, joka on säädettävä. Hihnassa lukee mustalla DAY. Laukku aukeaa päältä ja lakun sisällä on vetoketjutasku. Laukun edessä on myös isohko vetoketjutasku. Laukun koko on 26 x 20 cm. Laukkuun mahtuu paljon tavaraa!

 

Jensy t-paita mekko

Jensy t-paita mekko on paksumpaa trikoota, josta ei näy läpi! Malliltaan mekko on A-linjainen ja siinä on pyöreä kaula-aukko ja lyhkäiset hihat. Mekko on malliltaan kapeampi rinnan kohdalta, jonka jälkeen se lähtee levenemään alaspäin. Mekon edessä oleva pystysauma on loistava yksityiskohta ja katkaisee mekon kivasti. Mekossa on taskut ja mekko ylettyy noin polveen.

Mekon hihat ovat hieman löysähköt, mikä tuntuu kivalta ja pituuskin on hihoissa hyvä

 

Jalassani minulla on Sarah sandaalit. Tästä kuvasta näkee kivasti laukun hihnan tekstin. Itse tykkään teksteistä, ne tuovat pienen jipon simppeleihin laukkuhin.

 

Jensy t-paita mekkoa löytyy valkoisen lisäksi mustana. Kummatkin värit ovat aivan ihania ja helppo yhdistää erilaisiin kenkiin ja asusteisiin. Kerron t-paita mekon koosta sen verran, että valkoisesta mekosta minulla on päällä koko S ja mustasta mekosta minulla on päällä koko XS. Kumpikin minulle käy, valkoinen S kokoinen mekko on hieman leveämpi ja pidempi kuin musta mekko, joka on kokoa XS. Voisin käyttää kumpaakin kokoa ja suosittelen tutustumaan kokotaulukkoon, joka löytyy verkkokaupastamme. Mekossa kannattaa ottaa huomioon, että mekko voi kutistua 5% ja uskon että se sen tekee, koska mekossa on lyocelliä. Mutta muistathan aina kuositella (vedellä napakasti) vaatteet kun otat ne pesukoneesta ja jos silität, niin käytä apunasi vettä, jota suihkuttelet silitysraudasta tai erillisestä vesipullosta.

 

Asusteet

Nyt on aivan ihanat laukut ja ihanat sandaalit. Sellaiset tuotteet jotka käyvät ympäri vuoden!

Cassandra sandaalit ovat mustaa huopakangasta päältä ja päällä on kaksi solkea, joita voi säätää tiukemmalla/löysemmälle jos haluaa. Sandaaleissa on nahkainen sisäpohja ja musta kumipohja. Sandaalit soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön.

Laukut ovat samaa sarjaa. Pikkulaukku ja iso laukku ovat ihanan pehmoista ruutukuosia, joka tekee niistä mielenkiintoisia. Pikkulaukku on taas varsinainen tilaihme ja isompaan kassiin mahtuu helposti läppäri ja muut tavarat. Iso kassi ei ole liian iso arkipäiväiseen käyttöön.

Isoon kassiin voi vaihtaa myös DAYn Logo strapin, joka löytyy täältä.

 

Nyt tulee loppuhuipennus eli video hyper cooleista pantseistä!

Ps. Lisää Cooling pantsejä saapuu ma/ti joten tilauksen voi verkkokaupasta jo tehdä. Pääset verkkokauppaan tästä.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Nyt on oikea mekko rumba! Uusia sekkoja tulee Doppiin vauhdilla. Hyvä, että ehtii blogin lukea, miettimään, niin jo on mekot menneet. Nopea pitää olla, jos tietyn mekon haluaa itselleen. Helteet jatkuu, joten mekko on helpoin ja mukavin asu ainakin omasta mielestäni.

    Cooling pants ja vilauttele vaaraa ei ole. Eivät todellakaan näyttäneet housuliiveiltä, vaan tyylikkäiltä pikkareilta. Valkoisen mekon alla oiva valinta. Ei haittaa, vaikka tuuli helmaa heiluttaisi. Täytyy tutustua tähän tuotteeseen ja miettiä omaa kokoa.

    Laukkuja ei koskaan voi olla liikaa. Hihnan teksti tuo kivan särmän asuun. Sandaalejakin tupsahtelee tiuhaan tahtiin. Cassandra sandaalit menisi ympäri vuoden. Voisin tassutella niillä sisällä toimistossa lepuuttaen jalkojani. Pohjan varmaan voi pestä, niin ei haittaa vaikka ulkoilisi kesällä ja syksyllä siirtäisi ne sisäkäyttöön.

    • Hei Jaana! No niin meidänkin mielestä, mekk rumba on aikamoinen ja Instan ja Facen puolella vielä kovempi 🙂 Totta, nopea on oltava jos jotain haluaa! Cooling pantsit ovat aikamoiset, aivan ihanat kaksi päivää niitä pitäneenä. Nyt saa tosiaan pukea sandut jalkaan, niiiin ihanaa säätä on luvattu! Mukavaa loppu viikkoa, kata

  2. Musta Jensy t-paita tyylikkäämpi,pantsit ainakin minulla ahdistavat.

    • Hei Anna-Maija! Voi, nämä eivät ahdista! Eivät ole kovaa vaan pehmoista ja joustavaa matskua. Ovat kuin pikkiuhousut eivät housuliivit. Mukavaa päivää, kata