Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mikä mekko tämä on?

Sen verran on näyttävä mekko, että jos näkisin tämän mekon jollakin päällä niin huokaisisin ihastuksesta ja kysyisin samantien, mikä mekko tämä on? Mekko on kerrassaan näyttävä sirolla yläosalla ja leveällä helmaosalla, joka ihanasti keinahtelee kantajansa päällä.

Näyttävää Yachi mekkoa löytyy beige ja musta eli enään täytyy päättää että haluaako klassisen tyylikkään beigen vai näyttävän ja melkeinpä mihin tahansa soveltuvan mustan…kerro sinä!

 

Mitä mekkojen päälle?

Tämä on ainainen kysymys, kun mekko on hihaton. Vastaukseni on mitä tahansa, KUNHAN malli on oikea. Leveähelmaisen mekon päälle puetaan jotain lyhkäistä. Kuten huomaat, ylettyy Chalina neulejakku hieman vyötärön alapuolelle, mutta ei paljoa. Puin leveän vyön neulejakun päälle, koska tällä kikalla voi levenevän helman päälle pukea hieman pidemmänkin neuletakin. Mutta huomiothan sanat hieman pidemmän, en tarkoita pidempää neuletakkia pepun alle, puoleen reiteen tai polveen saakka. Jos levenevän helman ja vieläpä midimittaisen helman päälle pukee pidemmän neuletakin, on kokonaisuus liian raskas, tunkkainen ja kaiken kukkuraksi tasapaksu. Joten tällä vyöllä ratkaisemme monta asiaa.

Chalina neuletakkia voi käyttää esim. tämän Yachi mekon kanssa ihan ilman vyötäkin, koska neuletakki on pieni ja ilmava ja siro. Chalina on 10 pisteen tyylikäs ”härpäke” joka on helppo pukea toppien ja mekkojen päälle

 

Yachi mekko

Yachi mekko on kerrassaan hurmaava! Mekossa on kuminauha venyke yläosa eli se joustaa, mutta tulee huomioida, että venykkeen yläpuolella oleva kaistale ei veny. Venyke loppuu vyötärön kapeimpaan kohtaan, hieman keskikohtaa ylemmäs, jonka jälkeen helma levenee alaspäin. Helmaa on suht runsaasti eli mekko on näyttävä kantajallaan. Mekko ylettyy melkein nilkkoihin ja mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko 34 ja se vastaa normaalia kokoa.

 

Puusolkiset vyöt loppuivat tässä vaaleassa hiekan sekä mustassa sävyssä, mutta saamme niitä lisää eli ne saapuvat meille juhannuksen jälkeen. Voit tilata vyön jo verkkokaupastamme, niin toimitamme ne heti kun ne ovat saapuneet meille.

 

Jos näet ihanan asun jollain päällä, niin menetkö kysymään, mistä ja mikä asu on? Minä menen 🙂 En tokikaan hyökkää kenenkään pöytään ravintolassa vaikka näkisin kuinka lumoavan mekon, mutta jos nainen sopivasti tulee minua vastaan tai törmään häneen naistenhuonessa, niin kysyn kyllä. Minulta kysellään aina välillä asustani ja kerron mielelläni mikä asu on ja mistä sen olen hankkinut 🙂 Kaikki asuni ovat meiltä, poikkeuksen tekee superjuhlavat asut vaativat juhlatilaisuudet. Ne asut olen voinut teettää tai hankkia muualta.

Minusta voi aina kysyä, mikä asu ja mistä se on hankittu, jos näkee jotain ihanaa 🙂 Itse tykkään, kun minulta kysytään ja kerron mielelläni vaikka asu olisi muualta kuin meiltä. Ei se ole iso juttu, pääasia kun saa auttaa jos voi

 

Yachi mekko toimii ilman vyötä ja vyöllä. Sanoisin sen olevan hieman rennomman oloinen ja helpompi mekko arkeen, kun sen pukee ilman vyötä. Jos mekkoa haluaa asustaa juhlavammaksi tai enemmän menomekoksi, tuo vyö siihen kivasti särmää. Itse kuulun on/off sarjaan kun puhutaan vöistä. Tykkään välillä pukea vyön ja korostaa vyötäröä, mutta joskus taas vyö tuntuu liian puetulta. Tuntuu, että on liian ”pynttäytynyt olo” mikä kuulostaa ihan hassulta. Mutta vyöllä on suuri merkitys pukeutumiseen, vaikka se tuntuu ehkä pieneltä asialta, mutta sitä se ei ole.

Minun pukeutumisfilosofiaani kuuluu sanonta: ”Vähemmän on enemmän” eli haluan pitää asuni selkeänä, mutta jos siinä on monta elementtiä, niin silloin tykkään siitä, että ne ovat yksivärisiä ja sävy sävyyn olevia tuotteita. Kuten huomata saattaa, nämäkin mekot on asustettu harmonisesti ja rauhallisen tyylikkäästi

 

 

Pienet esittelyvideot mekoista löytyvät DOPpshop verkkokaupastamme täältä.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Viime keväänä, kun tilasin teiltä sinipohjaisen ns. aamiaismekon, niin minulta on kysytty: mistä se on? Ihan mielelläni vastasin, tiesin sen olevan muittenkin mielestä ihana!

  • Hei Marjatta! Ihanaa kun tykkäsit mekosta ja sait kyselyitä 🙂 Se on aina ihana tunne kun joku kysyy jostain asusta ja miten kiva sitä onkaan kertoa, mistä sen on hankkinut 🙂 Tulee hyvä fiilis! Aurinkoista viikonloppua, kata

 2. Nyt on kauniit mekot ja tuulen viemää elokuva tuli mieleen. Helmat hulmuaa, yläosa on korumaisen kaunis ja molemmat värit ovat hyviä vaihtoehtoja.

  Vaikka itse olen musta värin kannattaja, niin nyt kallistun upean beige mekkoon. Neuletakin ja vyön kanssa beige mekko on tyylikäs ja kaunis. Ei mustassa mitään vikaa ole, mutta tällä kertaa täydet pisteet beigelle.

  Onneksi nykyinen muoti on laajalla valikoimalla varustettua, että jokaiselle löytyy jotakin eikä vain tietyn pituiselle ja tietyn tyylistä. Hyvä niin, koska jokaiselle tyylille löytyy omat kannattajansa. Doppissa on kyllä ajatonta ja helposti yhdisteltävää vaatetusta ja palvelu on ihan ykköstä.

  • Hei Jaana! Kiitos kommentistasi 🙂 No tulee tosiaan Tuulen Viemää mieleen. Vaikea on päättää kumpiko on ihanempi, musta vai beige ja kiva kuulla, että sinä osasit päättää ja tykästyit beigeen 🙂 Setti on kaunis neuletakilla ja vyöllä. No on kyllä, kaikille löytyy jotain vartalotyypistä riippumatta. Mukavaa tulevaa viikonloppua, Kata

  • Hei Anna-Maija 🙂 Musta on aina tyylikäs, siitä ei pääse mihinkään ja beige on hieman arkisempi, mutta senkin voi asustaa kauniisti juhlaan. 160 cm ja yli mekon kanssa ei ole mitään ongelmaa pituuden kanssa, mutta onneksi löytyy myös mekkoja jotka ovat lyhkäisimmilekin naisille sopivan midimittaisia 🙂 Nyt on loistava ”muoti” kun kaikille löytyy juuri sopivan mittaisia mekkoja 🙂 Ihanaa helleviikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *