Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Aamiaismekot kolmessa värissä

Kastoin mekon Aamiaismekoksi puolitoista vuotta sitten, kun olimme mieheni kanssa Espanjassa ja puin suihkun jälkeen päälleni tämän mallisen mekon. Mekko kuvasti juuri sitä hetkeä paremmin kuin hyvin eli kesällä kun herää eikä tiedä vielä mitä tulee päivän aikana touhuamaan, voi päällensä pukea Aamiaismekon. Aamiaismekko toimii myös kun hotellissa menee aamupalalle ja miettii vielä, mitkä tulevat olemaan päivän aktiviteetit.

Aamiaismekkoja löytyy:

 • Vaaleansininen kukka
 • Oranssin punainen kukka
 • Musta kukka

 

Aamiaismekot ovat 100 % puuvillaa. Ne ovat täysin saman mallisia kuin Gesina t-paidat mutta näihin on ainoastaan lisätty pituutta, jotta t-paidasta on saatu mekko. Kaikki Gesina t-paidat € 26,95 löytyvät täältä.

Vaaleansininen on ihanan raikas ja todella onnistunut sävy. Suzie sandaalit ovat loistavat mekkoon eli setti on todella kaunis!

 

Minun kokoni Aamiasmekosta on S koko, mutta tämä vaaleansininen mekko päälläni on koko M. Tämä koko on leveämpi kuin koko S eli vyön päälle voi vetää enemmän pussia ja aavistuksen pidempi se on myös kuin koko S. Voisin käyttää myös M kokoa, ottaen huomioon että 100% puuvilla voi kutistua muutaman %. Olen pessyt omia Aamiaismekkojani ja jos kuosittelen ne kunnolla, niin sanoisin että ne eivät ole kutistuneet juuri nimeksikään. Mutta minusta Aamiaismekko saa olla mielummin reiluhko kuin liian tiukka.

 

Aamiaismekkoon voi yhdistää läpykät, tyylikkäämmät sandaalit, wedget ja tennaritkin käyvät eli aamiaismekko taipuu moneen menoon erilaisilla kengillä.

Minun vaatekaapistani löytyy kolme aamiaismekkoa. Yksi mekko on Espanjan kodissamme, yksi kotona ja yhden vein juuri veneelle. Kun tulen töistä kotiin, niin vaihdan näin kesäisin Aamiaismekon päälleni. Samaten pidän sitä aamuisin, kun olen käynyt suihkussa ja meikkaan ja laitan hiukseni. Kun lähden töihin, vaihdan Aamiasmekon muuhun asuun. Veneessä olen käyttänyt Aamiaismekkoa aamuisin kun olen herännyt ja lähtenyt Hangon Itämeren portissa suihkuun. Olen vaihtanut yöpuvun Aamiaismekkoon, koska yöpuvulla satamassa en viitsi liikkua 🙂 Aamiaismekolla olen myös mennyt samassa paidassa aamiaiselle. Viimeisin hankintani on musta kukallinen Aamiaismekko eli se on minun venemekkoni.

 

Tässä kuvassa minulla on päälläni koko S. Kuten huomaat, on mekko kapeampi ja se ylettyy itselläni polveen. Tykkään sitoa vyön niin, että se on suht löysästi vyötäröni ympärillä ja tällöin en vedä sitä pussille vyön päälle.

Mekon punainen sävy on oranssiin vivahtava eli kesäinen punainen!

 

Aamiaismekossa on olkapäiden alapuolelle lasketut hihat, kiva V-kaula-aukko ja mekossa on pyöristetty helma. Koot ovat mekossa XS-XXL ja mittataulukko löytyy verkkokaupastamme.

 

Minulla on jalassani ihanan pehmoiset Sarah sandaalit. Näillä jaksaa kesälomalla kävellä pidempiäkin matkoja.

Mustavalkoinen väritys mekossa toimii aina. Mustavalkoiset sandaalit muodostavat tämän mustavalkoisen Aamiaismekon kanssa täydellisen combon!

 

Myös tässä kuvassa minulla on S koko päälläni ja olen sitonut vyön taakse.

Katso alla oleva video Aamiaismekosta!

 

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Voi joko tuo punaoranssi pääsi loppumaan? Tuleeko sitä lisää? Nyt vasta ehdin videon katsomaan

  • Hei Laura! valitettavasti ei tule lisää, mutta kannattaa seurata verkkokauppaamme, sinne voi palautua kokoja viikon sisällä. Mukavaa viikkoa, kata

 2. Aamiaismekko on kyllä osuva nimi ja helppo sujauttaa päälle. Pitää pesussa värinsä ja ryhtinsä samoin kuin Gesina t-paidat. Lämmin suositus niille jotka kesällä haluavat elää rennommin eli ei ainaista pyykinpesua vaan edullisia ja laadukaita vaihtoehtoja nämä aamiaismekot sekä Gesinat; vaihdot sujuu lennossa. Arjen pelastajia.

  Vaaleansininen mekko on kuin kesäinen poutapilvi. Todella kaunis. S ja M koon välillä ei ole paljoa eroa; ehkä hiukan pituudessa sekä leveydessä. Hienoa, että näimme Katan päällä molemmat koot. Huomasin itse ainakin kokoeron olevan löhes huomaamaton.

  Oranssin punainen mekko on pirteä. Tästähän voisi tulla minun venemekkoni? Mieheni näkisi minut kauas, kun huristelen yksin hakemaan veneellä postia. Olisin merellä samalla kuin varoituskolmio.

  Musta kukka aamiaismekko on kyllä upea. Mustien sandaalien kanssa täydellinen combo.

  Nyt videon katseluun. Videot piristää ja Katalta satelee hyviä neuvoja aina.

  • Hei Jaana! Ihanaa kun tykkäät Aamiaismekosta 🙂 Punaisena tosiaan näkyisit merellä, ei huono! Mukavaa vaali-iltaa! Kata

  • Hei Anna-Maija! Musta toimii aina 🙂 Mukavaa alkavaa kesäviikkoa! Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *