Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

4 mustaa trikoomekkoa

 

Minulle musta on kesän väri. Rakastan mustia asuja päivettynyttä ihoa vasten. Se on niin tyylikäs ja aina hyvännäköinen. Itse käytän mustaa syksyllä ja talvella, keväällä musta menee boikottiin ja kun saan hieman sävyä iholleni (purkista) niin kaipaan mustia vaatteita. Mustat aurinkolasit ja myös kultasankaiset aurinkolasit kruunaavat nämä asut.

Katso alla oleva video, missä esittelemme postauksen 4 mustaa trikoomekkoa!

 

1. Saga olkainmekko

Saga olkainmekko on ihanan pehmoinen kesämekko. Saga istuu loistavasti edestä, kaula-aukko ei ole liian syvä. Rinnan kohdalla, mutta ei muualla, on ohut vuori. Olkaimet ovat kerran pyöräytetty ympäri eli ne eivät ole ihan suorat, tämä on kiva yksityiskohta. Rintaliivit jäävät olkainten alle peittoon. Malliltaan mekko on ihan aavistuksen alaspäin levenevä ja sivuissa on pitkähköt halkiot. Mekkoa voi käyttää ilman vyötä, vain roikkuen tai vyöllä. Minulla on olkainmekosta päällä koko S ja se ylettyy minulla melkein nilkkoihin. Mekko on harmahtavan musta, ei ihan pikimusta.

Lyhyt pellava Chalina neulejakku on täydellinen mekon päälle!

 

2. Saga V-mekko

Saga on pehmoinen mekko. Mekossa on V-kaula-aukko ja hihat ovat holkkimaiset. Kaula-aukko ei ole liian syvä. Malliltaan mekko on aavistuksen alaspäin levenevä. Mekossa on suora helma ja se ylettyy noin polveen. Mekko on harmaan musta. Mekkoa voi käyttää ilman vyötä tai vyöllä. Minulla on mekosta päällä koko S.

 

3. Kaysa t-paita mekko

Kaysa mekko on helppo, pehmoinen ja joustava t-paita mekko. Mekossa on reilusti olkapäiden alle lasketut hihat ja pyöreä kaula-aukko. Malliltaan mekko on suora ja mekon helma on pyöristetty. Mekkoa käytetään kesällä yksistään tennareiden kanssa ja talvella sen voi pukea pitkien neuletakkien alle. Mekko toimii sekä ilman vyötä ja vyöllä. Mekko on väriltään harmaan musta. Minulla on mekosta päällä koko S.

 

4. Ilian t-paita mekko

Ilian mekko on helppokäyttöinen ja tyylikäs kesämekko. Materiaaliltaan se on pehmoista, sametin tuntuista matskua, mutta hieman paksumpaa, mikä on imartelevaa vartalolle. Malliltaan mekko on ihan suora ja siinä on halkiot sivussa. Mekossa on raglahihat ja kaulus tulee edestä suht ylös, mutta vastapainoksi se on selästä avonaisempi, mutta rintaliivit eivät selkäosasta näy. Mekkoa voi käyttää ilman vyötä tai vyöllä. Minulla on mekosta päällä koko S.

 

Vex on enemmän kuin tavallinen kauluspaita. Vex on 100% puuvillaa, siitä ei näy läpi ja puuvilla on hieman paksumpaa kangasta kuin normaali kauluspaidoissa. Kankaassa on ihana tuntu. Vex paitiksessa on jämäkkä kaulus ja hihansuissa on leveät kalvosimet, jotka käännetään. Kauluksessa on tuplanapit eli tämän johdosta kaulus nousee aavistuksen korkeammalle. Kaulus on pukeva. Malliltaan Vex on suora ja sen helma on edestä myös suora. Takana on kaunis vekki ja helma on aavistuksen pidempi takaa ja pyöristetty. Minulla on paidasta päällä koko 34.

Vex paitis toimii myös jakkuna esim. hihattomien mekkojen ja toppien päällä!

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

8 kommenttia

 1. Hei, onko liian mekkoa tulossa kokoon s? Ja onko valkoinen paitsi kutistuva..? Epäröin kahden koon välillä ja tilasin 34… Katsoin kyllä mitat ja pohdin myös onko hihat tarpeeksi pitkät kun mulla on suht pitkät kädet.. Yst. Terv Sanna!

  • Hei Sanna! Nyt ei ole mekkoa enään, mutta kannattaa seurata verkkokauppaa, sinne voi täydentyä kokoja 🙂 Ei kitistu, omaani olen pessyt useasti 🙂 Siinä on pitkät ranneekket, jotka voi kääntää tai antaa olla suorana. Mukavaa viikkoa, kata

 2. Hei, tosi kivat ja helpon oloiset mekot. Itse käytän hyvin vähän mustaa, mutta kesällä se tosiaan on kiva.

  Minkä merkin purkista olet kauniin sävyn ihollesi saanut? Hyvää itseruskettavaa keholle on vaikea löytää. Jolla saisi tasaisen ja kauniin sävyn. Kasvoille löytyy helpommin.

  Aurinkoa viikonloppuun!

  • Hei Katja! Nämä ovat helppoja ja tyylikkäitä 🙂 Olen käyttänyt useita vuosia jo St.Tropez merkkiä. Se on hyvä, mutta en tiedä onko se paras. Tämäkin pitää levittää tarkasti, rajoja voi tulla. Joskus olen pessyt käteni huonosti levityksen jälkeen ja kämmenet ovat olleet aamulla ihan ruskeat :)) Mukavaa vaali-iltaa! Kata

 3. Nyt on mustat mekot mistä valita. Musta väri menee keväällä minullakin boikottiin. Kun hipiä saa auringosta tai purkista väriä, niin silloin musta väri taas viehättää.

  Saga olkainmekko Chalina neulejakun kanssa on tyylikäs Vyö tai ei, niin mekko laskeutuu vesiputouksen lailla kauniisti kantajansa päällä.

  Saga V-mekon kaula-aukko ja holkkihihat ovat se mekon juttu. Huoleton ja kaunis mekko.

  Kaysa T-paita mekko on pelastanut päiväni jo talvella neuletakin kanssa ja nyt kesällä helppo nykäistä ylle. Lemppareihini kuuluva.

  Ilian T-paitamekkossa on sitä jotain. Mekon selkäosa on kaunis ja vielä kun mekko yhdistää valkoisen Vex-paidan, niin onpa vaikuttava näky.

  Tehokaksikko oli taas luonut mahtavia comboja, Gabi napsinut täydelliset kuvat ja Kata säteilee kuvissa hyvää oloa. Ei voi muuta kuin ihastella ja olla kiitollinen tehokaksikolle; Katalle ja Gabille, jotka jaksavat ahertaa hyväksemme.

  On se helppoa olla nainen vaateostoksilla totesi mieheni: Teillähän on Dopp, sen blogi sekä Kata että Gabi plus muut Doppin enkelimyyjät vaatevalintoja helpottamassa, ei tule hutiostoksia. Meillä miehillä on vain itsemme sekä haukan lailla vahtivat puolisomme ja silti yksin shoppailessa voi mennä överiksi sekä kotiin tullessa sanomista. Ei ole helppoa, ei ja sen minäkin mieheni puolisona myönsin. Meillä naisilla on onneksi Dopp.

  • Hei Jaana! Eikö vain! Mustia mekkoja oli tosiaankin mistä valita, ihania kaikki. Tiedän, miehille pitäisi olla DOPPmen 🙂 Jos nyt sanon ei koskaan, niin se DOPPmen tulee varmasti syntymään. Mutta jos sanon, että katsotaan sitä tulevaisuudessa, niin se ei synny…niin taikauskoinen olen! Olen sanonut useasti asioista “ei ikinä” ja ei hetkeäkään kun asia on tapahtunut. Ihan lehdenkin palstalla olen sanonut, että emme perusta verkkokauppaa niin kuinkas kävi 🙂 ja tämä on vain yksi esimerkki näistä asioista. Mukavaa iltaa, kata ps. sinun pitää mennä mukaan miehen shoppailureissulle, niitä ei kannata päästää kaupoille yksin…jos liikkeessä ei ole luottomyyjää:)

 4. Saga V-mekko on lyhyelle 160cm pituiselle sopivin.

  • Anna-Maija! Saga V-mekko on ihana. Vyöllä voi helposti justeerata pituuksia, jos haluaa midimekon 🙂 Mukavaa alkavaa viikkoa, kata