Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hyvät lisät kesään!

Pakko tulla nopsasti vinkkaamaan parista hyvästä perustuotteesta! Persia neuletakista/jakusta, joka on 100% ohkaista pellavaa, Dagna hihattomista ribbi topeista ja super pehmoisesta Inea hameesta.

Kaikkia tuotteita voi yhdistää keskenään ja erikseen muiden tuotteiden kavereina! 

 

Dagna ribbi topit

Jos kaipaat vartalonmyötäistä ja ihanasti istuvaa toppia, niin Dagna on juuri sellainen! Dagna on ns. vanhanajan ribbineulosta, joka näyttää kapealta mutta se venyy kun sen pukee päällensä. Topissa on ympyrä kaula-aukko ja se on  hieman pidempi, se ylettyy hyvin lantiolle. Toppi on normaalia kokoa, minulla on topista päällä koko S.

Dagna sarjaan kuuluu myös ribbi t-paidat, samoissa väreissä ja loistavilla hihoilla. Ne löytyvät täältä.

 

Inea musta hame

Inea hame on ihanan pehmoinen. Hameessa on vartalolle edullinen viistoleikkaus edessä. Hameen vyötäröllä on leveä kuminauha ja hame on suora lantion kohdalta, jonka jälkeen se levenee kevyesti alaspäin. Hame vastaa normaalia kokoa ja se voi kutistua pesussa n. 3-5%. Minulla on hameesta päällä koko S.

 

Persia neuletakki/jakku

Persia on ohut ja pellavainen neuletakki/jakku, joka sopii loistavasti toppien päälle, olematta liian paksu ja kuuma. Se suojaa myös käsivarret auringolta. Neuletakki on malliltaan suora ja siinä ei ole nappeja eikä taskuja. Neuletakissa on halkiot sivuissa. Neuletakki ylettyy lantiolle. Neuletakki vastaa normaalia kokoa, neuletakin voi ottaa myös reilumpana kokona, jolloin se roikkuu trendikkäästi päällä. Minulla on neuletakista päällä koko XS, mutta S koko on myös hyvä. Persia on loistotuote kesään!

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Hyvät vinkit kesän perustuotteista Katalta! Ribbineulos tuo mieleen muistoja vuosien takaa, mutta tämä toppi on kyllä niin hyvä perusvaate kesällä. Puet sen yksin, neuleen tai neuletakin tai peräti jakun alle, niin hyvin käy. Tästä samasta on ollut lyhythihaista poolopaitaa ja t-paitaa. Itse olen testannut poolopaidan, mikä on ihan huippu ja edukas. Luottovaatteeni; niin mustana kuin valkoisena.

  Inea hameen leikkaus on erilainen. Ripaus hillittyä vedenneitoa tuleen mieleeni ja hame on helppo asustaa vaikka mihin.

  Pellavaneuleet on kesän must juttu. Neuletakkina tämä on todella kaunis ja ei haittaa vaikka olisi reilumpi kokokaan, koska istuu silti stylesti päällä.

  Vaikka on ihana lukea mekko postauksia ja etenkin juhlamekko postauksia, niin koskaan ei pahitteeksi saada vinkkejä arkipukeutumiseen vinkkejä. Kesällä on turha tuhlata aikaa vaatteiden pesuun, kuivaukseen ja silitykseen. Kesällä on todellakin tarve laadukkaille ja edukkaille perusvaatteillle mitä voi vaihdella lennosta ja niitähän Doppista kyllä löytyy. Onneksi eivät ole sitä massamuotia, vaan niissä on aina jotain pientä ekstraa ja twistiä. Katalla ja Gabilla on kyllä hyvä maku ja he eivät todellakaan osta mitään hetken hulina muotia, vaan vaatteita, mitkä on helppo yhdistellä ja ovat ajattomia.

  • Hei Jaana! jep, poolokin on ihan kymppi, siinäkin on loistava hihanmitta. Totta, meidän tuotteet ovat ajattomia, mutta eivät tylsiä ja laadukkaita. Tärkeätä on yhdisteltävyys eli ne sopivat jo olemassa olevaan vaatekaappin. Näin ei tule hutiostoksia. Mukavaa alkavaa viikkoa, kata

 2. Persia neuletakki on vilpoisa kesäasuste mekonkin kanssa.

  • hei Anna-Maija! Totta, se eopii kaikkeen 🙂 Mukavaa kesäviikkoa, Kata