Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Housuille ja hameille käyttöyläosia

Tässä postauksessa käydään läpi helppoja käyttöyläosia niin arkihameelle kuin arkihousuillekin. Housuina toimivat saharan väriset chinot, ihanat kesähousut sekä safari hame, joka on rento käyttöhame ja se toimii vapaa-aikaan myös shortsien asemasta.

Postauksen lopusta löytyy aurinkolasiesittely videon muodossa!

 

Gesina t-paita

Gesina t-paita on loistava paita arkeen. Se on 100% puuvillaa. Siinä on v-kaula-aukko, istutetut hihat,  pieni rintatasku edessä ja pyöristetty helma, joka kaventaa vyötärön kauniisti. Koot vastaavat normaaleja kokoja. Minulla on päällä koko S.

Kedita t-paidat ovat saman mallisia t-paitoja kuin Gesina paidat, ero on vain hihan leikkauksessa ja ne löytyvät täältä. Myös Gesina t-paitoja löytyy muitakin kuoseja ja värejä, ne löytyvät täältä.

 

Karen t-paita

Karen t-paita on aavistuksen tyylikkäämpi t-paita. Se soveltuu niin arkeen mutta myös pieneen menoon tyylikkäiden housujen kanssa. T-paidassa on V-kaula-aukko ja kaula-aukon alapuolella on yksi vekki, joka antaa tilaa t-paidan etuosalle. Hihat tulevat olkapäiden alapuolelle ja t-paidan sivuissa on halkiot. Minulla on t-paidasta päällä koko S.

 

Tennarit

Tennareita löytyy vielä muutamia kokoja ja muutamia värejä. Muistathan, että tennarit pelastavat monta asua ja ne tuovat usein sen kaivatun viimeisen pisteen asulle. Itselläni oli hame ja toppi päällä kun menimme lauantaina Hangossa syömään. Olin ajatellut pukea jalkaani mustat sandaalit, mutta kun puin ne jalkaani, niin asu tuntui “vanhanaikaiselta”. Vaihdoin sandaalit näihin valkoisiin tennareihin ja koko lookki muuttui kertaheitolla ja “vanhanaikaisuus” oli tipotiessään. Muistathan pukea tennareihin sisäsukat, silloin jalat eivät hikoa kuumallakaan säällä.

 

Helen paitis

Helen paitis sopii niin hameen kuin housujenkin kanssa! Helen paitiksessa on napit edessä ja paidassa on kaulukset, jotka alkavat hieman tavallista alempaa eli se on astetta rennompi paitis. Helen paitiksessa on lyhkäiset hihat ja malliltaan se on suora. Paitis loppuu lantiolle. Minulla on päällä paitiksesta koko 34.

Helen paitis on jakkumainen paitis, jota voi pitää myös auki! Tutustu myös Helen sarjan valkoisiin housuihin, setti toimii myös yhdessä!

 

Leva pellavatoppi

Leva pellavatoppi on helppo yhdistää kesäisiin alaosiin. Topissa on V-kaula-aukko ja holkkihihat. Toppi on malliltaan suorahko ja siinä on pyöristetty helma, mikä aina keventää topin ulkonäköä. Topin selässä on pieni vekki. Minulla on pellavatopista päällä koko 34.

 

Softys Chinot

Softys chinot istuvat loistavasti. Ne ovat kivat kesähousut monille eri yläosille. Housut ylettyvät navan päälle, ei kuitenkaan vyötärön kapeimpaan kohtaan. Edessä on leveä vyötärökantti ja sivuissa on taskut. Housut ovat suht istuvat reisistä ja ne loppuvat nilkkaan. Lahkeita voi kääräistä, kuinka haluaa.

 

Leva pellavatopista löytyy myös vaaleansininen.

 

Safari hame

Safari hame on rento kesähame! Hameessa on irroitettava vyö, jonka voi ottaa pois jos hameen päälle haluaa pukea paidan. Edessä on vetoketju ja hameen sivuissa on taskut. Hameen sivusaumoissa on reisitaskut ja hame ylettyy noin polveen. Malliltaan hame on suora. Minulla on päällä hameesta koko 34.

Tutustu myös beigeen ja tummansiniseen Sofala hameeseen täällä.  Nämä kolme hametta käyvät shortsien asemasta!

 

Unita paita

Unita paidassa on loistava matsku! Matsku on sama kuin kotoilumekko Vincessä ja saman sarjan hupparissa ja housuissa, mistä olette tykänneet. Unita paita on t-paita mallinen, suora malliltaan ja se loppuu lantiolle. T-paidassa on holkkihihat ja leveämpi kantti paidan helmassa. Minulla on paidasta päällä koko S.

Materiaali on pehmoista, hengittävää eikä sitä tarvitse silittää.

Unita sarjaan kuuluu myös Unita mekko, joka löytyy luonnonvalkoisena täältä ja mustana täältä.

 

Katsoa alla oleva videon kesän -21 aurinkolasimallistostamme! kaikki aurinkolasit löytyvät täältä.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15. (Huomioithan uuden aukioloajan lauantaisin)

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Nyt on juhlia juhlittu ja blogissa siirryttiin arkeen ja käytännöllisiin yläosiin, joita tarvitaan aina. Eipähän tarvitse koko ajan kesällä pesukoneen laulaa, kun Doppista löytyy joka menoon sopivia, huokeita ja kauniita yläosia alaosista unohtamatta. Vaikka mekot onkin kesällä ihania, niin käyttövaatteina housut/hame ja pusero on joskus paikoillaan.

  Gesina ja Kedita t-paidat ovat huippuja; edullisia, laadukkaita ja väreissä vara mistä valita. Suvun ladyt tykkäsi ja itsekin mietin tarvitsenko täydennystä t-paitoihin, niin ei tarvitse pyykillä aina olla.

  Karen t-paidan väri on magea; samettisen tumma ja malli paidassa on style. Materiaalikin on pehmeää ja ryhtinsä pitävää.

  Vielä vuosia sitten en olisi uskonut viuhtovani tennarit jalassa melkein mihin vaan, vaan toisinpa kävi. Tennarit ovat niin ihanat jalassa; kiidät niillä nopeammin kuin korkkareilla ja jalat kiittää. Sandaaleitakin tykkään käyttää, mutta valkoiset tennarit on kyllä huippu stylet ja ihanat. Sisäsukat ihan must, koska muuten voi jalkahiki tupsahtaa ilmoille ja pilata fiiliksen.

  Helen paitis on raikas, reipas ja ryhdikäs. Jakkumaisuus tekee siitä juuri kesän toimisto-lookkiin sopivan. Sopii niin hameen kun housujen kanssa.

  Leva pellavatopit ovat kauniit. Erityisesti topin selkäosuus iski silmiini samoin kuin kaula-aukko. Valkoinen on aina varma, mutta tuo vaaleansininen sävy on kyllä upea.

  Onpa blogissa tänään kesäisiä ja käytännöllisiä alaosia. Softys chinojen väri on kaunis ja housut istuvat hyvin. Safari hame on juuri kesään sopiva, mutta niin on kyllä molemmat Sofala hameetkin. Helppoja sekä huolettomia. Itse nappasin Doppista ihanat shortsit ja ne on kyllä stylet; mustat ja tosi mageat. Kiitos Kata kun vinkkasit niistä.

  Unita paitaa katselin liian kauan ja nyt kokoni meni. Kurkkataanpa josko mekoista löytyisi vielä kokoa. Minä kun rakastan kaikkea mitä ei tarvitse silitää. Pikku hiljaa olen ottanut Katan vinkkaamaan vaatehöyrystimen käyttöön; se ei purekkaan ja on näppärä käyttää.

  Korikassit ovat kesään kuuluvia, mutta miksi niihin ei tehdä vetoketjua? Miehien kehittelemäkö koska me naiset sellaisen vetoketjun ehkä toivoisimme. Aurinkolasi video oli huippu. Kesällä niitä kannattaa olla useampikin, niin voi vaihdella tilanteen mukaan. Laukussa yhdet ja päässä toiset, ainakin minulla.

  • Hei Jaana! No sama täällä, ei olisi muutamia vuosia sitten puettu tennareita ja mekkoja yhdessä. Nyt haluaa vain ja ainoastaan pukea ne jalkaansa 🙂 Unita paitaa on tulossa lisää valkoisena ja tummansinisenä, ne päivitellään tulevalla viikolla 🙂 Se on totta, vetoketjullisia korikasseja on vaikea löytää. Täytyy ruveta metsästämään niitä ensi kesäksi, jos jostain löytyisi 🙂 Terkuin kata