Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kolme rosaa settiä!

Kolme rosaa settiä rosilla asusteilla, ah miten ihania! Kaikki postauksen kolme mekkoa ovat ihan eri mallisia, joten ne soveltuvat eri vartalotyypeille. Olemme yhdistelleet mekkoihin Doppwoman neulemalliston rosia ja pinkkiä neuleita, joita esittelemme alla olevassa stailausvideossamme.

 

Doppwoman Poncho

Ponchoa voi käyttää eri tavoin. Ponchon toisessa sivussa on sauma, jonka voi asetella toisen käden keskelle, joten pidemmät helmat tulevat toisen jalan päälle. Toinen jalka jää näkyville.
Ponchon voi pukea myös niin, että sauman laittaa keskelle taakse. Tällöin poncho on edestä suora. Varsinkin mekkojen kanssa, poncho toimii loistavasti juuri näin puettuna.
Takin kanssa poncho nostetaan harteiden päälle ja takki puetaan päälle. Poncho jää edestä pitemmäksi ja toimii huivin tavoin.
Ponchon päälle voi pukea myös vyön, tätä tyyliä tulemme varmasti näyttämään jossain vaiheessa.

Värit:
Rosa
Pinkki
Luonnonvalkoinen
Keskisininen
Vaaleansininen

Poncho voi matkustaa koko kesän mukanasi korikassissa ja se on helppo napata sieltä ja pukea päälle, jos sää muuttuu

 

Asu 1. Cosmo rosa mekko

Cosmo mekko on pehmoinen ja rento mekko moneen menoon. Cosmo mekossa on napit edessä, jotka avautuvat alas asti. Mekossa on kaulukset ja lyhkäiset hihat. Mekossa on laskettu vyötärö ja se ylettyy noin polveen. Minulla on päällä mekosta koko 34.

Cosmo mekko sopii loistavasti suorahkolle vartalotyypille, koska see häivyttää keskikohtaa. Cosmo mekon voi pukea myös kokonaan auki eli sen alle puetaan esim. valkoiset housut ja valkoinen toppi

 

Espadrillot

Espadrillot ovat ihanat, koska niissä on hieman paksumpi eli noin 3 cm korkea pohja. Espadrillot ovat pehmoista mokkanahkaa. Koot vastaavat noin normaaleja kokoja ja kannattaa muistaa, että espadrillot venyvät käytössä, kun ovat pehmoista nahkaa ja vuorta niissä ei ole.

 

Asu 2. Olivia takkimekko

Olivia takkimekko on kerrassaan viehättävä, jos tykkää leveästä kellohelmasta. Mekossa on napit edessä ja puolipitkät hihat, joita voi kääriä. Rinnan kohdalla on huomaamattomat taskut, jotka eivät pullota. Vyötäröllä on nauha, jolla mekko sidotaan vyötärölle. Mekko soveltuu loistavasti arkeen ja sen alle voi pukea myös housut tai sen voi pukea pieneen menoon. Minulla on mekosta päällä koko S.

Olivia takkimekko on täydellinen X- ja A-vartalotyypille. Olivia takkimekkoa löytyy myös mustana täältä.

 

Lily neuleliivi

Lily neuleliivi sopii kaikkien paitojen ja mekkojen päälle. Se lämmittää ja on aina tyylikäs. Neuleliivissä ei ole nappeja eikä taskuja, se on  yksinkertainen asuste. Neuleliivissä on kaksi kokoa eli S/M joka vastaa 34-38 kokoa ja L/XL joka vastaa kokoa 40-42. Minulla on päälläni koko S/M.

Neuleliivit ovat käteviä, koska ne eivät ole yhtä kuumia kuin neuletakit. Ne ovat myös sellaisia ns. turvavaatteita eli jos jalassa on esim. tiukat housut ja haluaa pepun piiloon, niin neuleliivi on silloin loistotuote!

 

Minulla on jalassani super kevyet Babe tennarit. Olen käyttänyt niitä nyt vajaan viikon ja ne ovat kerrassaan loistavat jalkaan ja pidän siitä, että ne ovat hieman sirommat ja tosiaankin kevyet tennarit.

 

DAY Effect laukut

Dayn Effect laukut ovat käteviä laukkuja, niissä on kiva nylon hihna, jossa on DAYn logo. Laukussa on edessä vetoketjullinen tasku ja laukun sisällä on kaksi taskua. Laukun koko on n. 15×19 cm. Laukussa on säädettävä hihna, se ylettyy myös olan yli. Laukkuun voi vaihtaa myös DAYN Logo hihnan, jolloin laukusta tulee ihan uudennäköinen. Laukku on todellinen tilaihme!

 

Petit neuleliivi

Tämä on oman mallistomme Doppwomanin pieni 100% merinovilla liivi. Liivin voi pukea paitojen ja mekkojen päälle, tuoden viimeisteltyä ulkonäköä ja myös lämpöä. Minulla on liivistä päällä koko S/M.

 

Asu 3. Lummy raitamekko

Lummy mekko on rosa/valkoraitainen mekko. Mekossa on ympyrä kaula-aukko, jossa on halkio edessä. Napit ylettyvät vyötärölle saakka ja vyötärön poikkileikkauksessa on pienen pieniä vekkejä. Malliltaan mekko on suht suorahko, myös takaa. Takana on muutama vekki eli se ei nappaa takaa vartaloon kiinni. Mekko ylettyy noin puoleen pohkeeseen ja sivuissa on halkiot. Mekossa on pitkät hihat ja kauniit leveät rannekkeet napeilla. Minulla on mekosta päällä koko 34, mekko on reiluhkoa kokoa.

Mekkoa voi käyttää ilman vyötä tai vyöllä.

 

Eikö ollutkin ihania rosan värisiä asuja? Mikä näistä on sinun suosikkisi?

 

Katso alla oleva stailausvideo!

 

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Viikon viimeinen postaus on kalorivapaa karkkipäivä; värit tuo mieleen vaahtokarkit, hattarat ja mansikkajäätelön. Ihana värikimara!

  Doppwomanin ponchoista on mistä valita; väriskaala on kattava sekä vaivattomia kuljettaa mukana.
  Pitkä neuleliivi stailaa asun styleksi, mutta todellakin toimii myös turvavaatteena. Helmat hulmuten itsevarmana eteenpäin.
  Petit- liivi on itse söpöys; kaunis ja pieni, mutta säpäköittää silti asun.

  Mekot ovat oikeita namupaloja. Cosmo mekko on herkkä rosa. Mekko muuntautuu täysin erilaiseksi, jos sen jöttää auki, laittaa alle valkoiset housut ja topin. Täydellinen kesäasu toimistoon.

  Olivia takkimekko mustana on style, mutta tämä “pinkki” pistää hymyn huulille ja tulee hulvaton olo; kesä on täällä. Pitkän neuleliivin kanssa astetta hillitympi, kun helmat ei hulmua.

  Lummy-mekko on suosikkini näistä mekoista. Henkäyksen kevyt ja hempeä. Petit-liivillä tai ilman, vyöllä tai ei; kaikki käy.

  Day-laukut on kyllä tilaihmeitä. Näppärän kokoisia ja vaihtohihnat tuo niihin eloa. Espadrillot ovat ihanat kesäkengät. Babe-tennarit ovat sirot ja täytyykin tutkailla niitä tarkemmin. Miksenköhän en ole ennen huomannut niitä?

  Shirley-aurinkolasit itsellä käytössä ja vahva suositus. Istuu ja pysyy päässä kovassakin menossa; niin merellä kuin maalla.

  Nyt jälkkärinä videon katseluun ja sitten ulos aurinkoon. Olipa ihana sunnuntain postaus! Tänään ei jälkiruokaa tarvitakaan, kun jo heti aamusta saatiin makeaa silmänruokaa.

  • Hei Jaana! Tämä oli kyllä todellakin kalorivapaa nautinto 🙂 Mekot ovat aivan ihania kaikki ja suosikkisi Lummy on loistava mekko. Se tuntuu ihanan laadukkaalta ja toimii tosiaan vyöllä ja ilman vyötä. Olen käyttänyt Babe tennareita nyt reilun viikon ja ne ovat ihanan kevyet ja sopivat kaikkeen! Shirley aurinkolasit ovat minunkin suosikit, pysyvät todella hyvin päässä 🙂 Nyt jännitetäään vielä MM-finaalia ja valmistaudutaan tulevaan viikkoa, mukavaa iltaa! Kata

 2. Kyllä oli hempeä katsaus.Ensimmäisen mekko suosikkini.

  • Hei Anna-Maija! Eikö vain 🙂 Cosmo mekko on ihana! Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata