Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Paitamekko liivillä sekä ilman

Moni hullaantui syksyllä mustasta Antoniett paitamekosta. Yhtään en ihmettele hullaantumista, musta mekko oli syksyllä ihana. Tässä on sama Antoniett mekko kuin syksyllä, mutta kahdessa eri värissä ja lyhythihaisena eli mekosta on valmistettu myös kesäversio. Kokomitoitus kevään versiossa on sama kuin syksynkin versiossa oli.

Antoniett paitamekko toimii loistavana arkimekkona joko ilman vyötä tai vyöllä!

 

Petit liivi

Petit liivi on söpö! Liivin voi pukea paitojen ja mekkojen päälle. Se tuo asuun ulkonäköä ja toki se myös lämmittää. Se tuo asuun kivan lisän! Petit liiviä löytyy myös rosana ja se toimii myös auki, mutta itse tykkään pukea sen aina napitettuna kiinni.

Petit liivi kuuluu Doppwoman neuleperheeseemme ja on 100% merinovillaa

 

Antoniett paitamekko

Antoniett paitamekossa on ihana malli. Mekossa on napit edessä vyötärölle saakka, siinä on paitapusero kaulus, lyhkäiset hihat, edessä on ohkaiset hiuslaskokset ja mekon helma on pyöristetty. Mekon alle voi jättää myös housut. Mekon sivuissa on taskut. Mekon selkäosa istuu kauniisti kuminauhakujan ansiosta.

 

Antoniett paitamekon selkäpuolella on kuminauhakuja eli se saa aikaiseksi sen, että mekossa on hieman slimmattu vyötärö. Mekon vyötärölle voi pukea myös vyön, jolloin mekon fiilis muuttuu työstetymmäksi. Tällainen beige korityyppinen vyö sopii periaatteessa aina kesämekkojen päälle, mekkojen värejä ei tarvitse miettiä. Toinen hyvä väri vaihtoehto vyölle on musta. Musta väri saa aikaiseksi sen, että vyötäröstä tulee kapeamman näköinen kuin vaalealla vyöllä.

 

Valkoisesta mekosta minulla on päällä koko XS ja tästä vaaleansinisestä mekosta minulla on päällä koko S. Kummatkin käyvät minulle, mutta XS kokoinen mekko on vain aavistuksen lyhkäisempi ja kapeampi. Muistathan pukea vaaleiden ja varsinkin valkoisten mekkojen alle ihonväriset tai rosat alusvaatteet. Valkoisia en suosittele, koska ne näkyvät läpi valkoisten vaatteiden alta.

Huomioithan, että vaaleansininen Antoniett paitamekko ei ole baby bluen sävyinen vaan vaaleansininen sävy vivahtaa turkoosiin!

 

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15. (Huomioithan uuden aukioloajan lauantaisin)

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

6 kommenttia

 1. Hei, mikä vaate sinulla kata on petitliivi vaaleanpunaisen kanssa yhdessä kuvassa? O ko se paitamekko kanssa, siinä on pienet pystukaulukset ja vaaleanpunaiset pystyraidat… On ihanan näköinen yhdistelmä!

  • Hei Sanna! Se on seuraavan postauksen mekko eli Lummy sunnuntain eli eilisen postauksesta 🙂 terkuin Kata

   • Hei, onko niin että lummy paitamekko ei ole 34 tai 36 kokoa???

    • Hei, valitettavasti loppui jo. Mutta kannattaa seurata verkkokauppaa, sinne voi tulla kokoja 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 2. Paitamekot on kyllä pop. Helpot ja toden totta niiden alle voi sujauttaa huoletta housutkin. Tämän paitamekon selkämys on todella kaunis rypytysten ansiosta. Taskut kruunaavat koko komeuden

  Petit liivi on söpö. Vöreinä ihanat pastillit, mutta mietin jo tulevaa syksyäkin, vaikka kesää vielä eletään. Tuleeko tätä liiviä mustana tai ruskeana syksyllä? Malli on ihana ja mieluusti sujauttaisin sellaisen paitapuseron päälle lämmittämään.

  Vyöt ovat ihania ja tuovat pienen lisän pukeutumiseen. Itse olen löytänyt taas vyöt pukeutumiseen. Piristävät ja antavat ilmettä asuun. Ampiaisvyötärö tai ei, niin vyöllä saa twistiä asuun. Ei vyötä ole pakko kiristää kuromaan aina vyötäröä esiin. Vöitä on onneksi monenlaisia kuten on käyttäjiäkin.

  Ihanan kesäinen postaus; mekkoja näkyy jo paljon liikenteessä. Se on varma kesän merkki.

  • Hei Jaana! kiitos kommentistasi 🙂 Totta, paitamekot ovat tosiaankin käteviä ja pukevia. Katsotaan, mitä tehdään syksyksi. petit liivi on kiva ja se sopii ihanasti juuri paitsikoiden päälle mutta toimii myös mekkojen kanssa. Ihanaa, kun olet löytänyt vyöt pukeutumiseen, ne tosiaankin antavat pienen kivan lisän. Jep, mekkoja näkyy ja ihana niin! Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *